Στοιχεία Επικοινωνίας

Συνολο Αγωνων - 238           

Επικεφαλής Προπονητικής: ΝΙΚΕΣ-28 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-1/ΗΤΤΕΣ-2   

Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86                 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18/ΗΤΤΕΣ-42   

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32        ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10/ΗΤΤΕΣ-19

Τηλέφωνά : 6986806772
e-mail : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

«Έκλημα η κατάργηση της υποχρεωτικής συμμετοχής των ερασιτεχνικών ομάδων στο παιδικό πρωτάθλημα»

Thrakisports

 

Δημοσιεύτηκε στις:

 

«Θα ειναι τραγικο λαθος αν υλοποιηθει η υποχρεωτικη καταργηση του Παιδικου…εαν καποιος θελει να μαθει τι θα συμβει στο ποδοσφαιρο του νομου του αν δεν υπαρχουν παιδια δικα του ειναι πολυ ευκολο το παραδειγμα…ΕΠΣ Εβρου – ομαδες σε Εθνικες κατηγοριες ΚΑΜΙΑ….οποιος ξερει καταλαβαινει τι εννοω,..».

 

Με το σχόλιο αυτό αντέδρασε ο γνωστός εβρίτης προπονητής Πασχάλης Ζαπαρτίδης στην σχετική ανάρτηση του ThrakiSportS αναφορικά με την κατάργηση της υποχρεωτικής συμμετοχής των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης στο παιδικό πρωτάθλημα.

Η σχετική απόφαση ελήφθη στην συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων της Α’ Κατηγορίας με την διοργανώτρια αρχή της ΕΠΣ Θράκης στην Κομοτηνή την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο η γνωστοποίηση της απόφασης έδειξε αμέσως να προκαλεί αντιδράσεις.

Ο Ζαπαρτίδης την περασμένη σεζόν βρέθηκε στον πάγκο της Θράκης Φερών και της γυναικείας ομάδας του ΑΟ Θράκης, ωστόσο έχει δουλέψει πολλά χρόνια στις ακαδημίες (πχ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης) και δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα της ανάπτυξης.

Πάντως, από την ΕΠΣ Θράκης απαντούν ότι έλαβαν την απόφαση αυτήν επειδή κάποια χωριά δεν είχαν καν παιδιά και προσθέτουν ότι με γνώμονα την ανάπτυξη, θέσπισαν στην Β’ Κατηγορία υποχρεωτικά να αγωνίζονται στην ενδεκαδα δύο παίκτες γεννηθέντες την 1-1-1999 και μικρότεροι.

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.