Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ / Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΝΙΚΗ ΑΠΑΛΟΥ – ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ : 3 - 3

 

ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ 11ΑΔΑΣ ΣΤΗΝ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

1) Αλλαγή στο 44' το υπο δοκιμή αριστερό χάφ (Σαρβανάκη Χ.), λόγω κακής απόδοσης, με άλλο υποδοκιμή αριστερό χάφ (Καμέας Π.).
2) Άλλαξα στο ημίχρονο τον αριστερό κεντρικό αμυντικό (Εμίνογλου Ν.), λόγω κακής ψυχολογίας, με άλλον αριστερό κεντρικό αμυντικό (Γκαγιο Π.).
3) Άλλαξα στο 54' το δεξί χάφ (Σιπάκη Ι.) λόγω χαμηλής απόδοσης, με κεντρικό χάφ (Ντόλα Ν.). Ταυτόχρονα έκανα εσωτερικές αλλαγές, τον κεντρικό χάφ μέχρι εκείνη την ώρα (Γεωργίου Ι.) τον μετέφερα αριστερό χάφ και το αριστερό χάφ μέχρι εκείνη την ώρα  (Καμέα Π.) τον μετέφερα δεξί χάφ.
4) Εκτός 18αδας έμεινε ο Βαφειάδης Χ. και ο Μπόρας Ι., λόγω υπηρέτησης θητείας στον Στρατό.
5) Εκτός 18αδας έμεινε ο Τσοτανίδης Π., λόγω τραυματισμού.
6) Εκτός 18αδας έμειναν οι Μπαμπιτς Π. και Μπάμπιτς Α., λόγω μη έκδοσης δελτίων.

7) Εκτός 18αδας έμειναν οι Μπιριντζής Δ., Γκαιδαρτζάκης Α., Καραβασίλης Α., Σιδηρόπουλος Γ., Ραμαδάνης Π., Τσιπλάκης Α. και Κιούσης Α., λόγω προπονητικής επιλογής.
8) Εκτός 18αδας έμειναν ο Κατσικάς Ι. και Ασλανίδης Χ., λόγω μη συμμετοχής στις προπονήσεις.
9) Οι υπόλοιποι παίκτες βρισκόταν στην 18αδα

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

1) ΠΟΛΙΔΗΣ ΦΑΝΗΣ – 2 ΓΚΟΛ
2) ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ – 1 ΓΚΟΛ
3) MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΔΕΞΙ - ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ)

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΟ) - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

1) ΠΟΛΙΔΗΣ ΦΑΝΗΣ – 5 ΓΚΟΛ
2) ΜΠΑΚΙΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 2 ΓΚΟΛ
3) ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΚΟΣ – 2 ΓΚΟΛ
4) ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ – 2 ΓΚΟΛ
5) ΚΑΜΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 1 ΓΚΟΛ
6) ΓΟΥΣΜΕΡΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ – 1 ΓΚΟΛ 

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΣΙΣΤ – ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ) - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

1) ΠΟΛΙΔΗΣ ΦΑΝΗΣ - 3
2) ΔΑΒΟΥΔΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 2
3) ΣΑΡΚΙΣΙΑΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 1
4) ΝΤΟΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - 1

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ)

1) ΓΚΑΙΔΑΡΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 310'
2) ΣΑΡΚΙΣΙΑΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 310'
3) ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΚΟΣ – 310'
4) ΠΟΛΙΔΗΣ ΦΑΝΗΣ – 310'
5) ΔΑΒΟΥΔΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 310'
6) ΕΜΙΝΟΓΛΟΥ ΝΑΣΜΙ – 264'
7) ΑΛΑΜΠΕΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ – 217'
8) ΚΑΜΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 210'
9) ΓΚΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 185'
10) ΤΣΑΜΑΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 176'
11) ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ – 166'
12) ΣΑΡΒΑΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – 138'
13) ΜΠΑΚΙΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 129'
14) ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – 70'
15) ΚΙΟΥΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – 56'
16) ΓΚΑΙΔΑΡΤΖΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 54'

17) ΣΙΠΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 54'
18) ΓΚΑΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 46'
19) ΤΣΟΤΑΝΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ – 42'
20) ΝΤΟΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – 38'
21) ΓΟΥΣΜΕΡΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ – 15'

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ (ΘΡΑΚΗΣ ΦΕΡΩΝ)

Το πρώτο παιχνίδι της ομάδος μου για το Πρωτάθλημα ΕΠΣ Έβρου, διεξήχθη στο γηπεδό του Απαλού. Το γήπεδο ήταν σε άριστη κατάσταση και οι καιρικές συνθήκες ιδανικές για μπάλα (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ). Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 3 - 5 - 2, σε σχηματισμό 3 – 1 - 4 - 2. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο το 1 αμυντικό χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και 1 περιφερειακό επιθετικό. Η ομάδα μου αμυντικά στο 1ο ημίχρονο ήταν κάκιστη, αφού δέχθηκε 3 τέρματα απο τον αντίπαλο, λόγω χαμηλής αυτοσυγκέντρωσης και κακής – αργής αλληλοκάλυψης (ειδικά στο transition του παιχνιδιού, απο επίθεση – άμυνα). Αντίθετα στο 2ο ημίχρονο ήταν άριστη με σωστή απόσταση γραμμών, σωστές αλληλοκαλύψεις, πολλές κερδισμένες μονομαχίες και ασφυκτική πίεση ψηλά στους αντιπάλους. Η μεσαία γραμμή στο 1ο ημίχρονο δε βοήθησε ούτε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά ούτε στην αμυντική υποστήριξη, ενώ αντίθετα στο 2ο ημίχρονο έπνιξε τον αντίπαλο με τα συνεχή τρεξίματα και τη δημιουργικότητα, με συνέπεια την ισοφάριση του παιχνιδιού μέχρι το 70'. Η επιθετική γραμμή στο 1ο ημίχρονο δεν τροφοδοτήθηκε καθόλου γιατί η ομάδα έπαιζε ανορθόδοξα, ενώ στο 2ο ημίχρονο ήταν εξαιρετικά αποτελεσματική και μέσα σε 20' με τη βοήθεια της μεσαίας γραμμής πέτυχε 3 τέρματα. Απο το 70' και μετα που ανατρέψαμε το σκόρ, είχαμε την πλήρη πρωτοβουλία κινησεων και αν είχαμε λίγο περισσότερη τύχη και λίγο καλύτερα τελειώματα σίγουρα θα κατακτούσαμε τους 3 βαθμούς της νίκης (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Η ομάδα και πάλι είχε σοβαρές ελλείψεις παικτών απο διάφορες αιτίες, οι οποίες αυτή τη φορά μας στοίχισαν, αφού δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε τη νίκη. Ωστόσο η συνολικά εξαιρετική εμφάνιση όλων των παικτών του 2ου ημιχρόνου και ιδιαίτερα του αριστερού χάφ (Γεωργίου Ι.), μας βοήθησε στο να κάνουμε μία επική ανατροπή και το 3-0 του ημιχρόνου, να γίνει 3-3 (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης ήταν άριστο και ειδικά στο 2ο ημίχρονο πιέσαμε τόσο ασφυκτικά τον αντίπαλο, που στα πρώτα 25' καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Η συμπεριφορά της ομάδος στο 1ο ημίχρονο ήταν απαράδεκτη, αφού έδειξε να αποσυντονίζεται εντελώς επειδή δέχτηκε γκόλ απο τα αποδυτήρια, σημείο το οποίο μας στοίχισε 2 τέρματα ακόμα. Αντίθετα στο 2ο ημίχρονο η αντίδραση ήταν υποδειγματική, αφού πάλεψε με πάθος και ατσάλινη θέληση, όχι μόνο για να πετύχει την ισοφάριση του σκόρ, αλλά να πετύχει την ολική ανατροπή. Ο στόχος επετεύχθη κατα το ήμισυ με την ισοφάριση, αλλά η νοοτροπία νικητή, που δεν παρατάει τον αγώνα ακόμα και με τέτοιο σκόρ, είναι εξαιρετική συμεριφορά που είναι απολύτως σίγουρο οτι στο μέλλον θα χαρίσει όμορφες στιγμές για την ομάδα μας (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ (ΝΙΚΗ ΑΠΑΛΟΥ)

Η αντίπαλη ομάδα στήθηκε με το σύστημα 4 - 3 - 3, σε σχηματισμό 4 – 2 - 1 - 3. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με δύο αμυντικά χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 1 άτομο στο κέντρο και βοήθεια απο τα εξτρέμ δεξιά – αριστερά, σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο τα 2 αμυντικά χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και βοήθεια απο τα εξτρέμ. Η ομάδα του αντιπάλου αμυντικά στο 1ο ημίχρονο στάθηκε καλά, με αποστάσεις γραμμών κοντινές και πολλά τρεξίματα. Στο 2ο ημίχρονο ήταν κάκιστη και συνολικά επικρατούσε αναρχία, με αποτέλεσμα να δεχτεί 3 τέρματα. Στο κομμάτι της ανάπτυξης απο την αρχή εώς το τέλος έπαιζε με χαμηλές μεταβιβάσεις στο μισό του γηπέδου της και στο μισό της επίθεσης, προσπαθούσε να διασπάσει την άμυνα του αντιπάλου κυρίως με ψηλές γιόμες. Επιθετικά η ομάδα έπαιζε σε υψηλό ποσοστό με τον φουνταριστό επιθετικό, αφού ήταν ο μοναδικός που μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα (όπως και έγινε πετυχαίνοντας χατ-τρικ). Μόλις εξουθενώθηκε ο συγκεκριμένος επιθετικός, η ομάδα του αντιπάλου (ειδικά στο 2ο ημίχρονο) επιθετικά ήταν ανύπαρκτη (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Διακρίθηκε ο φουνταριστός επιθετικός που με δύο ατομικές του ενέργειες, δίνει προβαδίσμα δύο τερμάτων στην ομάδα του στο 1ο ημίχρονο και συνολικά πετυχαίνει αυθεντικό χατ-τρικ (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης ήταν καλό μόνο για το 1ο ημίχρονο. Απο εκεί και πέρα οι περισσότεροι παίκτες, δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό της αντίπαλης ομάδας (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Η συμπεριφορά του αντιπάλου ήταν κακή διότι ενώ η επίθεση έκανε και με το παραπάνω τη δουλειά της πετυχαίνοντας 3 τέρματα στο 1ο ημίχρονο, δεν κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα, ισοφαρίστηκε και καθαρά απο τύχη δεν έχασε. Βέβαια η έλλειψη εμπειρίας κάποιων παικτών θα μπορούσε να δικαιολογήσει κάτι τέτοιο, ωστόσο η διαφορά τερμάτων ήταν μεγάλη και θα έπρεπε να το χειριστούν πιό έξυπνα, για να κρατήσουν το σκόρ (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.