Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΓΝΑΝΤΙΑ - ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ : 0 - 0 (ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ)

ΠΟΥ ΕΣΤΙΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Συγκέντρωση την προηγούμενη μέρα (Σάββατο, 09/02/2008), στην οποία ανάλυσα τα λάθη της ομάδος απο το βίντεο του προηγούμενου αγώνα, για υπενθύμιση και βελτιωση των αδυναμιών μας.

Πρίν την έναρξη του αγώνα (Κυριακή, 10/02/2008), στα αποδυτήρια ζήτησα είτε νίκη είτε ισοπαλία, αφού και ο βαθμός αυτός μας διατηρούσε στους 5 πόντους διαφορά απο τον δέυτερο (Αγνάντια).

Στο ημίχρονο έδωσα τα συγχαρητήρια μου για την υπερπροσπάθεια των παικτών μου μέσα στο γήπεδο, αφού εκτός του οτι παίζαμε με πάρα πολύ κακές συνθήκες (κόντρα ισχυρό αέρα), βρεθήκαμε να παίζουμε με ακόμα έναν αντίπαλο (το διαιτητή) που σφύριζε 80 – 20 υπέρ της Αγνάντιας (έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στον αντίπαλο και μας ακύρωσε ένα γκόλ κατα φαντασίαν ώς οφ-σάιντ). Ζήτησα στο 2ο ημίχρονο που θα είχαμε υπέρ μας τον αέρα, συνεχές πρέσινγκ ψηλά όπως και έγινε, χωρίς φυσικά να υπολογίζω και πάλι τον διαιτητή, ο οποίος ακύρωσε ακόμα ένα καθαρό γκόλ και έληξε το παιχνίδι 10' νωρίτερα (βλέποντας οτι η νίκη μας ήταν θέμα χρόνου με την ασφυκτική πίεση που ασκούσαμε). 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ (ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ)

Το δέκατο παιχνίδι του  πρωταθλήματος της Γ' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Έβρου ήταν μεταξύ των δύο πρωτοπόρων ομάδων Αγνάντια - Μάυροι Αετοί και επρόκειτο για ντέρμπυ κορυφής. Ο αγώνας διεξήχθη στην Αγνάντια, με το γήπεδο σε άριστη κατάσταση και τις καιρικές συνθήκες πάρα πολύ άσχημες (ισχυροί άνεμοι που συνοδευόταν απο χιονιά) - (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ).

Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 3 - 5 - 2, σε σχηματισμό 3 – 1 - 4 - 2. Η άμυνα έπαιξε με βάθος στον κεντρικό αμυντικό, με ζώνη χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα, μ' ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα σε ευθεία στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα.Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και  τον αλλο περιφερειακά.

Η ομάδα μου παρόλο που στο 1ο ημίχρονο είχε κόντρα τον αέρα, κατάφερε να κρατήσει το σκόρ στο μηδέν παίζοντας κυρίως ανασταλτικά, ενώ ταυτόχρονα είχε και μερικές αξιόλογες προσπάθειες για να πετύχει γκόλ κυρίως στην αντεπίθεση. Στο 2ο ημίχρονο είχαμε ολική υπεροχή, αφού ο αέρας ήταν ευνοικός και μας βοήθησε να εφαρμόσουμε ασφυκτικό πρέσινγκ απο το κέντρο και πάνω.(ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ).

Συνολικά δεν υπήρχε κάποιος παικτης που να υστέρησε, και είναι απο τις λίγες φορές που υπήρχε τέτοιο πάθος και ζήλος για την κατάκτηση της νίκης απο όλους (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης των παικτών μου ήταν πολύ καλό, άν συνυπολογίσουμε το τσουχτερό κρύο που υπήρχε και έκοβε την ανάσα κυριολεκτικά (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ).

Η ομάδα μου σήμερα έδειξε οτι εκτός απο καλή ποδοσφαιρικά, διαθέτει και αυτό που στο ποδόσφαιρο ονομάζουμε την ''καρδιά και τη στόφα του πρωταθλητή'', αφού κατάφερε να ξεπεράσει ένα τεράστιο εμπόδιο μέσα στο γήπεδο, που δυστυχώς δεν ήταν ο αντίπαλος αλλά ο διαιτητής που πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση. Για αυτό παρ'όλο την ισοπαλία είμαι διπλά χαρούμενος, γιατί το πρωτάθλημα δεν χάνεται όταν διαθέτεις τέτοιους παίκτες   (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ). 

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (Γκόλ – Στιγμές της ομάδας μου και γκόλ του αντιπάλου)

- Αλλαγή του δεξί χάφ στο 60', με φουνταριστό επιθετικό (ο επιθετικός που έπαιζε φουνταριστός εώς το 60' έγινε δεξί χάφ), λόγω του οτι ήθελα να κάνω πιό επιθετική την ομάδα.

- Αλλαγή του περιφερειακού επιθετικού στο 70', με άλλο περιφερειακό επιθετικό, λόγω κακής αποδοσής του.

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.