Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Βαλκανικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Βαλκανικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου που διεξήχθη στις 3, 4 και 5 Ιουνίου 2016 στο δημοτικό στάδιο ¨Φώτης Κοσμάς¨ στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, με την συμμετοχή των παρακάτω ομάδων ZFKMASINACNIS, CSNAVOBIIASI, ΠΑΟΚ, FCOLYMPIASOFIA και ΜΕΙΚΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.

 

Στον τελικό της Κυριακής η ZFK Masinac Nis κατέκτησε την 1η θέση επικρατώντας στα πέναλτι με 4-2 εναντίον του ΠΑΟΚ (κανονική διάρκεια 1-1, δεν υπήρξε παράταση, διότι το στάδιο δε διέθετε τον κατάλληλο φωτισμό). Την 3η θέση πήρε η CS Navobi Iasi που νίκησε με 1-0 το πρωί της Κυριακής την Olympia Sofia σε ένα συναρπαστικό μικρό τελικό.

Η Θράκη είναι απόλυτα ικανοποιημένη, αφού από την αρχή είχε θέσει επτά βασικούς στόχους τους οποίους και έφερε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία.

 

1ο Η διάδοση του Γυναικείου Ποδοσφαίρου, 2ο Συμμετοχή της Ομάδας στο Εθνικό Πρωτάθλημα, 3ο Ανάπτυξη Τμήματος Υποδομής, 4ο Καθιέρωση Σχολικών Πρωταθλημάτων, 5ο Δημιουργία Μεικτής Περιφερικής ομάδας, 6ο Διεξαγωγή και καθιέρωση διεθνών αγώνων, 7ο Ενεργοποίηση παραγωγικών δυνάμεων.

 

Δεν εφησυχάζουμε …με ταπεινότητα και σκληρή δουλειά αυτοί οι στόχοι θα αυξηθούν και θα τελειοποιηθούν για το καλύτερο μέλλον του ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου και της οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής μας.

 

Όλη αυτή η προσπάθεια βέβαια δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί αν δεν υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι που ξεπέρασαν κάποια στερεότυπα, ενστερνίστηκαν τις ιδέες μας και μας αγκάλιασαν:

Οι διοικήσεις των ομάδων που αποδέχθηκαν την πρόσκληση,

Οι διοικήσεις των ομάδων Ροδόπη 87, Βασίλισσα της Ξάνθης, Πανσερραικής , Καβάλας 86 κλπ, που διέθεσαν αθλήτριες για την Μεικτή Θράκης.

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελος Λαμπάκης και το Δημοτικό Συμβούλιο που κάλυψε τη χρηματική δαπάνη για τα γεύματα των 110 αθλητριών και παραγόντων.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου και ταμίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Χρήστος Καραβασίλης ο οποίος εξασφάλισε μέρος των αναγκαίων χρημάτων για τη διεξαγωγή του τουρνουά.

Ο Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ κ. Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης και το Δ.Σ. που μας διέθεσαν τα δωμάτια της ΤΙΕΔΑ με χαμηλό κόστος διαμονής.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κ.Χριστόδουλος Τοψίδης που διέθεσε δέκα τσάντες με τοπικά προϊόντα.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Έβρου κ. Θεόδωρος Μπίκος που έδωσε την άδεια να διαιτητεύουν οι 18 εθελοντές διαιτητές, τους οποίους και ευχαριστούμε.

 

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης που με διακριτικότητα περιφρουρούσε τις αθλήτριες.

Η Δ/νση του ΕΚΑΒ Αλεξανδρούπολης που ήταν πάντα παρόν μέσα στο γήπεδο για την ασφάλεια των αθλητριών.

Η διεύθυνση και το προσωπικό της LIONS SECURITY η οποία αφιλοκερδώς εξασφάλισε την ασφάλεια των αγώνων.

Το Προσωπικό του Δήμου και ιδιαίτερα το προσωπικό του σταδίου.

Η διεύθυνση της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης 3 και των ραδιοφωνικών σταθμών που διαφήμιζαν την περιοχή μας για μια εβδομάδα και αναμένονται να μεταδώσουν σε μαγνητοσκόπηση τον τελικό. Η διεύθυνση της ΑΛΦΑ τηλεόρασης που πρόβαλε το τουρνουά και μαγνητοσκόπησε τον τελικό.

Η εκπομπή της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ

Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, ο Maximum FM, και οι ιστοσελίδες http://www.womensports.gr, www.thrakisports.gr, www.thrakiotis.com, www.alexpolisonline.com, http://gipedatouevrou.blogspot.gr,www.gatzoli.gr

 

Η ρεπόρτερ του womensports Σ. Κυριακίδου που υπερέβαλε εαυτόν για να καλύψει το τουρνουά και βέβαια όλους όσοι παραβρέθηκαν και έγραψαν γι΄αυτή την γιορτή του αθλητισμού.

 

Οι λιγοστές επιχειρήσεις που μας αγκάλισαν και προσέφεραν κεράσματα στις αθλήτριες: ΝΟΑ ΚΑΦΕ, ΦΙΛΙΩΝ και ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ

 

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού που διέθεσε τους μικρούς αθλητές ως συνοδούς των αθλητριών. Η Σχολή Χορού Χοροέκφραση – Ελευθέριου - Παναγή Οι συμπολίτες μας που παρακολούθησαν το τουρνουά.

Είμαστε ευγνώμονες και σας ευχαριστούμε…

 

Ραντεβού στο 2ο Βαλκανικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου …16,17,18/06.2017 όπου η διοργάνωση του έχει ήδη ξεκινήσει.

 

Πηγή:acthrace.gr

11/6/2016 8:26:00 μμ

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.