Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

Ήττα του Αθλητικού Ομίλου Θράκης από την Πανσερραϊκή (2η Αγωνιστική)

Στα γήπεδα του Έβρου

 

 

Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015

 

Ήττα του Αθλητικού Ομίλου Θράκης από την Πανσερραϊκή

 

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

 

 

 

Ο Αθλητικός Όμιλος  Θράκης έδωσε το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο <<Φώτης Κοσμάς>> της Αλεξανδρούπολης το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του για το πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής και γνώρισε την ήττα με 9-0 από την ισχυρή ομάδα της Πανσερραϊκής στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής.

 

 

Η ομάδα του Πασχάλη Ζαπαρτίδη και της Ευαγγελίας Βαλασούδη, που παρατάχθηκε στην αναμέτρηση με σημαντικές απουσίες, γνώρισε τη δεύτερη ήττα της σε ισάριθμους αγώνες. Από την πλευρά του, το συγκρότημα των Σερρών, που έχει τρεις αθλήτριες στις μικρές εθνικές ομάδες (Χατζηχαρίστου, Γεωργιάδου και Εξουζίδου), πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του μετά την επικράτηση της πρεμιέρας επί του Πλατανιά, επίσης με 9-0.

 

 

 

Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα σημειώθηκε στο τέταρτο λεπτό, όταν το σουτ της Πεμπέ απέκρουσε η Παρασκάκη. Στο 7' το σουτ της Μπιζεργιαννίδου κατέληξε άουτ, ενώ και η προσπάθεια της Εξουζίδου στο επόμενο λεπτό είχε την ίδια κατάληξη. Στο 9ο λεπτό οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν με σουτ της Εξουζίδου και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 15' με σουτ της Γεωργιάδου. Στο επόμενο λεπτό η Μπιζεργιαννίδου με σουτ έκανε το 0-3 και στο 27ο λεπτό η Εξουζίδου με το δεύτερο προσωπικό της τέρμα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4. Με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, η Γεωργιάδου τροφοδότησε τη Μάρκου, το σουτ της οποίας απέκρουσε η Παρασκάκη. Στο 36' το σουτ της Νικολαϊδου βρήκε την Παρασκάκη σε ετοιμότητα. Στο επόμενο λεπτό η Μπιζεργιαννίδου με σουτ έκανε το 0-5 και στο 40' ήταν η σειρά της Μάρκου να χριστεί σκόρερ για το 0-6.

 

 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για την ομάδα των Σερρών, όταν το σουτ της Πεμπέ απέκρουσε η Παρασκάκη. Στο 51' το σουτ της Βαλασούδη κατέληξε άουτ και την ίδια τύχη είχε και το σουτ της Αχειλαρούδη στο 54'. Στο 77ο λεπτό η Πεμπέ με σουτ έκανε το 0-7, δύο λεπτά αργότερα η Πολατίδου με μακρινό σουτ ''έγραψε'' το 0-8 και στο 84' η Νικολαϊδου διαμόρφωσε το τελικό 0-9.

 

 

Tην επόμενη αγωνιστική (20/12) ο Α.Ο. Θράκης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πλατανιά, ενώ η Πανσερραϊκή θα φιλοξενηθεί από τον Α.Ο. Καβάλας.

 

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κιγιτζή με βοηθούς τις Σαχίνη και Τανακάκη του συνδέσμου Θράκης.

 

 

 

Α.Ο. Θράκης: Παρασκάκη, Μαλτεπιώτη (33' Μιλτσακάκη), Ζιούτη, Ζήτση, Καργιώτη, Βασιλειάδου, Κακουλίδου, Φώτη, Ντεφίδου, Αχειλαρούδη, Σεβδαλη (27' Δαστερίδου-47' Βαλασούδη)

 

 

 

Πανσερραϊκή Αθλητική Ένωση: Χατζηχαριστου, Πολατίδου, Νικολαϊδου, Κατρακάζα, Μπούζδρου (46' Κουζάλη), Τζελέπη (46' Μανιάκα), Πεμπέ, Γεωργιάδου, Εξουζίδου, Μπιζεργιαννίδου, Μάρκου (56' Τσίμπρη)

 

 

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.