Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

A.O. Kαβάλας '86-Αθλητικός Όμιλος Θράκης 3-1 (1η Αγωνιστική)

Στα γήπεδα του Έβρου

 

 

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

 

A.O. Kαβάλας '86-Αθλητικός Όμιλος Θράκης 3-1

 

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

 

Ο Αθλητικός Όμιλος Θράκης έδωσε το μεσημέρι της Κυριακής το πρώτο επίσημο παιχνίδι του αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο του Κωτσάλου τον Α.Ο. Καβάλας '86. Οι αθλήτριες του Πασχάλη Ζαπαρτίδη και της Ευαγγελίας Βαλασούδη, παρά την ήττα τους με 3-1 από την ομάδα της Καβάλας, άφησαν με την αγωνιστική τους παρουσία πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

 

 

 

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο γκολ, παρότι χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Στο 41ο λεπτό τραυματίστηκε η Φωτεινή Κυριακίδου και αντικαταστάθηκε από τη Μαρίνα Μιλτσακάκη. 

 

 

Τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, η ομάδα της Καβάλας προηγήθηκε με σουτ της Χρ. Τζιντζόγλου. Στο 55ο λεπτό ο Α.Ο. Καβάλας '86 διπλασίασε τα τέρματά του με γκολ της Β. Τζιντζόγλου. Στο 79' ο Α.Ο. Θράκης κατάφερε να μειώσει με τη Μαρίκα Αχειλαρούδη. Στο 85ο λεπτό η Β. Τζιντζόγλου με το δεύτερο προσωπικό της τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

 

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ραβίκαλης με βοηθούς τον κ. Μπύρο και την κ. Κοτανίδου του συνδέσμου Δράμας.

 

 

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Πανσερραϊκή Αθλητική Ένωση επικράτησε με 9-0 του Πλατανιά 2015.

 

 

Στις 6 Δεκεμβρίου ο Α.Ο. Θράκης θα υποδεχθεί την Πανσερραϊκή Αθλητική Ένωση, ενώ η Καβάλα '86 θα παίξει στη Δράμα με τον Πλατανιά 2015 για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 

 

Α.Ο. Καβάλας '86: Αποστολίδου, Μαυροπούλου, Χατζηπαπαθεοδωρίδου, Τζιντζόγλου Β., Σκορδούλη Ελ. (90' Στεφανίδου), Οικονόμου (77' ΣουκρήΟγλού), Καρατζιράκη (87' Χρυσοστόμου), Τριανταφυλλίδου, Κυριακίδου, Κουπετσίδου, Τζιντζόγλου Χ.

 

 

Α.Ο. Θράκης: Παρασχάκη, Ζιούτη, Φώτη (68' Μαλτεπιώτη), Ζήτση, Ματοσιάν, Κακουλίδου, Κυριακίδου (41' λ. τρ. Μιλτσακάκη), Καργιώτη Μ. (67' Βαλασούδη), Βασιλειάδου Δ., Ντεφίδου, Αχειλαρούδη

 

 

Αναρτήθηκε από stagipedatouevrou στις 6:43 π.μ. 

 

 

 

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.