Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ – ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ : 0 - 0

 

 

ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ 11ΑΔΑΣ ΣΤΗΝ 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) Άλλαξα το δεξί μπάκ (Τζουμάκα Στέφανο) στο 51' λόγω τραυματισμού, με άλλο δεξί μπάκ (Παπαπαναγιώτου Παναγιώτη).

2) Άλλαξα το κεντρικό χαφ (Καρακασίδη Περικλή) στο 60' λόγω μέτριας εμφάνισης με άλλο κεντρικό χάφ (Βαρσαμίδη Στέφανο).

3) Άλλαξα τον αριστερό χάφ (Βεσάζη Παναγιώτη) στο 76' λόγω κούρασης με άλλον αριστερό χάφ (Χυταρίδη Ιωάννη).

4) Εκτός 18αδας έμειναν Παπαδόπουλος Δημήτριος και Θεοδωρίδης Χρήστος, λόγω εξωαγωνιστικών υποχρεώσεων.

5) Εκτός 18αδας έμειναν Μεντίζης Δημήτριος, Τηλέγραφος Αθανάσιος, Ακίδης Παναγιώτης, Παπάζογλου Νικόλαος, Πρίπος Ιωάννης, Χατζηκωνσταντινίδης Σάββας και Σωτηράκης Παναγιώτης, λόγω τακτικής του παιχνιδιού

6) Εκτός 18αδας έμεινε ο Σιριτούδης Άγγελος λόγω αδιαφορίας για την ομάδα.

7) Οι υπόλοιποι παίκτες βρισκόταν στην 18αδα.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

 

1) ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ - 14 

2) ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ   - 8

3) ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ   - 8  (ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ)

4) ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ     - 4  (ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ)

5) ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ   - 1 

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΤΗΝ 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΚΑΜΠΟΥΡΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ) – (ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ)

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΟ) - 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 2 ΓΚΟΛ

2) ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 1 ΓΚΟΛ

3) ΤΑΣΣΟΣ ΧΑΡΗΣ - 1 ΓΚΟΛ

4) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 1 ΓΚΟΛ

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΣΙΣΤ – ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ) 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΗ

 

1) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 2

2) ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - 2

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΚΑΜΠΟΥΡΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 332'

2) ΠΑΤΣΙΩΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – 332'

3) ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 332'

4) ΒΕΣΑΖΗΣ ΔΗΜΟΣ – 325'

5) ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 322'

6) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 285'

7) ΔΕΡΝΕΚΞΗΣ ΒΛΑΣΣΙΟΣ – 269'

8) ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 249'

9) ΓΚΑΣΙΔΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ – 228'

10) ΑΛΕΞΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 188'

11) ΤΑΣΣΟΣ ΧΑΡΗΣ – 166'

12) ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – 164'

13) ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 87'

14) ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 73'

15) ΒΑΡΣΑΜΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – 67'

16) ΣΙΡΙΤΟΥΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – 63'

17) ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – 51'

18) ΑΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 46'

19) ΜΕΝΤΙΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 30'

20) ΤΗΛΕΓΡΑΦΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 21'

21) ΧΥΤΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 7'  

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ (ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ)

 

Το έβδομο παιχνίδι της ομάδος μου για το πρωταθλήμα της ΕΠΟ Παίδων διεξήχθη στο γήπεδο της ΕΠΣ Έβρου Φώτης Κοσμάς. Το γήπεδο ήταν σε άριστη κατάσταση, ενώ οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ καλές για την εποχή και η θερμοκρασία ιδανική για ποδόσφαιρο (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ). Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 4 - 3 - 3, σε σχηματισμό 4 – 1 - 2 - 3. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο το 1 αμυντικό χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και τους 4 του κέντρου να πατούν περιοχή. Η ομάδα μου στο απο την αρχή ώς το τέλος του παιχνιδιού έπαιξε αμυντικά με αντεπιθέσεις. Η αμυντική γραμμή ήταν συμπαγής, σχεδόν αλάνθαστη και η απόσταση των γραμμών μεταξύ τους ιδανική. Επιθετικά όποτε παίξαμε κινηθήκαμε γρήγορα, με χαμηλές μεταβιβάσεις και ακρίβεια, δημιουργώντας τεράστια ρήγματα στον αντίπαλο. Χαρακτηριστικό λοιπόν των παραπάνω ήταν η υψηλή κατοχή μπάλας του αντιπάλου, η οποία όμως περιορίστηκε σε κάποια στημένα και μερικά σούτ έξω απο την περιοχή και αντιστρόφως οι φαρμακερές αντεπιθέσεις της ομάδος μου που δεν ανταμείφθηκαν με κάποιο τέρμα αφού οι κεντροεπιθετικοί μου κατάφεραν να αστοχήσουν ή να μην εκτελέσουν σωστά απο πλεονεκτικές θέσεις (ύψος του πέναλτι και μικρής περιοχής) - (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Για την ομάδα μου διακρίθηκε όλη η αμυντική γραμμή ανεξαιρέτως, ενώ κατώτεροι των περιστάσεων ήταν ο κεντρικός χάφ (Καρακασίδης Περικλής) και ο επιθετικός (Πασχαλίδης Δημήτριος), αφού αμφότεροι κατόρθωσαν να αστοχήσουν συνολικά σε τρείς - τέσσερις κλασικές ευκαιρίες απο πλεονεκτικότατες θέσεις (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης ήταν άριστο μέχρι και το 80', πράγμα που προκάλεσε θετική εντύπωση αφού στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αμυνθήκαμε (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Η συμπεριφορά της ομάδος είναι υποδειγματική διότι άν αναλογιστεί κάποιος οτι παίξαμε με την 1η ομάδα του ομίλου, η οποία μας είχε νικήσει την 1η αγωνιστική 6-1, αναγκαζοντάς την να φύγει απο το γήπεδο ικανοποιημένη με τον πόντο της ισοπαλίας, τότε μιλάμε για άλματα αγωνιστικής ανόδου με τους παίκτες συνεχώς να παρουσιάζονται καλύτεροι μέσα στον αγωνιστικό χώρο διαψέυδοντας ακόμα και τις δικές τους προσδοκίες που είχαν θέσει τον πήχυ πολύ χαμηλότερα  (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).     

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ (ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ)

 

Η αντίπαλη ομάδα στήθηκε με το σύστημα 4 - 3 - 3, σε σχηματισμό 4 – 2 - 1 - 3. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με δύο αμυντικά χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 3 άτομα στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο τα 2 αμυντικά χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και τους 3 του κέντρου να πατούν περιοχή. Η ομάδα του αντιπάλου απο την αρχή ώς το τέλος του αγώνα είχε την κατοχή της μπάλας και έπαιξε πλήρως επιθετικά. Μεσοπιθετικά λοιπόν πετύχαινε παίζοντας με χαμηλές μεταβιβάσεις να  έχει υψηλή κατοχή μπάλας, αλλά επιθετικά ήταν ακίνδυνη και χωρίς αυτοματισμούς. Στηριζόταν περισσότερο στην ατομική ενέργεια κάποιων παικτών λόγω της υψηλής ποιότητας και εντυπωσιακής σωματοδομής, παρά στην ομαδική δουλειά. Αμυντικά ο αντίπαλος ήταν καλά στημένος στο πρέσινγκ και πίεζε ψηλά ανανεώνοντας συνεχώς την κατοχή μπάλας, αλλά ήταν κάκιστος στα μετόπισθεν αφού στις αντεπιθέσεις της ομάδος μου δέχτηκε 3-4 κλασικές ευκαιρίες, εξαιτίας της μεγάλης απόστασης των γραμμών και των κακών τοποθετήσεων των αμυντικών που δεν κρατούσαν βάθος. (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Ατομικά  απο την ομάδα του αντιπάλου ξεχώρισε ο παίκτης με το νούμερο 10, ο οποίος κυριολεκτικά ήταν μία ομάδα μόνος του, αφού οτι καλό είχε να δείξει ο αντίπαλος επιθετικά και δημιουργικά είτε ξεκινούσε είτε τελείωνε απο αυτόν. Είναι σίγουρο οτι δίχως αυτόν τον παίκτη η ομάδα της Καβάλας θα ήταν μία πολύ διαφορετική ομάδα (ΑΤΟΜΑ). Οι δυνάμεις των παικτών ήταν σε άριστο επίπεδο μέχρι το 80', μάλιστα ήταν εντυπωσιακό οτι ακόμα και στο τέλος οι παίκτες μονομαχούσαν ακατάπαυστα (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Η συμπεριφορά του αντιπάλου σε πολλά σημεία του αγώνα ήταν ζηλευτή όσον αφορα την αγωνιστικότητα των παικτών, αφού προσπαθούσαν με οποιοδήποτε τρόπο (ανορθόδοξο κυρίως) να κερδίσουν. Παράλληλα όμως φανερή ήταν και η αλαζονεία κάποιων παικτών που επειδή βρήκαν ανοργάνωτη την ομάδα μας στον 1ο γύρο στην 1η αγωνιστική (εξαιτίας εξωαγωνιστικών προβλημάτων) και μας κέρδισαν έυκολα, ήρθαν με τη νοοτροπία οτι θα πάρουνε χαλαρά τον αγώνα. Το να είσαι 1ος βαθμολογικά και αυτό να μη συνοδέυεται απο σεβασμό στον αντίπαλο προσωπικά μου προκάλεσε αλγεινή εντύπωση (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).     

  

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.