Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

ΗΜΕΡΑ 26η - (ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΝΤΟΧΗΣ - ΔΥΝΑΜΗΣ/ΤΑΧΥΔΥΝΑΜΗΣ)

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

1 Κώνοι
2 Μπάλες
3 Διακριτικά

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

1 Επίδειξη(οπτική-λεκτική)
2 Εξάσκηση σε απλή μορφή
3 Εξάσκηση με παθητική αντίσταση αντιπάλων
4 Εξάσκηση με ενεργετική αντίσταση αντιπάλων
5 Οι παίκτες παίζουν ελέυθερα σε μορφή αγώνα.

ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ

1 Οδήγημα της μπάλας – ψηλή ή χαμηλή μεταβίβαση (ανάλογα την απόσταση) και τελείωμα φάσης με πλασέ ή κεφαλιά 10'/ 140 – 150 σφ/λ
2 Ενεργετικές διατάσεις 3'

ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ

1 Άσκησεις δύναμης άν υπάρχουν αντιστάσεις (50% - 60% της μέγιστης δύναμης) – Σέτ 3/ Ασκήσεις 5/ Διάλλειμα μεταξύ των σέτ 3' /Διάλλειμα μεταξύ των ασκήσεων 2'/ Διάλλειμα μεταξύ των προσπαθειών των ασκήσεων 30''/ Σύνολο διάρκεια 45'
2 Ενεργετικές διατάσεις 3'
3 Τρέξιμο 20' σε τέσσερα 5'/ 170 σφ/λ/ Διάλλειμμα μέχρι να φτάσουν στους 120 σφ/λ (Βελτίωση αντοχής)
4 Ενεργετικές διατάσεις 3'
5 Αγωνιστικό παιχνίδι 20'/ 160 – 180 σφ/λ (Βελτίωση αντοχής)
6 Ενεργετικές διατάσεις 3'

ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Χαλαρό τρέξιμο 10'/ 120 σφ/λ

ΟΔΗΓΙΕΣ – ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ-ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ

Στα παιχνίδια αυτά ζητάμε απο τους παίκτες να είναι οι μεταβιβάσεις τους όσο το δυνατόν καλύτερες (με ακρίβεια και ταχύτητα την κατάλληλη στιγμή) και τα τελειώματα να καταλήγουν σε γκόλ (όχι σούτ στην τύχη ή με κακή τοποθέτηση σώματος)

ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ

Οι παίκτες χωρίζονται σε δύο ομάδες άν είναι πολλά άτομα. Η μία ομάδα εκτελεί ασκήσεις δύναμης και η άλλη ασκήσεις αντοχής εναλλάξ.

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗΣ

Απαιτούμε απο τους παίκτες να εκτελούν σωστά τις ασκήσεις χωρίς βιασύνη για να μήν έχουμε τραυματισμούς.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ

1 Στα σημεία της ένωσης των πλάγιων γραμμώντου γηπέδου με τη μεσαία γραμμή σχηματίζονται 2 τετράγωνα διαστάσεων 15*15μ., στα οποία γίνεται παιχνίδι με δύο επαφές και παίζουν 4 vs 2 (και στα 2 τετράγωνα). Το παιχνίδι στο τετράγωνο μέσα παίζεται σε μορφή κορόιδου. Διάλλειμμα μεταξύ γύρων 1' – 2' ανάλογα απο το χρόνο παιχνιδιού στο τετράγωνο.
2 Εάν 1 παίκτης απο τους 2 που βρίσκονται στη μέση του τετραγώνου κλέψει τη μπάλα τότε τροφοδοτεί τον 1 απο τους 2 παίκτες που περιμένουν έξω απο το τετράγωνο και αμέσως όλοι κάνουν αντεπίθεση προς την εστία (οι 4 παίκτες που έχασαν τη μπάλα τρέχουν να αμυνθούν). Ο παίκτης που δέχεται τη μπάλα έξω απο το τετράγωνο δεν μπορεί να βάλει γκόλ παρά μόνο να σεντράρει ή να πασάρει. Ο άλλος παίκτης έξω απο το τετράγωνο πρέπει να εκτελέσει overlapping, για να δεχτεί πάσα για γκόλ ή σέντρα.
3 Στόχος το γκόλ σε όσο το δυνατόν μικρότερο χρόνο για την ομάδα που κάνει επίθεση, ενώ για την ομάδα που παίζει άμυνα να αλλάξει 10 πάσες με δύο επαφές.
4 Δίνουμε έμφαση στο παιχνίδι με κοντινές και μακρινές πάσες, στο παιχνίδι απο τα άκρα, στη δημιουργία και αξιοποίηση ευκαιριών για γκόλ, στο overlapping ελέυθερο χώρο. Επίσης οργανώνουμε τους αμυνόμενους ώστε να μην τρέχει ο καθένας όπου θέλει.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνία μεταξύ των παικτών (οπτική-λεκτική)

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.