Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ – ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ : 5 - 2

 

 

ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ 11ΑΔΑΣ ΣΤΗΝ 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) Άλλαξα τον επιθετικό (Πρίπο Ιωάννη) στο 59', λόγω μέτριας απόδοσης, με άλλον επιθετικό (Σωτηράκη Παναγιώτη).

2) Άλλαξα τον τερματοφύλακα (Δερνεκσή Βλάσσιο) στο 64', με άλλον τερματοφύλακα (Γκούδλη Δημήτριο), για λόγους ηθικής (παρόν σε όλες τις προπονήσεις, ακολουθεί σε όλες τις αποστολές σαν 2ος τερματοφύλακας δίχως διαμαρτυρίες).

3) Άλλαξα το δεξί χαφ - εξτρέμ (Τάσσος Χάρης) στο 71', λόγω μικροενοχλήσεων στο πόδι, με άλλο δεξί χάφ - εξτρέμ (Χυταρίδης Ιωάννης).

4) Εκτός 18αδας έμειναν Μεντίζης Δημήτριος, Τηλέγραφος Αθανάσιος, Παπάζογλου Νικόλαος, Βαρσαμίδης Στέφανος και Χατζηκων/δης Σάββας λόγω τακτικής του παιχνιδιού

5) Εκτός 18αδας έμεινε ο Σιριτούδης Άγγελος, λόγω αδιαφορίας για την ομάδα.

6) Εκτός 18αδας έμεινε ο Αλεξακίδης Δημήτριος, λόγω τραυματισμού.

7) Εκτός 18αδας έμειναν Παπαδόπουλος Δημήτριος και Θεοδωρίδης Χρήστος, λόγω εξωαγωνιστικών υποχρεώσεων.

8) Οι υπόλοιποι παίκτες βρισκόταν στην 18αδα.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

 

1) ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ - 17 

2) ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ   - 11 (ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ)

3) ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ     - 10 (ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ)

4) ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ   - 8

5) ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ   - 1 

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΤΗΝ 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΒΕΣΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 4

2) ΠΑΤΣΙΩΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – 1

3) MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΒΕΣΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  (ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ - ΕΞΤΡΕΜ)

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΟ) - 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΒΕΣΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 5 ΓΚΟΛ

2) ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 3 ΓΚΟΛ

3) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 2 ΓΚΟΛ

4) ΤΑΣΣΟΣ ΧΑΡΗΣ - 1 ΓΚΟΛ

5) ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 1 ΓΚΟΛ

6) ΠΑΤΣΙΩΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – 1 ΓΚΟΛ

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΣΙΣΤ – ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ) 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΗ

 

1) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 6

2) ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 3

3) ΚΑΜΠΟΥΡΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 1

4) ΒΕΣΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 1

5) ΧΥΤΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - 1

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΚΑΜΠΟΥΡΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 498'

2) ΒΕΣΑΖΗΣ ΔΗΜΟΣ – 491'

3) ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 488'

4) ΠΑΤΣΙΩΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – 465'

5) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 451'

6) ΔΕΡΝΕΚΞΗΣ ΒΛΑΣΣΙΟΣ – 416'

7) ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 415'

8) ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 397'

9) ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – 330'

10) ΤΑΣΣΟΣ ΧΑΡΗΣ – 296'

11) ΓΚΑΣΙΔΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ – 252'

12) ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – 217'

13) ΑΛΕΞΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 188'

14) ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 97'

15) ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 87'

16) ΑΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 79'

17) ΠΡΙΠΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 77'

18) ΒΑΡΣΑΜΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – 67'

19) ΣΙΡΙΤΟΥΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – 63'

20) ΜΕΝΤΙΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 30'

21) ΤΗΛΕΓΡΑΦΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 21'

22) ΧΥΤΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 19'

23) ΓΚΟΥΔΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 19'  

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ (ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ)

 

Το ένατο παιχνίδι της ομάδος μου για το πρωταθλήμα της ΕΠΟ Παίδων διεξήχθη στο γήπεδο της ΕΠΣ Έβρου Φώτης Κοσμάς. Το γήπεδο ήταν σε μέτρια κατάσταση (χρειαζόταν πάτημα στην επιφάνεια για τις εδαφικές ανωμαλίες), ενώ οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ καλές για την εποχή και η θερμοκρασία ιδανική για ποδόσφαιρο (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ). Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 4 - 3 - 3, σε σχηματισμό 4 – 1 - 2 - 3. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο το 1 αμυντικό χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και τους 4 του κέντρου να πατούν περιοχή. Η ομάδα μου στο απο την αρχή ώς το τέλος του παιχνιδιού έπαιξε αμυντικά με αντεπιθέσεις. Η αμυντική γραμμή στο 1ο ημίχρονο ήταν συμπαγής, αλάνθαστη και η απόσταση των γραμμών μεταξύ τους ιδανική. Στο 2ο ημίχρονο λόγω της διέυρυνσης του σκόρ υπέρ μας χαλαρώσαμε πολύ, με συνέπεια να βάλουμε 2 αυτογκόλ απο λάθος τοποθετήσεις και να χάσουμε τη μπάλα στην άμυνα έυκολα. Μεσοεπιθετικά στο 1ο ημίχρονο παίξαμε μονόπλευρα χωρίς αλλαγές κατέυθυνσης, δίχως δημιουργηκότητα. Αντίθετα στο 2ο ημίχρονο ανεβάσαμε κατακόρυφα την αποδοσή μας με γρήγορο και ακριβές passing game εναλλαγές πλευρών. Επιθετικά ήμασταν καταιγιστικοί και αποτελεσματικοί πετυχαίνωντας 5 τέρματα (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Για την ομάδα μου διακρίθηκε ο αριστερός χάφ - εξτρέμ (Βεσάζης Δήμος), ο οποίος πέτυχε 4 τέρματα και έδωσε μία ασίστ και με την αποδοσή του δημιούργησε άλυτα προβλήματα στον αντίπαλο (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης απο όλους τους παίκτες ήταν άριστο μέχρι και το 80' (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Η συμπεριφορά της ομάδος ήταν ιδανική τόσο για τις απαιτήσεις του προπονητή, όσο και του κόσμου. Μάλιστα το χειροκρότημα της ομάδας πρός τον συμπαίκτη τους τερματοφύλακα (Γκούδλη Δημήτριο) όταν μπήκε ώς αλλαγή για πρώτη φορά φέτος φανερώνει την ευγενή άμιλλα που έχει αναπτυχθεί εντός ομάδος, πράγμα που θα ευχόταν ο κάθε προπονητής για την ομάδα του (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).   

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ (ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ)

 

Η αντίπαλη ομάδα στήθηκε με το σύστημα 4 - 3 - 3, σε σχηματισμό 4 – 2 - 1 - 3. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με δύο αμυντικά χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 3 άτομα στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο τα 2 αμυντικά χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και τους 3 του κέντρου να πατούν περιοχή. Η ομάδα του αντιπάλου απο την αρχή ώς το τέλος του αγώνα έπαιξε κυρίως αμυντικά και στο 1ο ημίχρονο η παρουσία της, με εξαίρεση το γκόλ που δέχθηκε, ήταν εξαιρετική με σωστές αλληλοκαλύψεις και καλή απόσταση των γραμμών μεταξύ τους. Μεσοπιθετικά προσπαθούσε με χαμηλές μεταβιβάσεις και με μεταφορά της μπάλας απο συγκεκριμένο παίκτη (Νο 10) να αναπτυχθεί, αλλά η μονόπλευρη αυτή ανάπτυξη ήταν προβλέψιμη και σταματούσε πάντα απο τη σωστή αμυντική κάλυψη του αντιπάλου. Επιθετικά ο αντίπαλος δεν φάνηκε σε κανένα σημείο του αγώνα, ήταν ακίνδυνος και τα δύο (2) τέρματα που πέτυχε ήταν αυτογκόλ του αντιπάλου (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Ατομικά απο την ομάδα του αντιπάλου δεν ξεχώρισε κάποιος παίκτης και ομαδικά στο 2ο ημίχρονο πραγματοποίησαν κάκιστη εμφάνιση που τους κόστισε 4 τέρματα απο τον αντίπαλο (ΑΤΟΜΑ). Οι δυνάμεις των παικτών ήταν σε καλό επίπεδο μέχρι το 80' (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Η συμπεριφορά του αντιπάλου ήταν διαφορετική σε κάθε ημίχρονο. Στο 1ο ημίχρονο μπήκε με ενθουσιασμό και θετική διάθεση δείχνωντας καλά στοιχεία, ενώ στο 2ο ημίχρονο ήταν άνευρη και απογοητευτική παρουσιάζοντας ένα πολύ κακό σύνολο (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).  

  

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.