Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

Α.Σ. Πέπλου-Θράκη Φερών 0-4

Στα γήπεδα του Έβρου

 

 

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

 

Α.Σ. Πέπλου-Θράκη Φερών 0-4

 

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

 

 

 

Η Θράκη Φερών επικράτησε εκτός έδρας με 4-0 του Α.Σ. Πέπλου στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

 

 

Η ομάδα του Πασχάλη Ζαπαρτίδη σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και έφτασε τους επτά βαθμούς, ενώ ο Πέπλος δεν έχει κατορθώσει μέχρι τώρα να συγκεντρώσει βαθμούς στο πρωτάθλημα.

 

 

 

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου με τον Παναγιώτη Μπακιρτζόπουλο, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο γκολ του στο πρωτάθλημα. Πέντε λεπτά αργότερα ο Νίκος Ντόλας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και στο 50' με εκτέλεση πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης ο Πολίδης διαμόρφωσε το τελικό 0-4, φτάνοντας τα τρία γκολ στον πίνακα των σκόρερ.

 

 

Την επόμενη αγωνιστική ο Α.Σ. Πέπλου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ατρόμητο Άβαντα (24/10, 16:00), ενώ η Θράκη Φερών θα φιλοξενήσει τον Α.Ο. Δορίσκου (25/10, 11:00).

 

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σουμάκας με βοηθούς τους Στρατούδη και Αποστολίδη.

 

 

 

ΑΣ Πέπλου: Κατσούγιας, Νικολόπουλος, Βουτσάς, Τσιπλάκης Β., Μπουγιουκλής, Κεραμίδης, Γιαξίδης, Γιαλαματζής, Γερακάκης, Γεωργουσίδης, Τσάντζαλης. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Φαλέκας, Καλπάκας, Σωτηρίου

 

Θράκη Φερών: Βαφειάδης, Εμίνογλου (55' ΓκαϊνταρτζάκηςΑθ.), Αλάμπεης, Καμέας, Σιδηρόπουλος Αλ., Μπάμπιτς Αλ., Ντόλας, Τσαμαδός (67' Τσιπλάκης Αλ.), Γεωργίου (60' Σιπάκης), Μπακιρτζόπουλος, Πολίδης

 

 

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.