Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

ΚΥΠΕΛΛΟ 2ος ΓΥΡΟΣ

ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ – ΑΕΚ ΕΒΡΟΥ :
ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 1 -1
ΠΑΡΑΤΑΣΗ 2 – 2
ΠΕΝΑΛΤΙ 3 - 0

 

ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ 11ΑΔΑΣ ΣΤΟΝ 2ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

1) Αναγκαστική αλλαγή στο 42' το κεντρικό χάφ (Τσοτανίδη Π.), λόγω τραυματισμού, με άλλο κεντρικό χάφ (Τσαμαδό Ι.).
2) Άλλαξα στο 71' το δεξί χάφ (Σαρβανάκη Χ.) λόγω χαμηλής απόδοσης και κούρασης, με τον υπο δοκιμή αριστερό χάφ (Γκαιδαρτζάκη Α.). Στη θέση του δεξιού χάφ έπαιξε το μέχρι πρότινος αριστερό χάφ (Καμέας Π.), λόγω έλλειψης χάφ.
3) Άλλαξα στο 74' τον περιφερειακό επιθετικό (Γεωργίου Ι.) λόγω κούρασης, με άλλον περιφερειακό επιθετικό (Μπακιρτζόπουλο Π.).
4) Εκτός 18αδας έμεινε ο Βαφειάδης Χ., ο Μπόρας Ι. και ο Ντόλας Ν., λόγω υπηρέτησης θητείας στον Στρατό.
5) Εκτός 18αδας έμειναν οι Γκάγιος Π. και ο Κιούσης Α., λόγω τραυματισμού.
6) Εκτός 18αδας έμειναν οι Μπαμπιτς Π., Μπάμπιτς Α., Σιπάκης Ι., Ραμαδάνης Π. και Τσιπλάκης Α., λόγω μη έκδοσης δελτίων.
7) Εκτός 18αδας έμεινε ο Γκάγιος Γ. και Σιδηρόπουλος Γ., λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
8) Εκτός 18αδας έμεινε ο Καραβασίλης Α., λόγω προπονητικής επιλογής.
9) Εκτός 18αδας έμειναν ο Κατσικάς Ι. και Ασλανίδης Χ., λόγω μη συμμετοχής στις προπονήσεις.
10) Οι υπόλοιποι παίκτες βρισκόταν στην 18αδα

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ 2ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

1) ΜΠΑΚΙΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 2 ΓΚΟΛ
2) ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ – 1 ΓΚΟΛ
3) ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΚΟΣ – 1 ΓΚΟΛ
4) ΚΑΜΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 1 ΓΚΟΛ
5) MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΓΚΑΙΔΑΡΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΟ) - 2ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

1) ΠΟΛΙΔΗΣ ΦΑΝΗΣ – 3 ΓΚΟΛ
2) ΜΠΑΚΙΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 2 ΓΚΟΛ
3) ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΚΟΣ – 2 ΓΚΟΛ
4) ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ – 1 ΓΚΟΛ
5) ΚΑΜΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 1 ΓΚΟΛ
6) ΓΟΥΣΜΕΡΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ – 1 ΓΚΟΛ

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΣΙΣΤ – ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ) ΣΤΟΝ 2ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

1) ΠΟΛΙΔΗΣ ΦΑΝΗΣ - 3
2) ΔΑΒΟΥΔΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 2
3) ΣΑΡΚΙΣΙΑΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 1

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ 2ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ)

1) ΓΚΑΙΔΑΡΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 218'
2) ΣΑΡΚΙΣΙΑΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 218'
3) ΕΜΙΝΟΓΛΟΥ ΝΑΣΜΙ – 218'
4) ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΚΟΣ – 218'
5) ΔΑΒΟΥΔΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 218'
6) ΠΟΛΙΔΗΣ ΦΑΝΗΣ – 218'
7) ΤΣΑΜΑΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 176'
8) ΚΑΜΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 162'
9) ΜΠΑΚΙΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 129'
10) ΑΛΑΜΠΕΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ – 125'
11) ΣΑΡΒΑΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – 94'
12) ΓΚΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 93'
13) ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ – 74'
14) ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – 70'
15) ΚΙΟΥΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – 56'
16) ΓΚΑΙΔΑΡΤΖΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 54'

17) ΤΣΟΤΑΝΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ – 42'
18) ΓΟΥΣΜΕΡΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ – 15'

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 2ου ΓΥΡΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ (ΘΡΑΚΗΣ ΦΕΡΩΝ)

Το δεύτερο παιχνίδι της ομάδος μου για το Κύπελλο ΕΠΣ Έβρου, διεξήχθη στο γηπεδό του Πέπλου, διότι οι εγκαταστάσεις δεν πήρανε αδειοδότηση για το συγκεκριμένο παιχνίδι, λόγω τεχνικών προβλημάτων. Το γήπεδο ήταν σε καλή κατάσταση και οι καιρικές συνθήκες ιδανικές για μπάλα (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ). Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 3 - 5 - 2, σε σχηματισμό 3 – 1 - 4 - 2. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο το 1 αμυντικό χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και 1 περιφερειακό επιθετικό. Η ομάδα μου αμυντικά πλήν του 1ου τέρματος που δέχθηκε, στάθηκε πολύ καλά με σωστές αλληλοκαλύψεις και πολλές κερδισμένες μονομαχίες. Η μεσαία γραμμή συνολικά ήταν καλή με σχετικά καλές αποστάσεις παικτών και καίριες μεταβάσεις, αλλά ο ρυθμός της ήταν αργός και αυτό έδινε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να οργανώνεται γρήγορα. Επιθετικά βρεθήκαμε σε κακή ημέρα, αφού στην τελική προσπάθεια ήμασταν αναποτελεσματικοί, χάνοντας μερικά πολύ εύκολα τέρματα (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Παρότι η ομάδα είχε και πάλι σοβαρές ελλείψεις παικτών απο διάφορες αιτίες, καλύφθηκαν τα κενά εκ των έσω και καταφέραμε να παρουσιάσουμε συνολικά ένα δυνατό σύνολο. Η εξαιρετική εμφάνιση του τερματοφυλακά μας (Γκαιδαρτζάκη Γ.) , που έπαιζε τραυματισμένος και η θετική ενέργεια του περιφερειακού επιθετικού (Μπακιρτζόπουλος Π.), που ήρθε ώς αλλαγή απο τον πάγκο, ήταν καθοριστικοί παράγοντες στην υπόθεση πρόκριση στον 3ο γύρο κυπέλλου (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης ήταν άριστο και ήταν το σημείο που μας έδωσε υπεροχή στο παιχνίδι, αφού απο το 2ο ημίχρονο και συγκεκριμένα μετά το 70', ο αντίπαλος δυσκολευόταν αφάνταστα να ακολουθήσει το ρυθμό μας και καθαρά απο αναποτελεσματικότητα των επιθετικών μας φτάσαμε το παιχνίδι στα πέναλτι (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Η συμπεριφορά της ομάδος ήταν υποδειγματική, αφού δεν πτοήθηκε απο το εις βάρος της σκόρ στο 1ο ημίχρονο και κατάφερε με πείσμα, υπομονή και θέληση να ανατρέψει τα δεδομένα στην παράταση. Στα θετικά στοιχεία επίσης οτι ενώ δεχόμαστε τέρμα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα απο άτυχη στιγμή αυτογκόλ και η ψυχολογία καταρέει, η ομάδα άμεσα επανέρχεται και με παροιμιώδη ψυχραιμία παίρνει την πρόκριση στα πέναλτι. Επιπλέον στα θετικά του αγώνα η ανατροπή του, με πάρα πολύ κακή διαιτησία σε βάρος μας (ακυρώθηκε γκόλ ώς οφ-σαιντ, που δεν υπήρχε ποτέ και δε δόθηκε ξεκάθαρο ορισμός του πέναλτι στην παράταση) - (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 2ου ΓΥΡΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ (ΑΕΚ ΕΒΡΟΥ)

Η αντίπαλη ομάδα στήθηκε με το σύστημα 4 - 3 - 3, σε σχηματισμό 4 – 1 - 2 - 3. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 2 άτομα στο κέντρο και βοήθεια απο τα εξτρέμ δεξιά – αριστερά, σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο το 1 αμυντικό χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και βοήθεια απο τα εξτρέμ. Η ομάδα του αντιπάλου αμυντικά σε όλο το παιχνίδι στάθηκε καλά, με αποστάσεις γραμμών κοντινές και πολλά τρεξίματα, αλλά σε πολλά σημεία του αγώνα υπήρχε αργή αλληλοκάλυψη των παικτών μεταξύ τους. Στο κομμάτι της ανάπτυξης της μεσαίας γραμμής ήταν κακή, χωρίς ρυθμό και σωστές τελικές μεταβιβάσεις. Η επιθετική τριάδα στάθηκε εξαιρετικά, αφού πέτυχε 1 τέρμα στο 1ο ημίχρονο απο ατομική ενέργεια του σέντερ φόρ και τα εξτρέμ δημιούργησαν αρκετούς προβληματισμούς στην άμυντική γραμμή μας. Ωστόσο όταν επήλθε η σωματική κούραση αυτών των παικτών, ο αντίπαλος ήταν επιθετικά ακίνδυνος. Χαρακτηριστική ήταν και η τύχη του αντιπάλου, αφού δεν πλήρωσε κανένα απο τα μεγάλα κενά στην άμυνα του και στο τέλος καταφέρνει να ισοφαρίσει με αυτογκόλ του αντιπάλου. (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Διακρίθηκε ο φουνταριστός επιθετικός που με ατομική ενέργεια δίνει το τέρμα του προβαδίσματος στην ομάδα του στο 1ο ημίχρονο και το αριστερό εξτρέμ, που με τις κούρσες του και τη διεισδυτικότητα του δημιουργούσε συνεχώς ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης ήταν καλό μέχρι το 75'. Απο εκεί και πέρα όλοι οι παίκτες έπαιξαν στα όρια τους και σε πολλά σημεία δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό της αντίπαλης ομάδας (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ).  Η συμπεριφορά του αντιπάλου ήταν άριστη, διότι παρουσίασε ένα πολύ δυνατό παθιασμένο πρόσωπο, δίχως σκληρό παιχνίδι και δίχως ακρότητες. Η πίστη στις δυνατότητες της και η θέληση για τη νίκη, την οδήγησαν σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι για τα δεδομένα της ομάδας, που το διεκδίκησε ώς το τέλος με ίσες πιθανότητες. Επίσης το φιλικό κλίμα (με τους αντιπάλους παίκτες) κατά την αποχώρηση της ομάδας, παρά την απογοήτευση λόγω του αποκλεισμου είναι παράδειγμα προς μίμηση απο όλες τις ομάδες του κόσμου (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.