Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΥΡΓΟΣ - ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ : 1 - 4 (ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ)

ΠΟΥ ΕΣΤΙΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Πρίν την έναρξη του αγώνα (Κυριακή, 16/03/2008), στα αποδυτήρια ζήτησα απο τους παίκτες μου να αγωνιστούν με ηρεμία και πάρα πολύ μεγάλη προσοχή, αφού ο αντίπαλος ήθελε τον αγώνα και περίμενα να παίξει πολύ σκληρά (μιάς και με τα εώς τώρα δεδομένα του πρωταθλήματος δεν ήταν δυνατό να επιστρατέυσει κάτι άλλο για να μας κερδίσει).

Στο ημίχρονο έδωσα συγχαρητήρια για την ανατροπή του σκόρ (1 – 2) πρίν κλείσει το ημίχρονο (βρεθήκαμε να χάνουμε στο 5' με 1 - 0), αλλά τόνισα οτι έπρεπε να αποβάλουμε το άγχος ωστε να φτάσουμε έυκολα και γρήγορα στην άνετη νίκη. Επίσης έδωσα οδηγίες για την κατανομή των ρόλων των παικτών μέσα στο γήπεδο, γιατί υπήρχε μία ανεξήγητη σύγχυση κατά τη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου.

Στο τέλος του αγώνα επιβράβευσα την καλή προσπάθεια του 2ου ημιχρόνου και την άψογη εκτέλεση αυτών που συζυτήσαμε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, που μας έδωσαν την ευρεία νίκη με 1 - 4.

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΤΗΝ 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1) ΜΕΜΕΤ ΟΓΛΟΥ ΕΡΤΖΑΝ  – 1 ΓΚΟΛ
2) ΙΣΜΑΙΛ ΟΓΛΟΥ ΕΡΤΖΑΝ – 1 ΓΚΟΛ
3) ΧΟΥΣΕΙΝ ΟΓΛΟΥ ΑΙΧΑΝ – 1 ΓΚΟΛ
4) ΟΥΣΤΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΣΕΡΤΖΑΝ – 1 ΓΚΟΛ
5) MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΧΟΥΣΕΙΝ ΟΓΛΟΥ ΑΙΧΑΝ (ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ (ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ)

Το δέκατο τέταρτο παιχνίδι του  πρωταθλήματος της Γ' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Έβρου διεξήχθη στο γήπεδο του Πύργου, με τις καιρικές συνθήκες να είναι ιδανικές για ποδόσφαιρο, αλλά τον αγωνιστικό χώρο σε άθλια κατάσταση – περισσότερο θύμιζε χωράφι παρά γήπεδο. Απο το τελευταίο αυτό στοιχείο και μόνο μπορεί κάποιος να καταλάβει τους κινδύνους που εγκυμονούσε ο συγκεκριμένος αγωνιστικός χώρος (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ).

Η ομάδα μου στήθηκε με το συνήθες σύστημα 3 - 5 - 2, σε σχηματισμό 3 – 1 - 4 - 2. Η άμυνα έπαιξε με βάθος στον κεντρικό αμυντικό, με ζώνη χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα, μ' ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα σε ευθεία στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και  τον αλλο περιφερειακά.

Η ομάδα στο 1ο ημίχρονο και ειδικά μεχρι το 25' λεπτό ήταν αγνώριστη παίζοντας αντιποδόσφαιρο και με φανερή τη δυσκολία ελέγχου της μπάλας και προσαρμογής των παικτών σ' αυτόν τον άθλιο αγωνιστικό χώρο.

Δεν υπήρξαν ούτε συνεργασίες ή τοποθετήσεις, ούτε τακτικές σωστές με συνέπεια να βρεθούμε πίσω στο σκόρ απο πολύ νωρις. Βέβαια όσο περνούσε ο χρόνος η ομάδα μου άρχισε να βρίσκει ρυθμό (με αποκορύφωμα το 2ο ημίχρονο που έκανε οτι ήθελε), με αποτέλεσμα την ανατροπή του σκόρ πρίν το κλείσιμο του ημιχρόνου και την άνετη επικράτηση στο παιχνίδι (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ).

Η ομάδα σ' αυτό το παιχνίδι δεν είχε κάποιον που να ξεχωρίσει ιδιαίτερα (αντιθέτως είχε πολλούς παίκτες με αρνητική απόδοση), ωστόσο η συμμετοχή του φουνταριστού επιθετικού (που έπαιξε στο 2ο ημίχρονο)  βοήθησε σημαντικά στο να γίνει η επικράτηση ευκολότερη (ΑΤΟΜΑ).

Το επίπεδο φυσικής κατάστασης των παικτών μου ήταν καλό, αλλά η τραχύτητα του συγκεκριμένου γηπέδου κούρασε τους παίκτες μου σε υπερβολικό βαθμό (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ).

Η αντίδραση της ομάδας παρόλο που βρέθηκε γρήγορα πίσω στο σκόρ ήταν άριστη, αφού οι παίκτες μου κατάφεραν με υποδειγματική ωριμότητα να γυρίσουν το παιχνίδι. (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ

Η αντίπαλη ομάδα στήθηκε με σύστημα 3 - 5 - 2, σε σχηματισμό 3 – 2 - 3 - 2. Η άμυνα έπαιξε με βάθος στον κεντρικό αμυντικό, με ζώνη χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα, με δύο αμυντικά χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 3 άτομα σε ευθεία στο κέντρο του γηπέδου κυρίως. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και  τον αλλο περιφερειακά.

Παρόλο που η αντίπαλη ομάδα στο 1ο ημίχρονο και ειδικά μεχρι το 25' ήταν καλύτερη απο εμάς, αφού δεν είχαν πρόβλημα να αγωνιστούν σ' αυτό τον άθλιο αγωνιστικό χώρο (ήταν συνηθισμένοι) , αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα απο την αρχή του παιχνιδιού (που δικαιολογούν και το τελικό αποτέλεσμα) για τους εξής λόγους :

(α) δεν υπήρχε η έννοια του της τακτικής σε καμία στιγμή του αγώνα, το παιχνίδι τους ήταν ανοργάνωτο δεν είχε αρχή και τέλος

(β) η τεχνική κατάρτιση των παικτών πλήν εξαιρέσεων ήταν κάκιστη

(γ) η έννοια μεταβίβαση δεν υπήρξε ποτέ αφού συνεχώς έκαναν γιόμες προς τους επιθετικούς και τυχαία αμυντικά διωξίματα της μπάλας ''όπως – όπως'' (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ - ΤΑΚΤΙΚΗ).

Η ομάδα πλήν του περιφερειακού επιθετικού και του δεξιού μπάκ που προσπάθησαν αρκετα, δεν είχε να επιδείξει κάποιον άλλο παίκτη που να μπορούσε να βοηθήσει (ΑΤΟΜΑ), ενώ η φυσική κατάσταση των παικτών ήταν σε πολύ χαμηλό επίπεδο (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ).

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ, απλά απαράδεκτη συμπεριφορά προπονητή - παικτών απεναντί μας και καμία σχέση με ποδόσφαιρο (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (Γκόλ – Στιγμές της ομάδας μου και γκόλ του αντιπάλου)

- Γκόλ απο τον επιθετικό του αντιπάλου στο 5', ύστερα απο  πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

- Γκόλ απο το αριστερό χάφ στο 25', με πλασέ απο το ύψος της μικρής περιοχής, ύστερα απο πάσα του περιφερειακού επιθετικού.

- Γκόλ απο το κεντρικό χάφ στο 40', ύστερα απο πέναλτι που κέρδισε το αριστερό χάφ.

- Αλλαγή του αμυντικού χάφ στο 45', με δεξί χάφ (το δεξί χάφ του 1ου ημιχρόνου έπαιξε στο 2ο ημίχρονο αμυντικό χάφ), λόγω κόπωσης.

- Αλλαγή του αριστερού χάφ στο 55', με κεντρικό χάφ (το αριστερό κεντρικό χάφ του 1ου ημιχρόνου έπαιξε στο 2ο απο το 55' και μετά ώς αριστερό χάφ), λόγω κόπωσης .

- Αλλαγή του φουνταριστού επιθετικού στο 60', με άλλον φουνταριστό επιθετικό, λόγω κόπωσης.

- Γκόλ απο τον φουνταριστό επιθετικό στο 70' απο το ύψος της μικρής περιοχής, ύστερα απο σούτ του αριστερού χάφ και ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα.

- Γκόλ απο τον περιφερειακό επιθετικό στο 75' απο το ύψος της μικρής περιοχής αριστερά, ύστερα απο ατομική προσπάθεια.

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.