Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ – ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ : 0 - 2

 

 

ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ 11ΑΔΑΣ ΣΤΗΝ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) Άλλαξα το κεντρικό χάφ (Καρακασίδη Περικλή) στο 62' λόγω κούρασης, με άλλο κεντρικό χάφ (Τηλέγραφος Αθανάσιος).

2) Άλλαξα το δεξί χάφ (Σωτηράκη Παναγιώτη) με άλλο δεξί χάφ (Βλαχόπουλο Αποστόλο) λόγω κούρασης στο 73'. Πρέπει να τονιστεί οτι και οι 2 παίκτες έπαιξαν κατ' αναγκη δεξί χάφ, αφού έλειπαν και τα 2 κανονικά δεξιά χάφ.

3) Άλλαξα τον αμυντικό χάφ (Αλμετίδη Παναγιώτη) στο 79' λόγω κούρασης και στη θέση του έστειλα τον κεντρικό χάφ (Τηλέγραφο Αθανάσιο). Τη θέση του κεντρικού χάφ την κάλυψε το κεντρικό χάφ που μπήκε (Βαρσαμίδης Στέφανος).

4) Εκτός 18αδας έμειναν Γκούδλης Δημήτριος, Πρίπος Ιωάννης λόγω κακής φόρμας.  

5) Εκτός 18αδας έμειναν Παπαδόπουλος Δημήτριος, Χυταρίδης Ιωάννης και Ακίδης Παναγιώτης λόγω τραυματισμού.

6) Εκτός 18αδας έμεινε ο Θεοδωρίδης Χρήστος, λόγω εξωαγωνιστικών υποχρεώσεων. 

7) Εκτός 18αδας έμειναν Τζουμάκας Στέφανος, Τάσσος Χάρης, Παπαπαναγιώτου Παναγιώτης, Χατζηκωνσταντινίδης Σάββας και Παπάζογλου Νικόλαος, λόγω μη έκδοσης δελτίου.

8) Οι υπόλοιποι παίκτες βρισκόταν στην 18αδα

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

 

1) ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ - 6 

2) ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ   - 6

3) ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ   - 6

4) ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ     - 0

5) ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ   - 0 

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΤΗΝ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΠΑΤΣΙΩΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΑΦ)

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΟ) - 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 1 ΓΚΟΛ

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΣΙΣΤ – ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ) 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ - 1

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΑΛΕΞΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 166'

2) ΚΑΜΠΟΥΡΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 166'

3) ΓΚΑΣΙΔΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ – 166'

4) ΠΑΤΣΙΩΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – 166'

5) ΒΕΣΑΖΗΣ ΔΗΜΟΣ – 166'

6) ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 166'

7) ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 162'

8) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 145'

9) ΔΕΡΝΕΚΞΗΣ ΒΛΑΣΣΙΟΣ – 103'

10) ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 83'

11) ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 73'

12) ΣΙΡΙΤΟΥΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – 63'

13) ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – 60'

14) ΒΑΡΣΑΜΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – 44'

15) ΑΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 40'

16) ΜΕΝΤΙΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 30'

17) ΤΗΛΕΓΡΑΦΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 21' 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ (ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ)

 

Το τρίτο παιχνίδι της ομάδος μου για το πρωταθλήμα της ΕΠΟ Παίδων διεξήχθη στο γήπεδο της ΕΠΣ Έβρου Φώτης Κοσμάς. Το γήπεδο παρότι έβρεχε ήταν σε άριστη κατάσταση, ενώ οι καιρικές συνθήκες ήταν αρκετά δύσκολες λόγω της συνεχής βροχόπτωσης η οποία ευτυχώς δεν είχε μεγάλη ένταση. Η θερμοκρασία ωστόσο ήταν ιδανική για ποδόσφαιρο (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ). Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 4 - 3 - 3, σε σχηματισμό 4 – 1 - 2 - 3. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο το 1 αμυντικό χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και τους 4 του κέντρου να πατούν περιοχή. Η ομάδα μου στο 1ο ημίχρονο και ειδικά απο το 10' και ύστερα ήταν κυρίαρχη μέσα στον αγωνιστικό χώρο με πολύ μεγάλη κατοχή μπάλας, με συνεχείς εναλλαγές πλευρών της μπάλας, με συνοχή γραμμών, με ορθολογική ανάπτυξη με χαμηλό παιχνίδι και αρκετές . τελικές. Αμυντικά δεν κινδύνεψε καθόλου και η πίεση ήταν ασφυκτική αλλά δυστυχώς επιθετικά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα. Στο 2ο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αμφίροππο και εξαιτίας της κούρασης ορισμένων παικτών μου οι χώροι ήταν πιο ανοιχτοί, πράγμα που το εκμεταλλέυτηκε ιδανικά ο αντίπαλος αφου με 3 τελικές κατάφερε να πετύχει 2 τέρματα (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Οι παίκτες παρότι όπως αναφέραμε στην προηγούμενη αγωνιστική δεν γνωριζόταν μεταξύ τους, κατάφεραν γρήγορα με ελάχιστες προπονήσεις να δημιουργήσουν θετικό και ευχάριστο κλίμα στα αποδυτήρια και στις προπονήσεις με συνέπεια την εκπληκτική ομοιογένεια που παρουσίασαν σ' αυτό το παιχνίδι. Επισης πολύ γρήγορα αντιλήφθηκαν τις κατευθύνσεις του προπονητή τους και τον εμπιστέυτηκαν, πράγμα που αποτυπώθηκε μέσα στο γήπεδο με μία εκπληκτική εμφάνιση (άσχετα απο το σκόρ). Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ωστόσο πρέπει να μνημονέυσουμε τόσο την εξαιρετική απόδοση του αμυντικού χάφ (Αλμετίδη Παναγιώτη), όσο και την απίθανη γεμάτη ουσία και ωριμότητα εμφάνιση του κεντρικού χάφ Πατσιώρα Κων/νου (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης ήταν άριστο μέχρι και το 80', ωστόσο απο την υψηλή πίεση που εφαρμόσαμε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κάποιοι παίκτες έφτασαν στα όρια τους (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Το παιχνίδι κρίθηκε στην αναποτελεσματικότητα που είχαμε σαν ομάδα να μετουσιώσουμε τη δημιουργία των τελικών φάσεων που δημιουργούσαμε σε γκόλ. Ωστόσο η συμπεριφορά της ομάδας, μετά απο μιά βαρία ήττα απο την ΕΠΣ Καβάλας στην προηγούμενη αγωνιστική, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση αφού απο το πρώτο λεπτό έδειξε οτι είχε ξεπεράσει αυτό το παιχνίδι και αναζήτησε τη νίκη με κάθε τρόπο παίζοντας παράλληλα και όμορφο ποδόσφαιρο. Είναι δεδομένο οτι με αυτή τη συμπεριφορά η ομάδα στις επόμενες αγωνιστικές θα βρει το δρόμο της  (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).  

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ (ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ)

 

Η αντίπαλη ομάδα στήθηκε με το σύστημα 4 - 3 - 3, σε σχηματισμό 4 – 1 - 2 - 3. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο το 1 αμυντικό χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και τους 4 του κέντρου να πατούν περιοχή. Η ομάδα του αντιπάλου στο 1ο ημίχρονο απο το 10' και μετά περιορίστηκε σε ρόλο κομπάρσου, αφού δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό της ομάδας μου σε κανένα σημείο του και καθαρά απο θέμα τύχης και αγωνιστικότητας της αμυντικής γραμμής δε δέχτηκε γκόλ. Στο 2ο ημίχρονο κατ' επιλογή έπαιξαν αμυντικά χρησιμοποιώντας την τακτική επιλογή της αντεπίθεσης αρκετά αποτελεσματικά και ευτύχησαν στο 70' περίπου να πετύχουν το τέρμα που έψαχναν (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Ατομικά  η ομάδα του αντιπάλου δεν είχε κάποιον να ξεχωρίζει ιδιαίτερα αλλά ομαδικά και όσον αφορα την αμυντική λειτουργία της ήταν αρκετά καλή. Αυτή η ομαδική αμυντική προσπάθεια όμως τους έδωσε μια σημαντική και ανέλπιστη νικη (ΑΤΟΜΑ). Οι δυνάμεις των παικτών ήταν σε πολύ καλό επίπεδο και παρόλο που δέχθηκαν υψηλή πίεση είχαν τα αποθέματα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού για να ανταπεξέλθουν (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Το χαρακτηριστικό γνώρισμα της συμπεριφοράς του αντιπάλου ήταν η αγωνιστικότητα των παικτών και παρόλο που βρέθηκαν υπο ασφυκτική πίεση ποτέ δεν άφησαν ή δεν παράτησανε οποιαδήποτε φάση, με συνέπεια στο τέλος τη δικαίωση αυτών των προσπάθειών τους (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).       

  

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.