Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ - ΠΑΛΗ : 6 - 0 (ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ)

ΠΟΥ ΕΣΤΙΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Πρίν την έναρξη του αγώνα (Κυριακή, 17/02/2008), στα αποδυτήρια ζήτησα απο τους παίκτες μου να αγωνιστούν με ηρεμία για να πάρουμε τη νίκη και να παραμείνουμε σε απόσταση ασφαλείας απο τον δέυτερο.

Στο ημίχρονο έδωσα συγχαρητήρια για το σκόρ (2 – 0) και ξαναζήτησα ηρεμία για τη διασφάλιση και την επέκταση του σκόρ, αφού ο αντίπαλος κατέφευγε σε μεθόδους εκνευρισμού των παικτών μου, είτε με προκλητικές συμπεριφορές μέσα στο γήπεδο είτε με αντιποδόσφαιρο που σε αρκετές περιπτώσεις ήταν και σκληρό. Πραγματικά η ομάδα ανταποκρίθηκε άψογα στις οδηγίες και το παιχνίδι μέσα σε ένα 20' έφτασε στο 6 - 0.

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΤΗΝ 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1) ΜΕΜΕΤ ΟΓΛΟΥ ΕΡΤΖΑΝ – 3 ΓΚΟΛ
2) ΧΟΥΣΕΙΝ ΟΓΛΟΥ ΜΕΜΕΤ – 2 ΓΚΟΛ
3) ΟΥΣΤΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΣΕΡΤΖΑΝ – 1 ΓΚΟΛ
4) MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΜΕΜΕΤ ΟΓΛΟΥ ΕΡΤΖΑΝ (ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ)

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ (ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ)

Το ενδέκατο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Γ' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Έβρου διεξήχθη στο γήπεδο μας, με τις καιρικές συνθήκες να είναι πάρα πολύ άσχημες (ισχυροί άνεμοι με πολύ χαμηλή θερμοκρασία) - (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ).

Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 3 - 5 - 2, σε σχηματισμό 3 – 1 - 4 - 2. Η άμυνα έπαιξε με βάθος στον κεντρικό αμυντικό, με ζώνη χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα, μ' ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα σε ευθεία στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα.Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και  τον αλλο περιφερειακά. Η ομάδα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχε τον πλήρη έλεγχο και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε σε καμία στιγμή του αγώνα.

Οι γραμμές σ' αυτό τον αγώνα συνεργάστηκαν πολύ καλά όσον αφορά κυρίως την τακτική στο χτίσιμο του παιχνιδιού (φαίνεται και απο το σκόρ και απο την ευκολία δημιουργίας για επίτευξη τέρματος), ενώ ταυτόχρονα τα χάφ και οι επιθετικοί ήταν αποτελεσματικοί στα τελειώματα των φάσεων (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ).

Συνολικά δεν υπήρχε κάποιος παικτης που να υστέρησε, αλλά η εμφάνιση του αριστερού χάφ με την επίτευξη τριών τερμάτων ήταν φανταστική και βοήθησε τα μέγιστα για την έυκολη επικράτηση της ομάδος (ΑΤΟΜΑ).

Το επίπεδο φυσικής κατάστασης των παικτών μου ήταν πολύ καλό, άν συνυπολογίσουμε το τσουχτερό κρύο που υπήρχε και έκοβε την ανάσα κυριολεκτικά (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ).

Η συμπεριφορά της ομάδας ήταν ιδανική, αφού με το που ξεκίνησε το παιχνίδι επέβαλε το ρυθμό της δείχνοντας στον αντίπαλο οτι δεν υπάρχει περίπτωση για στραβοπάτημα, πράγμα το οποίο επιβεβαιώθηκε με τα δύο γρήγορα γκόλ στο πρώτο 25'λεπτο. Θετικό λοιπόν είναι και η μη υποτίμηση κανενός αντιπάλου οποιασδήποτε δυναμικότητας κι άν είναι (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ). 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ

Η αντίπαλη ομάδα στήθηκε με το σύστημα 4 - 4 - 2. Η άμυνα έπαιζε ζώνη χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα σε ευθεία σε ζώνη. Η επίθεση έπαιξε με 2 σε πλήρες βάθος. Η ομάδα του αντιπάλου αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα απο την αρχή του παιχνιδιού (που δικαιολογούν και το τελικό αποτέλεσμα) για τους εξής λόγους :

(α) δεν υπήρχε η έννοια του σχηματισμού και της τακτικής σε καμία στιγμή του αγώνα, το παιχνίδι τους ήταν ανοργάνωτο δεν είχε αρχή και τέλος

(β) οι γραμμές μεταξύ τους είχαν μεγάλες αποστάσεις με αποτέλεσμα συνήθως την κακή ανάπτυξη και πιο συχνά την ασυννενοησία των παικτών (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ - ΤΑΚΤΙΚΗ), 

(γ) η ομάδα δεν είχε καμία ομοιογένεια, οι μισοί παίκτες ήταν πάνω απο 40 χρονών και οι άλλοι μισοί κάτω απο 17 (ΑΤΟΜΑ),

(δ) η φυσική κατάσταση των παικτών ήταν σε πολύ χαμηλό επίπεδο (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ),

(ε) δεν υπήρχε οργάνωση,  η ομάδα συγκεντρώθηκε για τον αγώνα 5' πρίν ξεκινήσει το μάτς (δύο παίκτες μπήκαν αφόυ ξεκίνησε το παιχνίδι), δεν έκαναν προθέρμανση (με τον καιρό έξω να είναι στους 0 βαθμούς) και γενικά δεν υπήρχε ποδοσφαιρική νοοτροπία  (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ). 

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (Γκόλ – Στιγμές της ομάδας μου και γκόλ του αντιπάλου)

- Γκόλ απο το αριστερό χάφ στο 20', ύστερα απο εξαιρετική ασίστ του περιφερειακού επιθετικού και κρυφή κίνηση του αριστερού χάφ πίσω απο την άμυνα (άψογο πλασέ του τελευταίου στη γωνία).

- Γκόλ απο το αριστερό χάφ στο 30', ύστερα απο εξαιρετική ασίστ του περιφερειακού επιθετικού και κρυφή κίνηση του αριστερού χάφ πίσω απο την άμυνα (άψογο πλασέ του τελευταίου στη γωνία).

- Γκόλ απο τον φουνταριστό επιθετικό στο 55', ύστερα απο σούτ έξω απο την μεγάλη περιοχή.

- Γκόλ απο το αριστερό χάφ στο 60', ύστερα απο ασίστ του κεντρικού χάφ και ωραία προσωπική ενέργεια του αριστερού χάφ (ντρίμπλα και προσποίηση) μέσα στην μικρή περιοχή, αδειάζοντας δύο αντιπάλους.

- Αλλαγή του αριστερού μπάκ στο 60', με άλλο αριστερό μπάκ, λόγω κόπωσης.

- Αλλαγή του δεξιού χάφ στο 65', με άλλο δεξί χάφ, λόγω μικροενοχλήσεων στην δεξιά ωμοπλάτη.

- Γκόλ του φουνταριστού επιθετικού στο 65', ύστερα απο κοφτή παράλληλη πάσα προς το τέρμα απο αριστερά στο ύψος του πέναλτι, απο τον κεντρικό χάφ και ιδανική εκτέλεση πλασέ απο τον επιθετικό.

- Γκόλ του περιφερειακού επιθετικού στο 70', ύστερα απο κοφτή παράλληλη πάσα προς το τέρμα απο δεξιά στο ύψος του πέναλτι, απο τον κεντρικό χάφ και ιδανική εκτέλεση πλασέ απο τον επιθετικό.

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.