Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

Iσοπαλία του Α.Ο. Θράκης με τον Α.Ο. Καβάλας (4η Αγωνιστική)

Στα γήπεδα του Έβρου

 

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016

Iσοπαλία του Α.Ο. Θράκης με τον Α.Ο. Καβάλας

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

 

Ο Αθλητικός Όμιλος Θράκης υποδέχθηκε τον Α.Ο. Καβάλας στο Δημοτικό Στάδιο <<Φώτης Κοσμάς>> της Αλεξανδρούπολης με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1 στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Πασχάλη Ζαπαρτίδη και της Ευαγγελίας Βαλασούδη έφτασε τους τέσσερις βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα της Καβάλας είναι στη δεύτερη θέση με συγκομιδή επτά βαθμών.

Ο ''βαρύς'' αγωνιστικός χώρος από τη συνεχή βροχόπτωση δυσκόλεψε σημαντικά τις προσπάθειες των αθλητριών των δύο ομάδων, οι οποίες απέδωσαν κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο με αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. 

Ο Α.Ο. Θράκης μπήκε με ενθουσιασμό στο παιχνίδι και έφτασε κοντά στο γκολ στο 9ο λεπτό, όταν η Αχειλαρούδη σούταρε και η μπάλα προσέκρουσε αρχικά στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας της Αποστολίδου και στην επιστροφή της βρήκε στο σώμα της τερματοφύλακα του Α.Ο. Καβάλας καταλήγοντας κόρνερ. Με τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου η γκολκίπερ των φιλοξενουμένων μπλόκαρε τη μπάλα στο σουτ της Βασιλειάδου. Στο επόμενο λεπτό η Φώτη αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία των γηπεδούχων, καθώς παραχώρησε κόρνερ στο αδύναμο πλασέ της Στεφανίδου, που γλίστρησε και δε μπόρεσε να βρει καλά τη μπάλα όντας σε πλεονεκτική θέση. Δύο λεπτά αργότερα ο Α.Ο. Θράκης κατάφερε να ανοίξει το σκορ με την Αχειλαρούδη, η οποία κέρδισε πέναλτι από την Μαυροπούλου και το εκτέλεσε εύστοχα δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα της. Η επιθετικός του Α.Ο. Θράκης είχε σκοράρει και στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Καβάλα, όταν η μακεδονική ομάδα είχε κερδίσει με 3-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Στο 40ο λεπτό η εκτέλεση φάουλ της Τριανταφυλλίδου από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής κατέληξε άουτ. Στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου στο 42' το σουτ της Κουπετσίδου Β. βρήκε την Παρασκάκη σε ετοιμότητα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για την ομάδα της Καβάλας. Συγκεκριμένα, τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης η Τριανταφυλλίδου εκτέλεσε το φάουλ με τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά της Παρασκάκη. Στο 58' η Καρατσιράκη βρέθηκε απέναντι από την Παρασκάκη υπό την πίεση της Ζιούτη, αλλά η τερματοφύλακας του Α.Ο. Θράκης βγήκε έγκαιρα από την εστία της και μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 70ο λεπτό ήταν η σειρά της γκολκίπερ του Α.Ο. Καβάλας να μπλοκάρει τη μπάλα στο σουτ της Σεβδαλή. Στο επόμενο λεπτό ο Α.Ο. Καβάλας έφτασε στην ισοφάριση με την εκτέλεση φάουλ της Τριανταφυλλίδου, που διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Στο 77' η Παρασκάκη απέκρουσε τη μπάλα στο σουτ της Οικονόμου. Τρία λεπτά μετά η Καρατσιράκη τροφοδότησε την Στεφανίδη, το σουτ της οποίας κατέληξε άουτ. Στο 82' και στην τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης η Αποστολίδου μπλόκαρε τη μπάλα στο σουτ της Αχειλαρούδη. Στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα δε σημειώθηκε κάποια άλλη αξιόλογη φάση μπροστά από τις δύο εστίες και το 1-1 επισφράγισε τις προσπάθειες των αθλητριών των δύο ομάδων.

Την επόμενη αγωνιστική, που θα διεξαχθεί στις 7 Φεβρουαρίου, ο Α.Ο. Θράκης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την πρωτοπόρο και αήττητη Πανσερραϊκή, ενώ ο Α.Ο. Καβάλας θα φιλοξενήσει τον ουραγό Πλατανιά.

Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής η Πανσερραϊκή κέρδισε εκτός έδρας με 8-0 τον Πλατανιά κάνοντας το <<4 στα 4>>.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ανεστίδης του συνδέσμου Ξάνθης με βοηθούς τους κ. Γκώγο και Μαρκαριάν.

 

Α.Ο. Θράκης: Παρασκάκη, Ζιούτη, Ζήτση, Φώτη (63' λ.τρ. Μαλτεπιώτη), Κυριακίδου, Βασιλειάδου, Κακουλίδου (70' Βαλασούδη), Μιλτσακάκη, Αχειλαρούδη, Σεβδαλή, Καργιώτη

Α.Ο. Καβάλας: Αποστολίδου, Κουπετσίδου Σ., Στεφανίδου, Μαυροπούλου, Οικονόμου, Καρατσιράκη, Τριανταφυλλίδου, Κουπετσίδου Β., Χρυσοστόμου, Σκορδούλη, Τάσι

 

Αναρτήθηκε από stagipedatouevrou στις 3:32 μ.μ.

 

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.