Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

Nίκη Απαλού-Θράκη Φερών 3-3

Στα γήπεδα του Έβρου

 

 

Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015

 

Nίκη Απαλού-Θράκη Φερών 3-3

 

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

 

Σε ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι η Νίκη Απαλού και η Θράκη Φερών μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 3-3.

 

 

Η νεανική ομάδα του Απαλού κατάφερε να προηγηθεί στο ημίχρονο με 3-0 χάρη σε χατ-τρικ του Σιβούδη, ο οποίος ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι αποτελεσματικός για την ομάδα του μετά τα τέσσερα τέρματα, που σημείωσε στον αγώνα Κυπέλλου στην Κορνοφωλιά.

 

 

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, εκμεταλλεύτηκαν τη μεγαλύτερη εμπειρία τους και κατόρθωσαν να αποσπάσουν το βαθμό της ισοπαλίας. Συγκεκριμένα, στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης o Γιάννης Γεωργίου μείωσε σε 3-1, δέκα λεπτά αργότερα ο Φάνης Πολίδης έκανε το 3-2 και στο 70' διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

 

 

Στη συνέχεια του αγώνα οι δύο ομάδες έχασαν εκατέρωθεν ευκαιρίες προκειμένου να φτάσουν στη νίκη.

 

 

Την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος η Νίκη Απαλού αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Αρίστεινο (11/10, 11:00), το οποίο απέκλεισε στα πέναλτι στην πρώτη φάση του Κυπέλλου, ενώ η Θράκη Φερών θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο Άβαντα (10/10, 16:00)

 

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σουβαράς με βοηθούς τους Σαμουρκασίδη και Παπαγεωργίου.

 

 

Νίκη Απαλού: Μπόγλου, Ντελής, Χανός, Ευστρατιάδης, Σπανός, Τσολακάκης, Κρομμύδας (75' Κελεμίδης), Ιγνατιάδης, Αλμετίδης (55' Ρίνης), Τσακπινίδης (55' Γιακειμης), Σιβούδης

 

 

Θράκη Φερών: Γκαϊδαρτζάκης Γ., Σαρκησιάν, Αλάμπεης, Εμίνογλου (45' Γκάκιος Π.), Σιδηρόπουλος Αλ., Σιπάκης (50' Ντόλας), Δαβουδάνης, Γεωργίου, Σαρβανάκης (35' Καμέας), Πολίδης, Γκάκιος Γ.

 

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.