Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΡΑΓΓΙ - ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ : 0 - 2 (ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ)

ΠΟΥ ΕΣΤΙΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Συγκέντρωση την προηγούμενη μέρα (Σάββατο, 01/12/2007), στην οποία ανάλυσα τα λάθη της ομάδος απο το βίντεο του προηγούμενου αγώνα, για υπενθύμιση και βελτιωση των αδυναμιών μας.

Πρίν την έναρξη του αγώνα (Κυριακή, 02/12/2007), στα αποδυτήρια ζήτησα τη νίκη για να παραμείνουμε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, γνωρίζοντας βέβαια οτι ο αντίπαλος δεν διαθέτει ισχυρό σύνολο και οτι προέρχεται απο συνεχείς ήττες.

Στο ημίχρονο έκανα έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες μου διότι αντιμετώπιζαν το παιχνίδι σαν να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, με αποτέλεσμα στο ημίχρονο να προηγούμαστε με 1 – 0. Βλέποντας όμως γενικά οτι η ομάδα δεν ηταν και σε πολύ καλή ημέρα απλώς ζήτησα ακόμα ένα γρήγορο γκόλ που θα μας αποφορτίσει απο το άγχος της νίκης.

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΤΗΝ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1) ΧΟΥΣΕΙΝ ΟΓΛΟΥ ΑΙΧΑΝ – 1 ΓΚΟΛ
2) ΤΣΑΚΜΑΚ ΕΡΣΕΝ – 1 ΓΚΟΛ 
3) MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΓΙΟΝΟΥΣ ΟΓΛΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ (ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ (ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ)

Το τέταρτο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος είχε χαρακτήρα διατήρησης της ομάδος στην κορυφή, μιάς και γνωρίζαμε οτι ο αντίπαλος προερχόταν απο συνεχείς ήττες και βρισκόταν στο τέλος του βαθμολογικού πίνακα. Ο καιρός ήταν καλός και το γήπεδο του Πραγγίου σε καλή κατάσταση παρ'όλο που τις προηγούμενες μέρες έβρεχε συνεχως. Το μόνο ψεγάδι ήταν τα απαράδεκτα αποδυτήρια που ήταν απεριποίητα και βρωμικα (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ).

Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 3 - 5 -2, σε σχηματισμό 3 - 1- 4 - 2. Η άμυνα έπαιξε με βάθος στον κεντρικό αμυντικό, με ζώνη χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα, μ' ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα σε ευθεία στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και  τον αλλο περιφερειακά.

Η ομάδα κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό του παιχνιδιού και να πάρει το ζητούμενο που ήταν οι τρείς βαθμοί. Στα μείον στο σημερινό παιχνίδι ήταν η έλλειψη έμπνευσης και αυτοσχεδιασμού καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΣΤΥΛ - ΤΑΚΤΙΚΕΣ), που εν μέρει μπορεί να αποδωθεί και στη χρησιμοποίηση νέων προσώπων στην εντεκάδα (4 σύνολικά), που δεν έχουν δέσει τόσο καλά με τον κορμό της ομάδας.

Άλλωστε είναι εμφάνες η κακή μέρα κέντρου και επίθεσης, αφού καλύτερος παίκτης της ομάδος ήταν ο κεντρικός αμυντικός που σταμάτησε οποιαδήποτε υποψία επίθεσης του αντιπάλου και έτσι μας έδωσε το δικαίωμα της νίκης. Μοιραίος παίκτης ο επιθετικός, που έπαιξε φουνταριστός στο 2ο ημίχρονο και έχασε σωρεία ευκαιριών  (ΑΤΟΜΑ).

Επίσης μελανό σημείο που συνεχίζεται απο την προηγούμενη αγωνιστική είναι η σωρεία χαμένων κλασικών και μη ευκαιριών (με συνέπεια το χαμηλό σκόρ). Ταυτόχρονα δυνατό σημείο της ομάδας συνεχίζει να παρουσιάζεται η άμυνα που απο την αρχή του πρωταθλήματος μετράει μόνο 1 γκόλ κατά.

Θεωρώ ακόμα πολύ δυνατό σημείο της ομάδας, τόσο τη μαχητικότητα και το πάθος των παικτών για τη νίκη, όσο και την  προσαρμογή τους σε οποιαδήποτε κατάσταση (κακή ημέρα της ομάδος, μακρινοί αγώνες με κούραση, κακή ημέρα της διαιτησίας, κ.λ.π.), με συνέπεια τα θετικά αποτελέσματα εντός ή εκτός (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ – ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ

Η ομάδα του αντιπάλου στήθηκε με το ίδιο σύστημα που παίζει η ομάδα μου 3 - 5 - 2, σε σχηματισμό 3 - 1- 4 - 2. Η άμυνα έπαιξε με βάθος στον κεντρικό αμυντικό, με ζώνη χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα, μ' ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα σε ευθεία σε ζώνη. Η επίθεση έπαιξε με 2 άτομα σε πλήρες βάθος.

Το παιχνίδι τους ήταν κυρίως με ψηλές μπαλίες απο την άμυνα στην επίθεση. Η ομάδα είχε κάποια βασικά στοιχεία τακτικής επιθετικά και αμυντικά, ενώ γενικά είχε αρκετά καλή οργάνωση στο παιχνίδι της (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Στο συνολό τους οι παίκτες είχαν μέτρια φυσική κατάσταση (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ), ενώ δεν είχαν κάποιο παίκτη που να ξεχωρίζει ιδιαίτερα για τις ικανοτητές του, αλλά ήταν περισσότερο ομάδα συνόλου (ΑΤΟΜΑ).

Τέλος μολονότι η ομάδα του Πραγγίου άργησε να μαζευτεί στο γήπεδο για τον αγώνα και πολλοί φιλαθλοί της βρισκόταν μέσα στο γήπεδο, παρ'όλο την ήττα της το παιχνίδι κύλησε ομάλα και τόσο η φιλοξενία όσο και η ποδοσφαιρική νοοτροπία μέσα στο γήπεδο ήταν καλή (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ). 

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (Γκόλ – Στιγμές της ομάδας μου και γκόλ του αντιπάλου)

- Γκόλ απο το κεντρικό χαφ στο 25', ύστερα απο εκπληκτική εκτέλεση μακρινού σούτ έξω απο την περιοχή.

- Γκολ απο τον φουνταριστό επιθετικό στο 55', ύστερα απο ιδανικό πλασέ τετ – α – τετ με τον τερματοφύλακα.
 
- Αλλαγή του δεξιού χαφ στο 70' λόγω κούρασης, με άλλο δεξί χαφ.

- Αλλαγή τερματοφύλακα στο 80', με άλλο τερματοφύλακα, για απόκτηση παιχνιδιών και εμπειρίας.

- Αλλαγή του περιφερειακού επιθετικού στο 85', λόγω κόπωσης, με άλλον περιφερειακό επιθετικό.

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.