Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ / 2ος ΓΥΡΟΣ (2017-2018)

Α.Ο.Θ. – ΔΟΡΙΣΚΟΣ : 0 - 4


ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ 11ΑΔΑΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ / 2ος ΓΥΡΟΣ

 

1) Αλλαγή το αμυντικό χάφ (Κετσετζή Α.) στο ημίχρονο, λόγω κούρασης, με 10αρι (Πανοσάφος Φ.). Εσωτερικές αλλαγές το αριστερό χάφ (Κυζιρίδης Κ.) έπαιξε αμυντικό χάφ, το 10αρι (Καραμούζας Α.) έπαιξε αριστερό χάφ.
2) Αλλαγή στο 70' τον επιθετικό (Κλούβα Π.) λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, με δεξί χαφ / εξτρέμ (Γκασίδη Ν.). Εσωτερική αλλαγή το δεξί χάφ (Γραικίδης Ι.).
3) Εκτός 18αδας έμειναν οι Κυριακίδης Λ., Τσίτσιος Α., Μεντίδης Χ., Μαργαρίτης Γ., Νεντόπουλος Γ., Μπεκιαρίδης Δ., Μερτζανίδης Θ., Κούπας Ν., λόγω μή έκδοσης δελτίου.
4) Εκτός 18αδας έμεινε ο Πουλουκτσής Α., λόγω ασθένειας.
5) Οι υπόλοιποι παίκτες βρισκόταν στην 18αδα. 

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ / 2ος ΓΥΡΟΣ

 

MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΚΑΝΕΝΑΣ

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΟ) ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / 2ος ΓΥΡΟΣ

 

1) ΚΥΖΙΡΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ – 1 ΓΚΟΛ
2) ΓΡΑΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 1 ΓΚΟΛ
3) ΚΛΟΥΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 1 ΓΚΟΛ
4) ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ – 1 ΓΚΟΛ

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΣΙΣΤ – ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ) ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ /2ος ΓΥΡΟΣ

 

1) ΠΑΝΟΣΑΦΟΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ – 1
2) ΓΡΑΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 1

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ / 2ος ΓΥΡΟΣ

 

1) ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ – 186'
2) ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 186'
3) ΤΣΑΜΠΑΖΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – 186'
4) ΑΒΕΤΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ – 186'
5) ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 186'
6) ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 186'
7) ΓΡΑΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 186'
8) ΚΥΖΙΡΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ – 186'
9) ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – 186'
10) ΠΑΝΟΣΑΦΟΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ – 139'
11) ΚΛΟΥΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 118'
12) ΚΕΤΣΕΤΖΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ – 92'
13) ΓΚΑΣΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – 23'

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ / 2ος ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ (Α.Ο.Θ.)

Το δεύτερο παιχνίδι της ομάδος μου για το Κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου / 2ος Γύρος, διεξήχθη στο γηπεδό μας (Αντώνης Κεραμάρης). Το γήπεδο ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και οι καιρικές συνθήκες ιδανικές για μπάλα (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ). Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 4 - 5 - 1, σε σχηματισμό 4 – 2 - 3 - 1. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με δύο αμυντικά χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 3 άτομα στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο τα 2 αμυντικά χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και τους 3 κεντρικούς περιφερειακούς να πατάνε περιοχή. Η ομάδα μας απο το 1'-90' κινήθηκε στη μετριότητα, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να επικρατήσει δίκαια με το βαρύ 0-4. Αμυντικά δεν είχαμε συνοχή και αλληλοκαλύψεις. Κεντρικόι και επιθετικόι δε μπορούσαν να δημιουργήσουν και σε συνδυασμό με τα εύκολα λάθη (πουλήματα της μπάλας στο κέντρο), διευκόλυναν το παιχνίδι του αντιπάλου. Επίσης δε βοηθούσαν στην αμυντική προσπάθεια, με αποτέλεσμα τις εύκολες διεισδύσεις του αντιπάλου στον άξονα. Συνολικά οι γραμμές της ομάδας έπαιζαν με μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους, χωρίς πειθαρχία στο σχηματισμό (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Όλοι οι παίκτες κινήθηκαν σε χαμηλό επίπεδο και το χειρότερο ήταν οτι η πλειοψηφία των παικτών έπαιζε ατομικά και όχι ομαδικά. Χειρότερος όλων ήταν ο τερματοφύλακας της ομάδος, ο οποίος φέρει ευθύνη για τα 3 απο τα 4 τέρματα που δεχτήκαμε (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης ήταν καλό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερα προβλήματα σ΄αυτόν τον τομέα, μίας και το παιχνίδι ήταν χαμηλής έντασης καθόλη τη διάρκεια (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Η συμπεριφορά της ομάδος ήταν κακή απο την αρχή, διότι η ομάδα μπήκε χαλαρά και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Παίζαμε με πνεύμα ηττοπάθειας και μετά απο το 2ο τέρμα του αντιπάλου καταρρεύσαμε ψυχολογικά (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).  

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.