Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

Θράκη Φερών-Ατρόμητος Άβαντα 1-0

Στα γήπεδα του Έβρου

 

 

Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015

 

Θράκη Φερών-Ατρόμητος Άβαντα 1-0

 

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

 

Η Θράκη Φερών επικράτησε εντός έδρας με 1-0 του ΑτρομήτουΆβαντα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

 

Η ομάδα του Πασχάλη Ζαπαρτίδη έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ το συγκρότημα του Χρόνη Νέδου δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να συγκεντρώσει βαθμούς.

 

 

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Παναγιώτης Μπακιρτζόπουλος στο 65ο λεπτό πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα.

 

 

Την επόμενη αγωνιστική η Θράκη Φερών αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πέπλο (18/10, 11:00), ενώ ο Ατρόμητος Άβαντα θα αγωνιστεί στον Απαλό με την τοπική Νίκη (17/10, 16:00).

 

 

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης ήταν ο Σιβούδης με βοηθούς τους Παλαιοπάνη και Γιασλά.

 

 

 

Θράκη Φερών: Βαφειάδης, Αλάμπεης, Γκάκιος Γ., Ραμαδάνης, Τσαμαδός (46' Ντόλας), Κιούσης (46' Δαβουδάνης), Καλαϊτζίδης (80' Τσιπλάκης Αλ.), Σιδηρόπουλος Αλ., Μπάμπιτς Αλ., Μπακιρτζόπουλος, Πολίδης

 

 

Ατρόμητος Άβαντα: Τσακουρίδης, Μελαδένιος, Χατζηευαγγέλου, Μασγάνης, Τσαχιρίδης, Μανωλίδης, Καρασάνης, Σύρος (Ταξιόπουλος), Τσιρογιάννης, Κωνσταντινίδης, Φιλίδης (λ.τρ. Τσιαμπαλης), Μκρτσιάν

 

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.