Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ / Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΧΙΛΗ - ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ : 1 - 0

 

ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ 11ΑΔΑΣ ΣΤΗΝ 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

1) Αλλαγή στο 60' τον κεντρικό αμυντικό (Σπυριδόπουλο Μ.), λόγω τακτικής, με δεξί χαφ - εξτρεμ (Μπάμπιτς Π.). Αλλαγή σχηματισμού σε 3-4-3.
2) Άλλαγή στο 72' το δεξί κεντρικό αμυντικό (Σαρκισιάν Γ.), λόγω τακτικής, με κεντρικό χάφ (Τσιπλάκη Α.). Εσωτερικές αλλαγές, το αμυντικό χάφ ώς εκείνη τη στιγμή (Μπόρας Ι.), έπαιξε δεξιά κεντρικός αμυντικός και το κεντρικό χάφ ώς εκείνη τη στιγμή (Καλαιτζίδης Χ.), έπαιξε αμυντικό χάφ.
3)  Αλλαγή στο 81' τον αριστερό χάφ – εξτρέμ (Μπάμπιτς Α.), λόγω κούρασης και μέτριας απόδοσης, με επιθετικό (Σιδηρόπουλο Γ.).
4) Εκτός 18αδας έμειναν οι Γκαγιος Π., Γκαιδαρτζάκης Γ. και Ασλανίδης Χ., λόγω τραυματισμού.
5) Εκτός 18αδας έμεινε ο Μπακιρτζόπουλος Π., λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
6) Εκτός 18αδας έμειναν ο Κιούσης Α. και Τσοτανίδης Π., λόγω προπονητικής επιλογής.
7) Οι υπόλοιποι παίκτες βρισκόταν στην 18αδα.

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΓΚΑΒΑΝΟΖΗΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΑΦ)

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΟ) - 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

1) ΠΟΛΙΔΗΣ ΦΑΝΗΣ – 15 ΓΚΟΛ
2) ΝΤΟΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – 10 ΓΚΟΛ
3) ΜΠΑΚΙΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 5 ΓΚΟΛ
4) ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 4 ΓΚΟΛ
5) ΜΠΑΜΠΙΤΣ ΠΕΤΡΟΣ – 4 ΓΚΟΛ
6) ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ – 3 ΓΚΟΛ
7) ΓΚΑΚΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - 3 ΓΚΟΛ
8) ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΚΟΣ – 3 ΓΚΟΛ
9) ΜΠΑΜΠΙΤΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 2 ΓΚΟΛ
10) ΤΣΑΜΑΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 2 ΓΚΟΛ
11) ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – 2 ΓΚΟΛ
12) ΚΑΜΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 1 ΓΚΟΛ
13) ΣΑΡΚΙΣΙΑΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 1 ΓΚΟΛ
14) ΓΟΥΣΜΕΡΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ – 1 ΓΚΟΛ

15) ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 1 ΓΚΟΛ
16) ΜΠΟΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 1 ΓΚΟΛ

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΣΙΣΤ – ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ) - 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

1) ΝΤΟΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - 9
2) ΠΟΛΙΔΗΣ ΦΑΝΗΣ - 9
3) ΜΠΑΜΠΙΤΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 5
4) ΓΚΑΒΑΝΟΖΗΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ - 4
5) ΜΠΑΜΠΙΤΣ ΠΕΤΡΟΣ – 3
6) ΜΠΑΚΙΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 2
7) ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 2
8) ΔΑΒΟΥΔΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 2
9) ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - 2
10) ΚΑΜΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 1
11) ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 1
12) ΣΙΠΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 1
13) ΣΑΡΚΙΣΙΑΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 1
14) ΓΚΑΚΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - 1

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ)

1) ΠΟΛΙΔΗΣ ΦΑΝΗΣ – 1971'
2) ΓΚΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 1673'
3) ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΚΟΣ – 1656'
4) ΜΠΑΜΠΙΤΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 1607'
5) ΝΤΟΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – 1338'
6) ΚΑΜΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 1313'
7) ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – 1204'
8) ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – 1140'
9) ΣΑΡΚΙΣΙΑΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 1128'
10) ΜΠΑΜΠΙΤΣ ΠΕΤΡΟΣ – 1087'
11) ΓΚΑΙΔΑΡΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 776'
12) ΑΛΑΜΠΕΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ – 773'
13) ΜΠΑΚΙΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 755'
14) ΤΣΑΜΑΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 636'
15) ΓΚΑΒΑΝΟΖΗΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ – 536'
16) ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ – 533' 

17) ΕΜΙΝΟΓΛΟΥ ΝΑΣΜΙ – 521'
18) ΔΑΛΑΚΑΚΗΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ – 466'
19) ΜΠΟΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 364'
20) ΔΑΒΟΥΔΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 355'
21) ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 316'
22) ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 312'
23) ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ – 246'
24) ΣΑΡΒΑΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – 138'
25) ΣΙΠΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 117'
26) ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – 115'
27) ΚΙΟΥΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – 112'
28) ΓΚΑΙΔΑΡΤΖΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 95'
29) ΡΑΜΑΔΑΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ – 95'
30) ΡΙΤΖΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ – 93'
31) ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 92'
32) ΓΚΑΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 46'

33) ΜΠΙΡΙΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 43'
34) ΤΣΟΤΑΝΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ – 42'
35) ΓΟΥΣΜΕΡΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ – 15'

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ (ΘΡΑΚΗΣ ΦΕΡΩΝ)

Το δέκατο έβδομο παιχνίδι της ομάδος μου για το Πρωτάθλημα ΕΠΣ Έβρου, διεξήχθη στο γήπεδο της Χιλής το οποίο ήταν σε κακή κατάσταση (θύμιζε περισσότερο χωράφι), ενώ οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές. Εξαιτίας του γηπέδου το παιχνίδι πήγε περισσότερο στη δύναμη, παρά στο ορθολογικό ποδόσφαιρο (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ). Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 4 - 4 - 2, σε σχηματισμό 4 – 1 - 2 – 1 - 2. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα στον άξονα του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και βοήθεια απο τους 2 επιθετικούς. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και 1 εξτρέμ. Αμυντικά καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχαμε υψηλή αυτοσυγκέντρωση και σωστή αμυντική συμπεριφορά. Στις 2 φορές που αφαιρεθήκαμε και παίξαμε κακή άμυνα, μας στοίχισαν 1 δοκάρι και 1 τέρμα. Στο χώρο του κέντρου είχαμε υπεροχή, σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο ο απίστευτα κακός αγωνιστικός χώρος δε μας βοηθούσε στο να παίξουμε με ορθολογική ανάπτυξη. Πάρα τάυτα για ντέρμπυ δημιουργήσαμε μεγάλο αριθμό ευκαιριών (1 δοκάρι και 6-7 κλασικές), που δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε. Επιθετικά κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι, αφού η αναποτελεσματικότητα μας ήταν στο 100%, με αποτέλεσμα να ηττηθούμε (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Διακριθείς και μοιραίος παίκτης της ομάδας ταυτόχρονα ήταν ο κεντρικός χαφ (Γκαβανόζης Σ.), ο οποίος με την κινητικοτητά του, δημιούργησε 3-4 κλασικές ευκαιρίες και το δοκάρι, χωρίς να καταφέρει να πετύχει τέρμα. Μέτρια απόδοση είχαν, το αριστερό μπάκ (Δαλακάκης Σ.), κυρίως διότι στη φάση του τέρματος που δεχόμαστε, δε γυρνάει στη θέση του γρήγορα να καλύψει και το αμυντικό χάφ (Μπόρας Ι.), διότι στις δύο κυριότερες φάσεις (δοκάρι και γκόλ αντιπάλου), παίζει κακή άμυνα (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης ήταν άριστο σε όλο το παιχνίδι (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Η συμπεριφορά της ομάδας ήταν άριστη μέχρι το τέλος του αγώνα,  καταβάλωντας τεράστια προσπάθεια για να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Αυτό δεν επετεύχθει και στοίχισε πολύ στην ψυχολογία των παικτών, που ωστόσο προσπάθησαν και κατάφεραν να διαχειριστούν τα συναισθηματά τους σε μεγάλο βαθμό, ώστε η ομάδα να φύγει ήρεμα και να ανασυγκροτηθεί άμεσα για το κυνήγι της κορυφής (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ). 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ (ΧΙΛΗ)

Η αντίπαλη ομάδα στήθηκε με το σύστημα 4 - 5 - 1, σε σχηματισμό 4 – 2 - 3 – 1. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με δύο αμυντικά χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 3 άτομα στο κέντρο στον άξονα σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα με βοήθεια απο τα 2 αμυντικά χάφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και βοήθεια απο τους 3 της κεντρικής γραμμής, που έπαιζαν απο πίσω του. Συνολικά ο αντίπαλος προσπάθησε και πέτυχε να καταστρέψει την όποια υπόνοια ποδοσφαίρου πήγε να παιχτεί, τόσο με το ανορθόδοξο τρόπο ποδοσφαίρου που παίζει γενικά, όσο και με την καταστροφή του παιχνιδιού του αντιπάλου (καθυστερήσεις, ατιμώρητο σκληρό παιχνίδι), σε έναν αγωνιστικό χώρο (χωράφι) που ήταν ο ιδανικός γι' αυτούς, αφού δεν τους ενδιέφερε το ορθολογικό χτίσιμο παιχνιδιού. Αμυντικά οι γραμμές ήταν κοντά, με σωστές τοποθετήσεις, αλλά σε αρκετά σημεία με κακές αλληλοκαλύψεις. Συνέπεια των κακών αλληλοκαλύψεων ήταν σε αρκετές περιπτώσεις η διάσπαση της  αμυντικής γραμμής. Ωστόσο αυτό δεν στοίχισε, λόγω κακών τελειωμάτων του αντιπάλου και σωτήριων επεμβάσεων του τερματοφύλακα. Μεσοεπιθετικά η ομάδα ήταν σε μέτρια ημέρα, ωστόσο η εμπειρία των παικτών και η ευκολότερη προσαρμογή τους στον ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο, τους επέτρεψαν στις 3-4 ευκαιρίες που δημιούργησαν συνολικα, να πετύχουν 1 δοκάρι και το νικητήριο γκόλ του αγώνα. Επιθετικά η ομάδα ήταν κακή και πλήν της συμμετοχης στο τέρμα δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Εκπληκτική εμφάνιση απο τον τερματοφύλακα της ομάδας, ο οποίος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο και κάλυπτε τα  τεράστια αμυντικά κενά της ομάδας του, με εντυπωσιακές επεμβάσεις. Υπήρχαν στιγμές στο γήπεδο, που έπαιζε μόνος του και κράτησε όρθια την ομάδα του στην ασφυκτική πίεση που δέχτηκε (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης ήταν μέτριο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά ο μικρός αγωνιστικός χώρος επέτρεπε στον αντίπαλο να παίζει άμυνα. Θεωρείται δεδομένο οτι με τέτοια μέτρια φυσική κατάσταση, σε οποιοδήποτε φυσιολογικό γήπεδο ποδοσφαίρου θα αντιμετώπιζαν σοβαρό πρόβλημα να ακολουθήσουν τον αγωνιστικό ρυθμό του αντιπάλου τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Η συμπεριφορά του αντιπάλου εντός αγωνιστικού χώρου ήταν υποδειγματικη, διότι γνώριζαν τις δυνατοτητές τους και με την επίτευξη του τέρματος, χρησιμοποίησαν όλη την εμπειρία τους για να κρατήσουν το αποτέλεσμα (καθυστερήσεις, δημιουργία νευρικότητας στον αντίπαλο). Ωστόσο εκτός αγωνιστικού χώρου δε γνώριζαν τα αυτονόητα, διότι εύκολα καταλάβαινε κανείς απο τη συμπεριφορά τους τη διάχυτη αλαζονεία και τη μη γνώση της καταστάσεως (αυτογνωσία), αφού στις δηλώσεις τους υποστήριζαν οτι ήταν καλύτεροι στο γήπεδο, όταν κατά γενική ομολογία όλων όσων παρακολούθησαν το παιχνίδι ίσχυε το αντίθετο και ομολογούσαν την απεριόριστη τύχη που είχαν με το μέρος τους (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.