Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ / Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ – ΑΝΘΕΙΑ :
1 - 3

 

ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ 11ΑΔΑΣ ΣΤΗΝ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

1) Άναγκαστική αλλαγή τον τερματοφύλακα (Δουλούδη Α.) στο 35', λόγω κόκκινης κάρτας, με άλλο τερματοφύλακα (Σοφοτάσιο Δ.). Πήρε τη θέση του δεξιού μπάκ (Γκότσιος Η.).  Έκανα εσωτερική αλλαγή το δεξί χάφ (Μπάμνιος Α.), έπαιξε αριστερό μπάκ.
2) Αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο το αριστερό μπάκ (Πουλιλιό Δ.) λόγω τραυματισμού, με τον πολυθεσίτη (Πετκίδη Γ.). Έκανα εσωτερική αλλαγή το αριστερό χάφ (Δροσάκης Α.), έπαιξε αριστερό μπάκ και ο πολυθεσίτης (Πετκίδη Γ.), έπαιξε αριστερό χάφ.
3) Άλλαξα στο 74' τον επιθετικό (Λάζο Α.) λόγω κούρασης, με άλλον επιθετικό (Κελεσίδη Α.).
4) Εκτός 18αδας έμεινε ο Ηλιόπουλος Γ., λόγω κακής αγωνιστικής κατάστασης.
5) Εκτός 18αδας έμεινε ο Ράλλης Α., λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
6) Εκτός 18αδας έμεινε ο Μαθιουδάκης Γ., λόγω κόκκινης κάρτας.

7) Εκτός 18αδας έμεινε ο Λειβαδίτης Γ., λόγω τραυματισμού.
8) Εκτός 18αδας έμειναν οι Μπόγλου Η., Κουρούδης Α. και Μιχούδης Μ., διότι δεν ήταν έτοιμα τα δελτία τους.
9) Οι υπόλοιποι παίκτες βρισκόταν στην 18αδα

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

1) ΠΕΤΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 1 ΓΚΟΛ
MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΑΦ)

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΟ) - 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

 

1) ΠΕΤΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 1 ΓΚΟΛ

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΣΙΣΤ – ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ) - 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

 

1) ΛΑΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 1

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ)

1) ΜΠΕΤΖΕΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – 192'
2) ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ ΘΩΜΑΣ – 192'
3) ΜΠΑΜΝΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – 192'
4) ΔΡΟΣΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 192'
5) ΠΕΤΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 148'
6) ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – 144'
7) ΔΟΥΛΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 131'
8) ΜΥΣΙΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – 129'
9) ΖΑΧΟΣ ΚΛΕΑΡΧΟΣ – 96'
10) ΡΑΛΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – 96'
11) ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – 96'
12) ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – 85'
13) ΛΑΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 74'
14) ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ – 60'
15) ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – 48'
16) ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 45'

17) ΓΚΟΤΣΙΟΣ ΗΛΙΑΣ – 35'
18) ΠΡΕΠΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 9'

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ (ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ)

Το δεύτερο παιχνίδι της ομάδος μου για το πρωταθλημα της ΕΠΣ Έβρου – Α΄ Τοπικό, διεξήχθη στο γηπεδό μας. Το γήπεδο ήταν σε καλή κατάσταση και οι καιρικές συνθήκες ιδανικές για μπάλα (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ). Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 4 - 5 - 1, σε σχηματισμό 4 – 1 - 4 - 1. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο το 1 αμυντικό χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και τους 4 κεντρικούς να πατάνε περιοχή. Η ομάδα μου σε όλο το παιχνίδι ήταν ελαφρώς ανώτερη απο τον αντίπαλο, αμυντικά κινδυνεύσαμε ελάχιστα και αυτό ήταν απο τα αξιοσημείωτα γεγονότα, αν σκεφτεί κανεις οτι παίζαμε με 10 παίκτες απο το 35' και με 9 παίκτες απο το 60'. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής κυριαρχήσαμε και ειδικά όταν μείναμε με 10 παίκτες (γυρίσαμε το σύστημα της ομάδος σε 4-4-1, σε σχηματισμό 4-1-3-1), δώσαμε και την  ψυχή μας για να γυρίσουμε ένα παιχνίδι που έδειχνε χαμένο (0-2) και μέχρι ενός σημείου το καταφέραμε όταν στο 55' πετύχαμε το τέρμα της μείωσης (1-2). Η διαιτησία που ήταν τραγική εώς εκείνη τη στιγμή (ο αντίπαλος προηγήθηκε με γκόλ – offside 0-1), φρόντισε να εξασφαλίσει τη νίκη του αντιπάλου, αφηνοντάς μας (αδικαιολόγητα) με 9 παίκτες στο 60' και ενώ 5' νωρίτερα είχαμε μειώσει το σκόρ (1-2). Ακόμα και έτσι όμως (με σύστημα 3-4-1, σε σχηματισμό 3-1-3-1), προσπαθήσαμε με οτι δυνάμεις μας απέμειναν και κυρίως με ανορθόδοξο τρόπο (γιόμες – δεν υπήρχε άλλη επιλογή) να ισοφαρίσουμε. Δυστυχώς στη 1 και μοναδική φορά που εκδήλωσε επίθεση ο αντίπαλος στο 83' και αφού οι παίκτες μου είχαν αρχίσει να στερεύουν απο δυνάμεις, κατάφεραν να πετύχουν το τέρμα που τους σιγούρεψε τη νίκη (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Όλοι οι παίκτες κινήθηκαν σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και ειδικά η κεντρική γραμμή πραγματοποίησε εμφάνιση Εθνικής Κατηγορίας. Ωστόσο ο τερματοφυλακάς (Δουλούδης Α.), που  δίνει απερίσκεπτα πέναλτι στον αντίπαλο και ταυτόχρονα δέχεται κόκκινη κάρτα, μαζί με τον κεντρικό αμυντικό (Ανδρονικίδη Σ.), που επίσης απερίσκεπτα αφήνει την ομάδα με 9 παίκτες (τρώει κόκκινη απο τα νεύρα του), ενώ έχουμε μειώσει το σκόρ, ήταν κάκιστοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι και διαμόρφωσαν σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του παιχνιδιού. Αρνητικοί πρωταγωνιστές, η διαιτητική τριάδα, η οποία διαμόρφωσε το αποτέλεσμα με τις κακές διαιτητικές αποφάσεις (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης ήταν άριστο και παρότι παίζαμε με παίκτη λιγότερο απο το 35', αυτό δε φάνηκε σε κανένα σημείο του αγώνα (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Η συμπεριφορά ορισμένων παικτών ήταν ανάρμοστη και αδικαιολόγητη για το επιπεδό τους, ωστόσο η συνολική αντίδραση και συμπεριφορά της ομάδος μετά τις κόκκινες κάρτες που δεχτήκαμε, ήταν υποδειγματική και έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδος (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).    

 

 

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.