Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» ΣΑΒΒΑΤΟ, 28/5/2016

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΒΡΟΥ

Αλεξ/πολη, 28-05-2015

 

 Mε την παρουσία 450 και πλέον λιλιπούτειων αθλητών ηλικίας από 5 ως και 9 ετών διεξήχθη η μεγάλη αθλητική γιορτή «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» στις αθλητικές εγκαταστάσεις.
Οι μικροί αθλητές εννέα (9) ακαδημιών του Νομού είχαν την δυνατότητα μέσα από την πανέμορφη αυτή αθλητική γιορτή, παράλληλα με το άρτια οργανωμένο άτυπο πρωτάθλημα υποδομής «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ», που προηγείται της εκδήλωσης αυτής, με έναρξη το μήνα ΟΚΤΩΒΡΙΟ έως και λήξη το ΜΑΪΟ, να αγωνίζονται και παράλληλα να εκπαιδεύονται γύρω από την έννοια της αθλητικής εντιμότητας και της ανάδειξης της σωστής συμπεριφοράς που αναδεικνύει το «τίμιο παιχνίδι» εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων.


Οι εννέα (9) ακαδημίες που συμμετείχαν :


- ΟΡΓΑΝΩΣΗ: Σύνδεσμος Προπονητών Έβρου


- XOΡΗΓΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ


- ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ :
( Εξαιρετική)


- ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ : ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ , ΕΚΑΒ ΘΡΑΚΗΣ


- ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ –ΕΠΑΘΛΑ: Όλες οι ακαδημίες βραβεύτηκαν με αναμνηστικό κύπελλο και δίπλωμα συμμετοχής για τους μικρούς αθλητές τους από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου κ. ΜΠΙΚΟ ΘΕΟΔΩΡΟ
«Όλοι μαζί μπορούμε, μέσα από τέτοιες ωραίες αθλητικές προσπάθειες να στηρίξουμε με περίσσιο αθλητικό, παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό πνεύμα όλα τα παιδιά αυτών των τόσο ευαίσθητων ηλικιών που βρίσκονται σε καθημερινή βάση στους αθλητικούς χώρους. Εν τέλει, να αναπροσαρμόσουμε την κοινωνική, αθλητική και αγωνιστική διάσταση του πανέμορφου αυτού αθλήματος. Συγχαίρω όλες τις ακαδημίες του Νομού για το εξαιρετικό συνεργατικό πνεύμα που επιδεικνύουν , όπως και τους φίλους γονείς για την υποστήριξη όλων των παιδιών και το πανέμορφο αθλητικό και παιδαγωγικό περιβάλλον που δημιουργούν. Άλλωστε αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που τυχόν μας χωρίζουν».


(Παπαπαντελής Νικήτας, Γενικός Γραμματέας Συνδέσμου Πτυχιούχων Προπονητών Έβρου)

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.