Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ – ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ : 1 - 4

 

 

ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ 11ΑΔΑΣ ΣΤΗΝ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) Άλλαξα το δεξί μπάκ (Παπαπαναγιώτου Παναγιώτη) στο 55' λόγω κούρασης, με άλλο δεξί μπάκ (Αλεξακίδη Δημήτριο).

2) Άλλαξα το αριστερό μπάκ (Γκασίδη Πάρη) στο 62' λόγω κούρασης και τακτικής με κεντρικό αμυντικό (Βλαχόπουλο Αποστόλο). Ο κεντρικός αμυντικός (Βλαχόπουλος Α.) έπαιξε στο κέντρο της άμυνας στη θέση του κεντρικού αμυντικού (Καμπουρούδη Δημήτριου) και ο τελευταίος κάλυψε τη θέση του αριστερού μπάκ. 

3) Άλλαξα τον αμυντικό χάφ (Αλμετίδη Παναγιώτη) στο 77' λόγω κούρασης με άλλον αμυντικό χάφ (Ακίδη Παναγιώτη).

4) Εκτός 18αδας έμειναν Παπαδόπουλος Δημήτριος λόγω τραυματισμού

5) Εκτός 18αδας έμειναν Τζουμάκας Στέφανος λόγω ασθένειας (πυρετός)

6) Εκτός 18αδας έμειναν Μεντίζης Δημήτριος, Τηλέγραφος Αθανάσιος, Χυταρίδης Ιωάννης, Γκούδλης Δημήτριος, Παπάζογλου Νικόλαος και Χατζηκωνσταντινίδης Σάββας, λόγω τακτικής του παιχνιδιού.

7) Εκτός 18αδας έμεινε ο Βαρσαμίδης Στέφανος λόγω αδιαφορίας για την ομάδα.

8) Εκτός 18αδας έμεινε ο Θεοδωρίδης Χρήστος, λόγω εξωαγωνιστικών υποχρεώσεων. 

9) Οι υπόλοιποι παίκτες βρισκόταν στην 18αδα

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

 

1) ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ - 9 

2) ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ   - 6

3) ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ   - 6

4) ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ     - 3

5) ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ   - 0

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΤΗΝ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 1

2) ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 1

3) ΤΑΣΣΟΣ ΧΑΡΗΣ - 1 

4) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 1 

5) MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΟ) - 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 2 ΓΚΟΛ

2) ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 1 ΓΚΟΛ

3) ΤΑΣΣΟΣ ΧΑΡΗΣ - 1 ΓΚΟΛ

4) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 1 ΓΚΟΛ

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΣΙΣΤ – ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ) 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΗ

 

1) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 2

2) ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - 2

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΚΑΜΠΟΥΡΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 249'

2) ΠΑΤΣΙΩΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – 249'

3) ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 249'

4) ΒΕΣΑΖΗΣ ΔΗΜΟΣ – 249'

5) ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 239'

6) ΓΚΑΣΙΔΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ – 228'

7) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 225'

8) ΑΛΕΞΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 188'

9) ΔΕΡΝΕΚΞΗΣ ΒΛΑΣΣΙΟΣ – 186'

10) ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 166'

11) ΤΑΣΣΟΣ ΧΑΡΗΣ – 83'

12) ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – 81'

13) ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 73'

14) ΣΙΡΙΤΟΥΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – 63'

15) ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 55'

16) ΑΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 46'

17) ΒΑΡΣΑΜΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – 44'

18) ΜΕΝΤΙΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 30'

19) ΤΗΛΕΓΡΑΦΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 21'

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ (ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ)

 

Το τέταρτο παιχνίδι της ομάδος μου για το πρωταθλήμα της ΕΠΟ Παίδων διεξήχθη στο γήπεδο της ΕΠΣ Κομοτηνής. Το γήπεδο είχε πλαστικό τάπητα και ο καιρός ήταν συννεφιασμένος με ελάχιστο αέρα. Η θερμοκρασία για την εποχή ήταν καλή για ποδόσφαιρο (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ). Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 4 - 3 - 3, σε σχηματισμό 4 – 1 - 2 - 3. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο το 1 αμυντικό χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και τους 4 του κέντρου να πατούν περιοχή. Η ομάδα μου στο 1ο ημίχρονο και ειδικά στο πρώτο 20λεπτο  ήταν πολύ αποτελεσματική στο τελείωμα των φάσεων, αφού στις δύο (2) ευκαιρίες που τις δόθηκαν τις μετέτρεψε σε γκόλ. Έπειτα και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου εκμεταλλευόμενοι την ψυχρολουσία του αντιπάλου απο τα γρήγορα τέρματα που δέχθηκε, παίζοντας ισορροπημένο και με ορθολογική ανάπτυξη παιχνίδι καταφέραμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο μακριά απο την εστία μας και σε 1-2 περιπτώσεις να απειλήσουμε για το τρίτο γκόλ. Αφού δεν το πετύχαμε αυτό ο αντίπαλος ανασυντάχτηκε στο 2ο ημίχρονο και μας πίεσε ασφυκτικά απο το 55'-70' για να πετύχει ένα τέρμα που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι. Αναμένοντας λοιπόν αυτό επιλέξαμε να στηθούμε αμυντικά (και οι αλλαγές ήταν όλες σε αμυντικούς) για να διασφαλίσουμε το υπέρ μας σκόρ και σε κάποια αντεπίθεση να πετύχουμε το τρίτο γκόλ. Πράγματι εκ του αποτελέσματος δικαιωθήκαμε, αφού ο αντίπαλος μπορεί να πέτυχε γκόλ στο 70' και για 5' το παιχνίδι να έγινε δύσκολο, αλλά η εξαντλητική προσπάθεια των παικτών του και οι πολλοί χώροι που μας έδωσαν προσπαθώντας να ισοφαρίσουν τους στοίχισε 2 τέρματα σε αντεπιθέσεις στο τέλος του παιχνιδιού (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Με διαφορά ο καλύτερος παίκτης της ομάδος μας ήταν ο επιθετικός (Πασχαλίδης Δημήτριος), ο οποίος με ένα γκόλ και δύο ασίστ πρόσφερε τα μέγιστα και χάρισε μια έυκολη νίκη στην ομάδα μας. Καλή απόδοση έπιασε και ο τερματοφύλακας (Δερνεκσής Βλάσσιος), ο οποίος όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει το έκανε με τον καλύτερο τρόπο κρατώντας έτσι την εστία του απαραβίαστη (για το γκόλ που δέχτηκε δε φέρει ευθύνη) - (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης ήταν άριστο μέχρι και το 80', ωστόσο ο πλαστικός τάπητας του γηπέδου μας προκάλεσε μεγάλες δυσκολίες λόγω της ασυνήθιστης υφής της επιφάνειας, αφού η φυσική μας έδρα και οι προπονητικές εγκαταστάσεις έχουν χλοοτάπητα (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Η συμπεριφορά και νοοτροπία της ομάδος είναι υποδειγματική αν αναλογιστεί κανείς πως ξεκίνησε αυτή η ομάδα. Άγνωστοι παίχτες και προπονητικό επιτελείο μεταξύ τους πρίν απο ένα μήνα συγκεντρώθηκαν και με δουλεία στο γήπεδο, υπομονή, επιμονή και σταθερό βηματισμό έβαλαν στόχο να ανεβαίνουν συνεχώς. Απο το διασυρμό του 1ου επίσημου αγώνα λοιπόν έφτασαν μόλις 2 αγωνιστικές μετά να πετύχουν μία ευρεία νίκη που είναι η καλύτερη απόδειξη οτι η δουλεία που γίνεται είναι σωστή και αποτελεσματική (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ). 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ (ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ)

 

Η αντίπαλη ομάδα στήθηκε με το σύστημα 4 - 3 - 3, σε σχηματισμό 4 – 2 - 1 - 3. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με δύο αμυντικά χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 3 άτομα στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο τα 2 αμυντικά χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και τους 3 του κέντρου να πατούν περιοχή. Η ομάδα του αντιπάλου στο 1ο ημίχρονο αμυντικά ήταν πολύ κακή και εκτός των 2 γκόλ που δέχθηκε νωρίς θα μπορούσε να είχε δεχθεί κι άλλα τέρματα. Επιθετικά δεν ήταν δημιουργικοί και δεν αναπτυσσόταν ορθολογικά καθολη τη διαρκεια του αγώνα (το γκόλ που πετυχαίνουν ειναι προιόν ατομικής ενέργειας), παρά προσπαθούσαν με ψηλά γεμίσματα να εκμεταλλευτούν κραυγαλέα λάθη της άμυνας μου. Αυτό σε συνδυασμο με την αναποτελεσματικότητα των επιθετικών στις ευκαιρίες που τους δόθηκαν έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ομάδος μου. Στο 2ο ημίχρονο κατ' επιλογή έπαιξαν φούλ επίθεση προσπαθώντας να ισοφαρίσουν, γνωρίζοντας και ρισκάροντας φυσικά τα τεράστια κενά που θα προέκυπταν στα μετόπισθεν. Αυτή η τακτική επιλογή είχε σαν συνέπεια την προσωρινή μείωση του σκόρ, αλλά και την εξάντληση των παικτών απο την υπερπροσπάθεια με αποτέλεσμα η ομάδα μου προς το τέλος του παιχνιδιού να βρεί έυκολα ανοιχτούς διαδρόμους (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Ατομικά  απο την ομάδα του αντιπάλου ξεχώρισε ο παίκτης με το νούμερο 7, ο οποίος δημιούργησε τεράστια προβλήματα στην αριστερή πλευρά της άμυνάς μου και με το τέρμα που πέτυχε στο 60' έβαλε την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο τερματοφύλακας, ο οποίος δέχεται ένα πολύ έυκολο τέρμα (1ο γκόλ) και παραλίγο απο την αστάθεια του να στοιχίσει στην ομάδα του και 2ο τέρμα στο τέλος του 1ου ημιχρόνου (ΑΤΟΜΑ). Οι δυνάμεις των παικτών ήταν σε άριστο επίπεδο μέχρι το 70', εξαιτίας όμως της έντονης πίεσης που άσκησαν στο 2ο ημίχρονο στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γραμμές δεν είχαν συνοχή αφού κάποιοι παίκτες έφτασαν στα όρια τους και δε μπορούσαν να ακολουθήσουν (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Η κακή αντίδραση του αντιπάλου στο 1ο ημίχρονο εξαιτίας των δύο γρήγορων τερμάτων που δέχεται, δεν προμήνυε σε καμία περίπτωση την τεράστια προσπάθεια και την πίστη που έδειξε για την ισοφάριση ή ακόμα και ανατροπή στο 2ο ημίχρονο. Αυτό δείχνει ομάδα με εγωισμό και μέταλλο, και άσχετα απο το τελικό σκόρ η προσπάθεια που κατέβαλλε με περίσιο πάθος είναι παράδειγμα προς μίμηση (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).  

  

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.