Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

ΚΥΠΕΛΛΟ 3ος ΓΥΡΟΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ/ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ – ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ :
ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 1 -1
ΠΑΡΑΤΑΣΗ 1 – 1
ΠΕΝΑΛΤΙ 3 - 1

 

ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ 11ΑΔΑΣ ΣΤΟΝ 3ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

 

1) Αναγκαστική αλλαγή στο 30' το δεξί μπάκ (Πουλιλιό Δ.), λόγω τραυματισμού, με άλλο δεξί μπάκ (Ματθιουδάκη Γ.).
2) Αναγκαστική αλλαγή στο 35' τον επιθετικό (Κελεσίδη Α.), λόγω τραυματισμού, με το δεξί μπάκ-χάφ (Γκότσιο Η.). Εσωτερικές αλλαγές  δεξί χάφ (Δροσάκης Α.), έπαιξε αριστερό χάφ – το αριστερό χάφ (Μιχούδης Μ.), έπαιξε κεντρικό χάφ – το κεντρικό χάφ (Λάζος Α.) έπαιξε επιθετικός.
3) Αναγκαστική αλλαγή στο 72' τον επιθετικό (Λάζο Α.) λόγω τραυματισμού, με κεντρικό αμυντικό (Ανδρονικίδη Σ.). Εσωτερική αλλαγή, ο κεντρικός αμυντικός (Ράλλης Α.), έπαιξε επιθετικός κατ΄ ανάγκη.
4) Εκτός 18αδας έμειναν οι Σοφοτάσιος Δ., λόγω προπονητικής επιλογής.
5) Εκτός 18αδας έμεινε ο Λειβαδίτης Γ., λόγω τραυματισμού.
6) Εκτός 18αδας έμειναν οι Πετκίδης Γ., Μυσιούδης Κ. και Δουλούδης Α., λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
7) Εκτός 18αδας έμεινε ο Κουρούδης Α., λόγω μή συμμετοχής στις προπονήσεις.
8) Οι υπόλοιποι παίκτες βρισκόταν στην 18αδα

 

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ 3ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

 

1) ΡΑΛΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – 1 ΓΚΟΛ
2) ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ ΘΩΜΑΣ – 1 ΓΚΟΛ
3) MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΜΠΟΓΛΟΥ ΗΛΙΑΣ (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΟ) - 3ος ΓΥΡΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

 

1) ΠΕΤΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 2 ΓΚΟΛ
2) ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – 2 ΓΚΟΛ
3) ΠΡΕΠΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 1 ΓΚΟΛ
4) ΜΥΣΙΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – 1 ΓΚΟΛ
5) ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – 1 ΓΚΟΛ
6) ΡΑΛΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – 1 ΓΚΟΛ
7) ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ ΘΩΜΑΣ – 1 ΓΚΟΛ

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΣΙΣΤ – ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ) - 3ος ΓΥΡΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

 

1) ΠΕΤΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 2
2) ΜΙΧΟΥΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ – 1
3) ΛΑΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 1
4) ΜΥΣΙΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – 1
5) ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ ΘΩΜΑΣ – 1
6) ΔΡΟΣΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 1
7) ΜΠΑΜΝΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - 1

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ 3ος ΓΥΡΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ)

 

1) ΜΠΑΜΝΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – 695'
2) ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ ΘΩΜΑΣ – 604'
3) ΡΑΛΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – 591'
4) ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – 551'
5) ΠΕΤΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 521'
6) ΜΥΣΙΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – 500'
7) ΜΠΕΤΖΕΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – 494'
8) ΜΙΧΟΥΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ – 479'
9) ΔΡΟΣΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 470'
10) ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – 417'
11) ΔΟΥΛΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 414'
12) ΛΑΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 384'
13) ΤΣΑΜΠΑΖΟΓΛΟΥ ΑΚΗΣ – 210'
14) ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – 144'
15) ΓΚΟΤΣΙΟΣ ΗΛΙΑΣ – 133'
16) ΜΠΟΓΛΟΥ ΗΛΙΑΣ – 130'

17) ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ – 118'
18) ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – 105'
19) ΜΑΤΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 100'
20) ΖΑΧΟΣ ΚΛΕΑΡΧΟΣ – 96'
21) ΣΟΦΟΤΑΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 90'
22) ΠΡΕΠΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 87'
23) ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 75'
24) ΚΟΥΡΟΥΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 26'

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 3ος ΓΥΡΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ (ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ)

 Το παιχνίδι της ομάδας μου για τον 3ο Γύρο Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου, διεξήχθη στο γηπεδό της Άνθειας. Το γήπεδο ήταν σε καλή κατάσταση και οι καιρικές συνθήκες καλές για την εποχή (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ). Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 4 - 5 - 1, σε σχηματισμό 4 – 2 - 3 - 1. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με δύο αμυντικά χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 3 άτομα στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο τα 2 αμυντικά χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και τους 3 κεντρικούς να πατάνε περιοχή. Η ομάδα κατέβηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι με πολλές ελλείψεις, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αρκετών παικτών. Στη 18αδα υπήρχαν 15 αμυντικοί παίκτες και 3 επιθετικοί, πράγμα που δεν έδινε πολλές επιλογές στο καταρτισμό ιδανικής 11αδας. Οι αναγκαστικές αλλαγές 2 εκ των 3 επιθετικών (στο 35' και στο 72'), έκαναν ακόμα πιό δύσκολη την αποστολή μας. Η ομάδα αμυντικά ήταν συμπαγής, σταθερή, στιβαρή, με πολύ κλειστές γραμμές και ατελείωτες αλληλοκαλύψεις. Μεσοεπιθετικά εξαιτίας της έλλειψης επιθετικών παικτών δυσκολευόμασταν να αναπτυχθούμε και μετά το 72', που παίζαμε με 10 αμυντικούς εντός γηπέδου, επιλέξαμε να παίξουμε τακτικά την αντεπίθεση. Αν και βρεθήκαμε να χάνουμε στο 1ο ημίχρονο απο πέναλτι, η επιλογή αμυντικών παικτών σαν επιθετικοί, μας δικαίωσαν ισοφαρίζοντας το παιχνίδι στο 87΄μετά απο οργανωμένη επίθεση. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ο αντίπαλος είχε φλύαρη υπεροχή και σε 2-3 ευκαιρίες που του δόθηκαν ανικανότητα στα τελειώματα, με συνέπεια το παιχνίδι να πάει στην παράταση και στα πέναλτι. Η επιλογή της αντεπίθεσης μας έδωσε 1 τεράστια ευκαιρία στο 25' της παράτασης, που για χιλιοστά δεν κατάφερε ο επιθετικός να αγγίξει τη μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα. Στα πέναλτι επικράτησε ο τυχερότερος και ψυχραιμότερος. (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Οι παίκτες έδωσαν την ψυχή τους και παρόλο που παίξαμε σε μεγάλο μέρος με πλήρως ανορθόδοξη 11αδα, κατέθεσαν τα διαπιστευτήρια τους παίζοντας σε υψηλό επίπεδο, με πρωτεργάτη τον τερματοφύλακα (Μπόγλου Η.), που έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση και κατέβασε ρολά (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης ήταν άριστο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και υπήρξαν παίκτες που έτρεξαν αποστάσεις επαγγελματιών παικτών (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Η άρνηση της ομάδος να υποταχτεί και να χάσει στην έδρα ενός θεωρητικά καλύτερου αντιπάλου, με 3 αναγκαστικές αλλαγές νωρίς σε ένα παιχνίδι διάρκειας 130 λεπτών (παράταση – πέναλτι) και πλήρως ανορθόδοξο σχηματισμό, είναι ο τρόπος αντιμετώπισης που ο κάθε προπονητής αναζητά απο την ομάδα του και η βάση ώστε στο άμεσο μέλλον η ομάδα να πρωταγωνιστει κάνοντας πρωταθλητισμό. Χαρακτηριστικό πρωταθλητριών ομάδων που δε συμβιβάζονται με την ήττα (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 3ος ΓΥΡΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ (ΑΠΑΛΟΣ)

Η αντίπαλη ομάδα στήθηκε με το σύστημα 4 - 5 - 1, σε σχηματισμό 4 – 2 - 3 - 1. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με δύο αμυντικά χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 3 άτομα στο κέντρο σε όλο το πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο τα 2 αμυντικά χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και βοήθεια απο τους 3 κεντρικούς. Η ομάδα του αντιπάλου βρέθηκε σε πολύ κακή ημέρα τόσο αμυντικά, όσο και μεσοεπιθετικά. Αμυντικά είχε πολλά κενά εξαιτίας των κακών τοποθετήσεων και αλληλοκαλύψεων των παικτών, με αποτέλεσμα να δεχθούν 5 τέρματα. Μεσοεπιθετικά αρκέστηκαν σε απλή κυκλοφορία μπάλας, με γιόμες προσπαθώντας να σπάσουν ανορθόδοξα την άμυνα του αντιπάλου. Τη μοναδική ευκαιρία που έχουν να επιδείξουν, είναι 1 δοκάρι στο 1ο ημίχρονο, με κεφαλιά απο εκτέλεση στημένου, έξω απο την περιοχή (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Η ομάδα του αντιπάλου στο σύνολο των παικτών της, πραγματοποίησε μία εμφάνιση κακή και δεν περισώθηκε κανείς απο το ναυάγιο της ομάδος (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης ήταν καλό, αλλά οι παίκτες εγκατέλειψαν στο 2ο ημίχρονο, με το εύρος που πήρε το αποτέλεσμα (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Ο αντιπάλος προερχόταν απο μία δύσκολη εβδομάδα, με υψηλή ένταση λόγω άτυχου αποτελέσματος και με αλλαγή προπονητή. Φάνηκε οτι, οι καταστάσεις αυτές επηρέασαν την ομάδα ψυχολογικά και στο μικρό χρονικό διάστημα μέχρι το επόμενο παιχνίδι δεν κατάφεραν, να ανασυνταχθούν και να επανέλθουν, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν μία βαρειά ήττα (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.