Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ : 6 - 1

 

 

ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ 11ΑΔΑΣ ΣΤΗΝ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) Άλλαξα το αμυντικό χάφ (Ακίδη Παναγιώτη) στο ημίχρονο λόγω κακής εμφάνισης, με επιθετικό χάφ (Βαρσαμίδης Στέφανος). Το επιθετικό χάφ που έπαιζε εώς εκίνη τη στιγμή τραβήχτηκε πιο πίσω και έπαιξε αμυντικό χάφ. 

2) Άλλαξα τον κεντρικό αμυντικό (Βλαχόπουλο Αποστόλο) λόγω κακής εμφάνισης στο 53', με άλλο κεντρικό αμυντικό (Μεντίζη Δημήτριο).

3) Άλλαξα τον τερματοφύλακα (Σιριτούδη Άγγελο) λόγω κακής εμφάνισης στο 63', με άλλο τερματοφύλακα (Δερνεκξής Βλάσσιος)

4) Εκτός 18αδας έμειναν Γκούδλης Δημήτριος, Πρίπος Ιωάννης λόγω κακής φόρμας.

5) Εκτός 18αδας έμεινε ο Θεοδωρίδης Χρήστος, λόγω εξωαγωνιστικών υποχρεώσεων.  

6) Εκτός 18αδας έμειναν Παπαδόπουλος Δημήτριος λόγω τραυματισμού

7) Εκτός 18αδας έμειναν Τζουμάκας Στέφανος, Τάσσος Χάρης, Παπαπαναγιώτου Παναγιώτης, Χατζηκωνσταντινίδης Σάββας και Παπάζογλου Νικόλαος, λόγω μη έκδοσης δελτίου.

8) Οι υπόλοιποι παίκτες βρισκόταν στην 18αδα

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

 

1) ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ - 6 

2) ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ   - 3

3) ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ   - 3

4) ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ   - 0

5) ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ     - 0

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΤΗΝ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 1 ΓΚΟΛ 

2) MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΓΚΑΣΙΔΗΣ ΠΑΡΗΣ (ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ)

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΣΙΣΤ – ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ) 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ - 1

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΑΛΕΞΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 83'

2) ΚΑΜΠΟΥΡΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 83'

3) ΓΚΑΣΙΔΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ – 83'

4) ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 83'

5) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 83'

6) ΠΑΤΣΙΩΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – 83'

7) ΒΕΣΑΖΗΣ ΔΗΜΟΣ – 83'

8) ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 83'

9) ΣΙΡΙΤΟΥΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – 63'

10) ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – 53'

11) ΑΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 40'

12) ΒΑΡΣΑΜΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – 43'

13) ΜΕΝΤΙΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 30'

14) ΔΕΡΝΕΚΞΗΣ ΒΛΑΣΣΙΟΣ – 20'

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ (ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ)

 

Το δέυτερο παιχνίδι της ομάδος μου για το πρωταθλήμα της ΕΠΟ Παίδων διεξήχθη στο γήπεδο της ΕΠΣ Καβάλας. Το γήπεδο ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση και οι καιρικές συνθήκες ιδανικές για μπάλα (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ). Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 4 - 3 - 3, σε σχηματισμό 4 – 2 - 1 - 3. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με δύο αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 3 άτομα στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο τα 2 αμυντικά χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και τους 3 του κέντρου να πατούν περιοχή. Η ομάδα μου απο την αρχή εώς το τέλος ήταν κατώτερη των περιστάσεων και δικαίως έχασε 6-1. Η αμυντική πίεση απο την ομάδα μου ήταν ανύπαρκτη και σε πολλά σημεία του αγώνα πολύ κακή τακτικά. Το παιχνίδι είναι άνευ σχολιασμού αφού οι παίκτες μου βρέθηκαν σε πολύ κακή ημέρα και ο αντίπαλος ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ωστόσο δεν πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός οτι η ομάδα δεν ήταν έτοιμη λόγω των ελαχίστων προπονήσεων που έκαναν μαζί οι ποδοσφαιριστές, αφού εξαιτίας της αδιαφορίας της ΕΠΣ οι προπονητές προσλήφθηκαν 2-3 εβδομάδες πρίν ξεκινήσει το πρωτάθλημα  (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Επισης αυτό οφείλεται και στο γεγονός οτι τόσο οι παίκτες μεταξύ τους, όσο και προπονητικό τιμ - παίκτες δε γνωριζόταν σχεδόν καθόλου ούτε σε ποδοσφαιρικό ούτε σε διαπροσωπικό επίπεδο, αφού ο Σύνδεσμος Έβρου άργησε να προχωρήσει σε πρόσληψη προπονητών και αυτοί με τη σειρά τους άργησαν να κάνουν επιλογή παικτών με αποτέλεσμα  να πάμε στους πρώτους αγώνες χωρις να ξέρουμε ουσιαστικά ο ένας τον άλλο. Επιπλέον η πολύ κακή ημέρα του βασικού τερματοφύλακα επέτρεψε στον αντίπαλο να πετύχει μερικά πολύ έυκολα τέρματα (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης ήταν πολύ καλό μέχρι και το τέλος του αγώνα που είναι φυσιολογικό αφού μιλάμε για ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που προπονούνται σε τακτά διαστήματα (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Η συμπεριφορά της ομάδος στο 1ο ημίχρονο (παρότι πήγαμε στα αποδυτήρια με το 3-1) όσον αφορά το σθένος δεν ήταν κακή, διότι είχε ευκαιρίες ώστε να πάμε στα αποδυτήρια με το 3-2 τουλάχιστον. Ωστόσο το 4-1 που έγινε με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και προήλθε απο λάθος του τερματοφύλακα διέλυσε ψυχολογικά την ομάδα και καταxαράκωσε την όποια διάθεση υπήρχε για αγωνιστικότητα, με συνέπεια να χάσει παντελώς την αυτοσυγκέντρωσή της και να δεχθούμε άλλα 2 έυκολα τέρματα  (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ). 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ (ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ)

 

Η αντίπαλη ομάδα στήθηκε με το σύστημα 4 - 3 - 3, σε σχηματισμό 4 – 2 - 1 - 3. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με δύο αμυντικά χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 3 άτομα στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο τα 2 αμυντικά χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και τους 3 του κέντρου να πατούν περιοχή. Ο αντίπαλος ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού πράγμα που φαίνεται και απο το τελικό 6-1. Ωστόσο η ομάδα του δεν έπαιζε με ορθολογική ανάπτυξη, αλλά κυρίως έπαιζε με γιόμες απο την άμυνα στην επίθεση που ήταν η τακτική που είχε διαλέξει αφού μπροστά διέθετε ψηλά και δυνατά κορμιά που διεκδικούσαν όλου του είδους τα γεμίσματα (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Η ομάδα διέθετε παίκτες σωματικά αναπτυγμένους και η δημιουργία της ομάδος περισσότερο στηριζόταν στα ατομικά χαρακτηριστικά των παικτών (δυνατοί στις μονομαχίες, ψηλοί με αναπτυγμένο μυοσκελετικό σύστημα, ταχείς, κ.λ.π.), παρά στην στην ορθολογική ανάπτυξη του παιχνιδιού. Φανερή επίσης ήταν και η ομοιογένεια των παικτών αφού έυκολα μπορούσε να συμπεράνει κάποιος οτι η συγκεκριμένη ομάδα έχει προπονηθεί αρκετές φορές μαζί. Μακράν ο καλύτερος παίκτης που αποτελούσε τον κινητήριο μοχλό ανάπτυξης ήταν το επιθετικό χάφ το οποίο έπαιζε μεστά και μυαλωμένα (ΑΤΟΜΑ). Οσον αφορά το επίπεδο φυσικής κατάστασης ισχύει οτι και για την ομάδα μου (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Ο αντίπαλος απο την αρχή του παιχνιδιού έδειχνε ανώτερος λόγω της αυτοπεποίθησης που είχαν οι παίκτες του τόσο απο την ευρεία νίκη που είχαν πετύχει στον 1ο αγώνα μέσα στην Ξάνθη (0-7) όσο και απο την πίστη στην ομάδα τους λόγω της καλής δουλειάς που είχε γίνει απο ΕΠΣ Καβάλας και προπονητικό επιτελείο. Όλα αυτά βέβαια ενισχύθηκαν με την επίτευξη των τερμάτων απέναντι στην ομάδα μου (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ)   

  

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.