Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

A.O. Θράκης-Πλατανιάς 4-1 (6η Αγωνιστική)

Στα γήπεδα του Έβρου

 

 

Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

 

A.O. Θράκης-Πλατανιάς 4-1

 

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

 

 

 

Με μία ευρείας έκτασης νίκη ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην πρώτη του συμμετοχή στη Γ' Εθνική κατηγορία ο Αθλητικός Όμιλος Θράκης, που επικράτησε με 4-1 του Πλατανιά στο Δημοτικό Στάδιο <<Φώτης Κοσμάς>> της Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του πρωταθλήματος.

 

Οι αθλήτριες της Ευαγγελίας Βαλασούδη και του Πασχάλη Ζαπαρτίδη τερμάτισαν στην τρίτη θέση του ομίλου με συγκομιδή επτά βαθμών (νίκη εντός και εκτός έδρας επί του Πλατανιά και εντός έδρας ισοπαλία με την Καβάλα '86, με ενεργητικό οκτώ και παθητικό είκοσι τερμάτων). Από την πλευρά της η νεανική ομάδα της Δράμας τερμάτισε στην τελευταία θέση χωρίς συγκομιδή βαθμών, με έξι ήττες σε ισάριθμους αγώνες, ένα γκολ υπέρ και εικοσιεννιά τέρματα κατά.

 

 

 

 

 

 

 

Η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία στον αγώνα σημειώθηκε στο τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης από την ομάδα της Δράμας, όταν η Πασχαλίδου επιχείρησε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Α.Ο. Θράκης δημιούργησε την πρώτη του καλή στιγμή στο παιχνίδι, όταν η Αχειλαρούδη τροφοδότησε την Καργιώτη, η οποία με ατομική προσπάθεια βρήκε απέναντι από την Ιωσηφίδου, με την γκολκίπερ του Πλατανιά να βγαίνει έγκαιρα από την εστία της και να μπλοκάρει τη μπάλα. Στο 12ο λεπτό ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ με την Χαραλαμπόγλου, η οποία εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλες και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας της Κασπαρίδου. Δύο λεπτά αργότερα, η Σεβδαλή εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά και η Καργιώτη έκανε το σουτ, το οποίο βρήκε την Ιωσηφίδου σε ετοιμότητα. Στο 34' η Καργιώτη από τη δεξιά πλευρά έκανε τη σέντρα, η οποία πέρασε ανεκμετάλλευτη. Στο επόμενο λεπτό η Σεβδαλή με όμορφο μακρινό σουτ ισοφάρισε για τον Αθλητικό Όμιλο Θράκης σε 1-1. Τρία λεπτά αργότερα η Φώτη εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, η Ντεφίδου επιχείρησε το τακουνάκι, με τη Μιχαηλίδου να διώχνει τη μπάλα σε νέο κόρνερ. Στην εκπνοή του πρώτου σαρανταπενταλέπτου το σουτ της Πασχαλίδου κατέληξε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ της Ζήτση στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

 

 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για την ομάδα του Πλατανιά. Συγκεκριμένα, στο 55' η Γερογλίδου εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και η κεφαλιά της Παπαδοπούλου κατέληξε άουτ. Στο επόμενο λεπτό το σουτ της Πασχαλίδου είχε την ίδια κατάληξη. Στο 62' και στην πρώτη καλή ευκαιρία του Α.Ο. Θράκης στην επανάληψη, η Αχειλαρούδη πάσαρε στην Καργιώτη, η οποία έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση, με την τερματοφύλακα του Πλατανιά να αποκρούει τη μπάλα. Στο 67ο λεπτό η Φώτη απομάκρυνε τη μπάλα από την άμυνα του Α.Ο. Θράκης, η Καργιώτη έγινε κάτοχος της μπάλας από τη δεξιά πλευρά, βγήκε απέναντι από την Ιωσηφίδου, έκανε το σουτ και έδωσε το προβάδισμα στον Α.Ο. Θράκης. Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενες έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όταν η Γερογλίδου εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, με τη μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια η Δαστερίδου παραχώρησε κόρνερ. Στο 75ο λεπτό η Φώτη τραυματίστηκε στο γόνατο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού της και αντικαταστάθηκε από τη νεαρή Μανδάνη. Δύο λεπτά αργότερα ο διαιτητής της συνάντησης καταλόγισε πέναλτι εις βάρος του Πλατανιά για χέρι της Πασχαλίδου, με την Αχειλαρούδη να το εκτελεί εύστοχα κάνοντας το 3-1. Δύο λεπτά αργότερα, η Αχειλαρούδη πάσαρε στη Ντεφίδου, η οποία με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα δε σημειώθηκε κάποια άλλη αξιόλογη φάση μπροστά από τις δύο εστίες, με αποτέλεσμα το 4-1 να ''σφραγίσει'' τις προσπάθειες των αθλητριών των δύο ομάδων.

 

 

 

 

 

 

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Δρακίδης του συνδέσμου Θράκης με βοηθούς τον κ. Πολυχρονίδη και την κ. Τανανάκη του ίδιου συνδέσμου.

 

 

 

 

Α.Ο. Θράκης: Κασπαρίδου, Ζήτση, Δαστερίδου, Φώτη (77' λ.τρ. Μανδάνη), Σεβδαλή, Μανδάκη, Ντεφίδου, Καργιώτη, Μαλτεπιώτη, Μιλτσακάκη, Αχειλαρούδη

 

 

 

 

 

Πλατανιάς 2015: Ιωσηφίδου, Γερογλίδου, Μιχαηλίδου (46' Καρτάλοβα), Παντελίδου, Σαββίδου, Ευθυμιάδου, Πασχαλίδου, Κεμετζή, Χαραλαμπόγλου (64' Σαββίδου), Παπαδοπούλου, Παπακωνσταντίνου (63' Ανδρίκου)

 

 

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.