Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΕΛΙΚΟΥ

Πασχάλης Ζαπαρτίδης: «Χαρούμενος που φέραμε την κούπα στον Εθνικό»

 

 ·         Μάιος 30, 2015

·         Γράφτηκε από τον Μαρία Σταθάκη

·         Κατηγορία Ποδόσφαιρο

Σ

Πανευτυχής ο προπονητής της παιδικής ομάδας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Πασχάλης Ζαπαρτίδης μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΠΣ Έβρου δήλωσε αποκλειστικά στο thrakisport.gr:

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το κύπελλο που πήραμε ! Κάποια στιγμή η αγωνία έφτασε στο κατακόρυφο, ειδικά μετά την ισοφάριση του Ορέστη. Ήμασταν και λίγο άτυχοι με τα 3 δοκάρια και δυσκολευτήκαμε λίγο... Ευτυχώς στο τελευταίο 10λεπτο, οι παίκτες μου ηρέμισαν, βρήκαν τα πατήματά τους και καταφέραμε να κερδίσουμε και έτσι ήρθε αυτή η πολυπόθητη κούπα στον Εθνικό».

Στη συνέχεια ο προπονητής του παιδικού του Εθνικού συμπλήρωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα την οικογένεια μου γιατί με ανέχεται (πολλές ώρες στο γήπεδο!), τους φίλους μου, που με υποστηρίζουν, το Διοικητικό και τους παράγοντες που ήταν όλη τη χρονιά μαζί μου και με πίστεψαν, κάτι που με ώθησε να κάνω πολύ καλή δουλειά. Στο τέλος οφείλω να ευχαριστήσω την απίθανη ομάδα μου , η οποία με ακολούθησε από την αρχή μέχρι το τέλος με πολύ δυνατούς ρυθμούς και με μεγάλη συμμετοχή, γιατί είναι σημαντικό να υπάρχει συμμετοχή από τους παίκτες. Πίστεψαν σε μένα, κι όταν ένας αθλητής πιστεύει στον προπονητή του, του βγάζει τον καλύτερό του εαυτό».

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.