Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ – ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ : 0 – 0

(ΑΝΑΒΛΗΘΕΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ)

 

 

ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ 11ΑΔΑΣ ΣΤΗΝ 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) Άλλαξα το κεντρικό - επιθετικό χάφ (Καρακασίδη Περικλή) στο 45', λόγω μέτριας εμφάνισης, με αριστερό μπάκ (Γκασίδη Κυπαρίσση). Το αριστερό μπάκ εώς εκείνη τη στιγμή (Θεοδωρίδης Χρήστος) έπαιξε κεντρικό – επιθετικό χάφ.

2) Άλλαξα τον αμυντικό χάφ (Αλμετίδη Παναγιώτη) στο 55', λόγω τραυματισμού, με κεντρικό - επιθετικό χάφ (Παπάζογλου Νικόλαος). Ο κεντρικός – επιθετικός χάφ εώς εκείνη τη στιγμή (Θεοδωρίδης Χρήστος) έπαιξε αμυντικό χάφ.

3) Άλλαξα τον κεντρικό αμυντικό (Παπαδόπουλο Ιωάννη), λόγω τραυματισμού, με δεξί μπάκ (Χυταρίδη Ιωάννη). Το δεξί μπάκ εώς εκείνη τη στιγμή (Χατζηκων/δης Σάββας) έπαιξε κεντρικός αμυντικός.

4) Εκτός 18αδας έμειναν Σωτηράκης Παναγιώτης, Μεντίζης Δημήτριος, Τηλέγραφος Αθανάσιος και Βαρσαμίδης Στέφανος, λόγω τακτικής του παιχνιδιού.

5) Εκτός 18αδας έμειναν Ακίδης Παναγιώτης και Βλαχόπουλος Αποστόλης, λόγω εξωαγωνιστικών υποχρεώσεων.

6) Εκτός 18αδας έμεινε ο Σιριτούδης Άγγελος, λόγω αδιαφορίας για την ομάδα.

7) Εκτός 18αδας έμεινε ο Αλεξακίδης Δημήτριος, λόγω τραυματισμού.

8) Εκτός 18αδας έμεινε ο Τζουμάκας Στέφανος, λόγω ασθένειας.

9) Οι υπόλοιποι παίκτες βρισκόταν στην 18αδα.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

 

1) ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ - 20 

2) ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ   - 15

3) ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ     - 11

4) ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ   - 8

5) ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ   - 1 

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΤΗΝ 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΟ) - 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΒΕΣΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 5 ΓΚΟΛ

2) ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 3 ΓΚΟΛ

3) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 2 ΓΚΟΛ

4) ΤΑΣΣΟΣ ΧΑΡΗΣ - 1 ΓΚΟΛ

5) ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 1 ΓΚΟΛ

6) ΠΑΤΣΙΩΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – 1 ΓΚΟΛ

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΣΙΣΤ – ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ) 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΗ

 

1) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 6

2) ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 3

3) ΚΑΜΠΟΥΡΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 1

4) ΒΕΣΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 1

5) ΧΥΤΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - 1

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΒΕΣΑΖΗΣ ΔΗΜΟΣ – 657'

2) ΚΑΜΠΟΥΡΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 641'

3) ΠΑΤΣΙΩΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – 631'

4) ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 626'

5) ΔΕΡΝΕΚΞΗΣ ΒΛΑΣΣΙΟΣ – 582'

6) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 556'

7) ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 541'

8) ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 520'

9) ΤΑΣΣΟΣ ΧΑΡΗΣ – 422'

10) ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – 413'

11) ΓΚΑΣΙΔΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ – 318'

12) ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – 300'

13) ΑΛΕΞΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 188'

14) ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 127'

15) ΠΡΙΠΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 120'

16) ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 97'

17) ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – 90'

18) ΑΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 79'

19) ΒΑΡΣΑΜΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – 67'

20) ΣΙΡΙΤΟΥΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – 63'

21) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 60'

22) ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – 46'

23) ΧΥΤΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 42'

24) ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ – 40'

25) ΜΕΝΤΙΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 30'

26) ΤΗΛΕΓΡΑΦΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 21'

27) ΓΚΟΥΔΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 19'

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ (ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ)

 

Το ένδεκατο παιχνίδι της ομάδος μου (αναβληθέν 5η αγωνιστική) για το πρωταθλήμα της ΕΠΟ Παίδων διεξήχθη στο γήπεδο της ΕΠΣ Έβρου Φώτης Κοσμάς. Το γήπεδο ήταν σε μέτρια κατάσταση (χρειαζόταν πάτημα στην επιφάνεια για τις εδαφικές ανωμαλίες), ενώ οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ καλές για την εποχή και η θερμοκρασία ιδανική για ποδόσφαιρο (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ). Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 4 - 3 - 3, σε σχηματισμό 4 – 1 - 2 - 3. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο το 1 αμυντικό χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και τους 4 του κέντρου να πατούν περιοχή. Το παιχνίδι γενικά δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού και οι δύο ομάδες ήταν κακές και ασυντόνιστες. Ειδικά η ομάδα μου αμυντικά κράτησε το γνωστό στύλ με τις σωστές αποστάσεις γραμμών και τις σωστές τοποθετήσεις – αλληλοκαλύψεις, με εξαίρεση μία φάση στο τελείωμα του αγώνα. Μεσοεπιθετικά και επιθετικά παίξαμε με χαμηλές μεταβιβάσεις αλλά μας έλειπε η αυτοσυγκέντρωση και η ακρίβεια, με συνέπεια τα πολλά λάθη που μετέτρεψαν το παιχνίδι σε παιχνίδι κέντρου δίχως πολλές ευκαιρίες.(ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Αυτά όλα δικαιολογούνται, αφού λόγω του αδιάφορου βαθμολογικά χαρακτήρα του παιχνιδιού, δοκιμάσαμε παίκτες που δεν είχαν παίξει εώς τώρα καθόλου. Παρόλα αυτά ο κεντρικός αμυντικός που έπαιξε πρώτη φορά (Παπαδόπουλος Δημήτριος), μέχρι το 60' που τραυματίστηκε, ήταν εξαιρετικός και σταμάτησε οποιαδήποτε απειλή δημιουργήθηκε στο χώρο ευθύνης του (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης απο όλους τους παίκτες ήταν άριστο μέχρι και το 80' (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Η νοοτροπία της ομάδος ήταν καλή δεδομένου οτι ο αγώνας ήταν βαθμολογικά αδιάφορος (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ (ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ)

 

Η αντίπαλη ομάδα στήθηκε με το σύστημα 4 - 3 - 3, σε σχηματισμό 4 – 2 - 1 - 3. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με δύο αμυντικά χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 3 άτομα στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο τα 2 αμυντικά χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και τους 3 του κέντρου να πατούν περιοχή. Η ομάδα του αντιπάλου αμυντικά ήταν σταθερή, συμπαγής και συγκριτικά με τον προηγούμενο αγώνα έπαιξε καλύτερα και δεν είχε τόσο μεγάλα προβλήματα στην αλληλοκάλυψη. Μεσοεπιθετικά και επιθετικά έπαιζε με χαμηλές μεταβιβάσεις χωρίς ιδιαίτερη δημιουργικότητα, με εξαίρεση μία φάση που δημιούργησε στο τέλος του αγώνα. Το παιχνίδι του περιορίστηκε στο χώρο του κέντρου (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Όπως και η ομάδα μου, ο αντίπαλος χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, με συνέπεια την έλλειψη συντονισμού και τον περιορισμό παιχνιδιού κυρίως στο χώρο του κέντρου που αναφέραμε παραπάνω. Ωστόσο και πάλι το Νο 12 (Νο 7 στον προηγούμενο αγώνα) ήταν εξαιρετικός και προσπάθησε με ατομικές πρωτοβουλίες να διασπάσει την άμυνα του αντιπάλου (ΑΤΟΜΑ). Οι δυνάμεις των παικτών ήταν σε άριστο επίπεδο μέχρι το 80' (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Η συμπεριφορά της αντιπάλου ομάδας ήταν εντός αγωνιστικών πλαισίων και δεν είχε καμία σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Επίσης το προπονητικό τίμ έδινε σαφείς υποδείξεις όταν έβλεπε παίκτες που έπαιζαν αντιαθλητικά (συμπεριφορά που έπρεπε να υιοθετηθεί απο το προηγούμενο παιχνίδι και να μη θυσιαστεί στο βωμό της νίκης) (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).  

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.