Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ – ΚΗΠΟΙ : 6 - 0 (ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ)

ΠΟΥ ΕΣΤΙΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Συγκέντρωση την προηγούμενη μέρα (Σάββατο, 26/01/2008), στην οποία ανάλυσα τα λάθη της ομάδος απο το βίντεο του προηγούμενου αγώνα, για υπενθύμιση και βελτιωση των αδυναμιών μας.

Επίσης την ίδια μέρα (Σάββατο, 26/01/2008) το βράδυ, πραγματοποιήθηκε απο τη διοίκηση τραπέζι προς τους παίκτες τόσο για το καλό του χρόνου (με την κοπή βασιλόπιτας), όσο και για την εώς τώρα εκπληκτική πορεία της ομάδος. Το γεγονός αυτό συντέλεσε στην μεγιστοποίηση του αισθήματος ενότητας και καλής λειτουργίας, που υπάρχει φέτος απο την αρχή της χρονιάς.

Πρίν την έναρξη του αγώνα (Κυριακή, 27/01/2008), στα αποδυτήρια ζήτησα την απαιτούμενη σοβαρότητα και την μη υποτίμηση του αντιπάλου, για να αποφύγουμε την οποιαδήποτε πιθανή γκέλα και να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με το εκπληκτικό σερί (για τα δεδομένα της ομάδος) των 8 νικών σε 8 αγώνες.

Στο ημίχρονο έδωσα τα συγχαρητήρια μου για το σκόρ (0 – 3) και ζήτησα απλώς τη διασφάλιση του, πριν την έξοδο.

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1) ΚΑΡΑΜΠΑΙΡΑΜ ΙΣΜΑΗΛ – 1 ΓΚΟΛ
2) ΜΕΜΕΤ ΟΓΛΟΥ ΕΡΤΖΑΝ – 1 ΓΚΟΛ
3) ΙΣΜΑΙΛ ΟΓΛΟΥ ΕΡΤΖΑΝ – 1 ΓΚΟΛ
4) ΚΑΛΥΜΝΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ – 1 ΓΚΟΛ
5) ΤΣΑΚΜΑΚ ΕΡΣΕΝ – 1 ΓΚΟΛ
6) ΔΑΓΛΗ ΑΜΕΤ ΟΓΛΟΥ ΧΟΥΣΕΙΝ – 1 ΓΚΟΛ
7) MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΙΒΡΑΗΜ ΟΓΛΟΥ ΣΑΛΙ (ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ)

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ (ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ)

Το όγδοο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Γ' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Έβρου ήταν μεταξύ των ομάδων Μάυροι Αετοί - Κήποι. Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο μας. Το γήπεδο ήταν σε άριστη κατάσταση και οι καιρικές συνθήκες ιδανικές για μπάλα. Υπήρξε μόνο ένα απρόσμενο πρόβλημα με τα λουτρά, όπου είχαν σπάσει όλες οι μπαταρίες εξαιτίας του κρύου των προηγούμενων ημερών (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ).

Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 3 - 5 - 2, σε σχηματισμό 3 – 1 - 4 - 2. Η άμυνα έπαιξε με βάθος στον κεντρικό αμυντικό, με ζώνη χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα, μ' ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα σε ευθεία στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και τον αλλο περιφερειακά.

Η ομάδα μου απο την αρχή εώς το τέλος είχε την υπεροχή σε όλους τους τομείς και ουσιαστικά το παιχνίδι εξελίχθηκε σ' επιθετικό μονόλογο, με πολύ καλή υποομαδική και ομαδική ανάπτυξη τακτικά. Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερου σχολιασμού, αφού το 6 – 0 τα λέει όλα απο μόνο του (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ).

Συνολικά δεν υπήρχε κάποιος παικτης που να υστέρησε, ωστόσο η απόδοση του αριστερού μπάκ ήταν αξιόλογη, αφόυ όλες οι τοποθετήσεις του ήταν καίριες και γενικά ήταν αλάνθαστος σε οτι και άν επιχείρησε να κάνει (ΑΤΟΜΑ).

Το επίπεδο φυσικής κατάστασης των παικτών ήταν καλό. Φυσικά βοήθησε η έλλειψη πίεσης του αντιπάλου (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Πλέον είναι αποδεκτό απο όλους φίλους και μή της ομάδος οτι αυτή η συγκεκριμένη ομάδα έχει αλλάξει τον τρόπο σκέψης και τη νοοτροπία της προς το καλύτερο και δικαιούται την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Αυτό βέβαια το επέτυχαν οι παίκτες με τη σωστή συμπεριφορά τους, αφού έχουν εώς τώρα 8 στις 8 νίκες και δεν μπορούν να αμφισβητηθούν απο κανέναν (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ

Η αντίπαλη ομάδα στήθηκε με το σύστημα 4 - 4 - 2. Η άμυνα έπαιζε ζώνη χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα σε ευθεία σε όλο το πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα. Η επίθεση έπαιξε με 2 άτομα σε πλήρες βάθος.

Ήταν μία φιλότιμη ομάδα, που προσπάθησε να εφαρμόσει κάποιες βασικές αρχές ποδοσφαίρου στο παιχνίδι της και ήταν αρκετά καλή. Προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες για να πετύχει το γκόλ, αλλά η τακτική ομαδικά και υποομαδικά υστερούσε (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ).

Ο μικρός ηλικιακά μέσος όρος παικτών στη συνθεσή της ομάδος, δέν τη βοηθούσε στο να απαιτήσει με αξιώσεις κάτι απο τον αγώνα, αλλά η προσπάθεια τους ήταν πολύ καλή και ελπιδοφόρα για το μέλλον του ποδοσφαίρου (ΑΤΟΜΑ). 

Το επίπεδο φυσικής κατάστασης στο σύνολο της ομάδος δέν ήταν πολύ υψηλό, ωστόσο υπήρχε διάθεση και ανταγωνιστικοτητα (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ), ενώ η προσπάθεια που καταβλήθηκε απο όλους τους παικτες ακόμα και μετά το άνοιγμα του σκόρ ήταν αξιοπρόσεκτη.

Άξιο αναφοράς η πολύ καλή ποδοσφαιρική νοοτροπία των παικτών που προσπαθούσε ο προπονητής του να περάσει και κατα τη διάρκεια του αγώνα (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ)     

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (Γκόλ – Στιγμές της ομάδας μου και γκόλ του αντιπάλου)

- Γκόλ απο το δεξί χάφ στο 2', ύστερα απο σούτ παίκτη μας έξω απο την περιοχή – ασταθή απόκρουση απο τον αντίπαλο τερματοφύλακα και εκμεταλευση του λάθους απο το δεξί χάφ σπρώχνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

- Γκόλ απο το αριστερό χάφ στο 35', ύστερα απο εξαιρετική ασίστ του κεντρικού χάφ και κρυφή κίνηση του αριστερού χάφ πίσω απο την άμυνα (άψογο πλασέ του τελευταίου στη γωνία).

- Γκόλ απο το κεντρικό χάφ στο 40', ύστερα απο εκπληκτικό σούτ απο τα 25 μέτρα.

- Αλλαγή του φουνταριστού επιθετικού στο 45', με αριστερό χάφ (το αριστερό χάφ του 1ου ημιχρόνου πέρασε στη θέση του περιφεριακού επιθετικού και ο περιφερειακός επιθετικός του 1ου ημιχρόνου έγινε φουνταριστός), λόγω υπερβολικών νεύρων χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

- Γκόλ απο τον φουνταριστό επιθετικό στο 60', ύστερα απο αναμπουμπούλα μέσα στην μικρή περιοχή και εκμετάλευση της φάσης, απο την αδράνεια των αντίπαλων αμυντικων, με ιδανικό τελείωμα.

- Αλλαγή του περιφερειακού επιθετικού στο 60', με άλλον περιφερειακό επιθετικό, λόγω κόπωσης.

- Γκόλ απο το κεντρικό χάφ στο 68', ύστερα απο σούτ έξω απο την περιοχή

- Αλλαγή του κεντρικού χάφ στο 68', με άλλο κεντρικό χάφ, λόγω κόπωσης.

- Γκόλ απο τον περιφερειακό επιθετικό στο 80', ύστερα απο επέλαση του κεντρικού χάφ μέχρι μέσα στην περιοχή και κόψιμο της μπάλας τον κατάλληλο χρόνο παράλληλα με την εστία – σπρώξιμο της μπάλας απλά στα δίχτυα απο τον περιφερειακό επιθετικό.

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.