Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

ΕΠΣ Έβρου: Έτοιμοι για το repeat οι παίδες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

ΕΠΣ Έβρου: Έτοιμοι για το repeat οι παίδες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

 

  • Δημοσιεύτηκε:  10 Απριλίου 2015 / 11:20 /
  • www.thrakisports.gr

 

Έτοιμα για το repeat εμφανίζονται τα πιτσιρίκια του Παιδικού Τμήματος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, που φιλοδοξούν να ξανακερδίσουν τον τον τίτλο στο Παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου που κατέκτησαν πρόπερσι και πέρυσι πήγε στον ΑΟ Καππαδοκών.
Ήδη με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου (έχει διεξαχθεί και η πρώτη αγωνιστική του δεύτερου) ο Εθνικός έχει 19 βαθμούς και έχει αποκτήσει διαφορά ασφαλείας στο Νότιο Όμιλο.
 
Ακολουθούν ο Ολυμπιακός Απαλού με 15 βαθμούς (παράρτημα του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Αλεξανδρούπολη), η ΑΕ Διδυμοτείχου με 11, η Καππαδοκία με 11, ο Ποντιακός με 7  και η Θράκη Φερών με 4 πόντους.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Διδυμότειχο και η Καππαδοκία έχουν μεταξύ τους αναβληθέν παιχνίδι, ενώ ομάδα του ΑΟ Μαΐστρου αποσύρθηκε στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, καθώς δεν είχε παιδιά μεγάλης ηλικίας (διαθέτει παιδιά από ηλικίες προπαιδικού και κάτω).
 
Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ο πρώτος του Νοτίου Ομίλου θα παίξει με τον 1ο του Βορειου ομίλου σε ουδέτερο γήπεδο, για την ανάδειξη του πρωταθλητή του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου, που πέρυσι κατέκτησε ο Εθνικός.
 
Στη φωτογραφία τα πιτσιρίκια του Εθνικού από την πρόσφατη παρουσία τους στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου απόλαυσαν την ιστορική ισοπαλία που απέσπασε η ανδρική ομάδα από τον Άρη, λίγες ώρες μετά το δικό τους 3-3 με τους παίδες του συλλόγου της Θεσσαλονίκης…
Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.