Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ :  3 - 3

 

 

ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ 11ΑΔΑΣ ΣΤΗΝ 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) Αναγκαστική αλλαγή στο 29' τον περιφερειακό επιθετικό (Ιωαννίδη Ι.), λόγω προβλήματος με τη μέση του, με άλλο περιφερειακό επιθετικό (Φωτιάδης Α.).

2) Αλλαγή στο 60' τον κεντρικό χάφ (Φραγκιαδάκη Α.), λόγω κόπωσης, με αμυντικό χάφ (Λαμπούδης Δ.). Το αμυντικό χάφ, που έπαιζε ώς εκείνη τη στιγμή (Κεσκίνης Α.), έπαιξε ώς κεντρικό χάφ.

3) Αλλαγή στο 62' του αριστερού κεντρικού αμυντικού (Εμίνογλου Ν.), λόγω μέτριας απόδοσης, με δεξί χάφ (Σιπάκης Ι.). Το δεξί χάφ, που έπαιζε ώς εκείνη τη στιγμή (Τζουμάκας Σ.), έπαιξε ώς αριστερός κεντρικός αμυντικός.

4) Αλλαγή στο 77' τον αριστερό χάφ (Μουχίδη Π.), λόγω κόπωσης, με άλλο αριστερό χάφ (Λιάσκος Α.).

5) Εκτός 18αδας έμεινε ο Μαρουλής Π., λόγω αδιαφορίας για την ομάδα. 

6) Εκτός 18αδας έμειναν οι Δήμου Π., Καρανίκας Α., Μπέκο Ε., Λαμπίρης Ι., Μούτλιας Α. και Κείσογλου Α., λόγω οτι κρίνονται ανέτοιμοι για παιχνίδια πρωταθλήματος υψηλού ανταγωνισμού. 

7) Εκτός 18αδας έμειναν οι Μαρσέλ Α. και Φωτιάδης Χ., λόγω προπονητικής επιλογής.

8) Εκτός 18αδας έμεινε ο  Κολγκέγκα Ν., λόγω μη έκδοσης δελτίου.

9) Οι υπόλοιποι παίκτες βρισκόταν στην 18αδα.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

 

1) ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (ΡΕΠΟ)                     20 (35 - 8) 

2) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΑΛΟΥ (ΡΕΠΟ)                      18 (24 – 9)

3) Α.Ε. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (ΡΕΠΟ)                             14 (23 – 8)*

4) ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (ΡΕΠΟ)              11 (29 - 10)*

5) Α.Ο. ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (2 ΡΕΠΟ)     7 (18 - 19)

6) ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ (ΡΕΠΟ)                                       4 (5 – 51)

7) Α.Ο. ΜΑΙΣΤΡΟΥ(2 ΡΕΠΟ)                                     0 (0 - 29)

 

 ΟΠΟΥ (*) ΑΝΑΒΛΗΘΕΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΤΗΝ 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 3 ΓΚΟΛ

2) MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ) ΚΑΙ ΜΟΥΧΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ (ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ)

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΟ) - 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 18 ΓΚΟΛ

2) ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 5 ΓΚΟΛ

3) ΜΟΥΧΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ – 3 ΓΚΟΛ

4) ΕΜΙΝΟΓΛΟΥ ΝΑΣΜΙ – 3 ΓΚΟΛ 

5) ΛΙΑΣΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – 3 ΓΚΟΛ 

6) ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – 3 ΓΚΟΛ

7) ΚΕΣΚΙΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – 1 ΓΚΟΛ

8) ΣΙΠΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 1 ΓΚΟΛ

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΣΙΣΤ – ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ) 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 6

2) ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 5

3) ΣΙΠΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 3

4) ΜΟΥΧΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ – 3

5) ΑΝΡΙ ΜΑΡΣΕΛ - 2

6) ΚΕΣΚΙΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – 2

7) ΛΙΑΣΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – 2

8) ΜΠΟΥΡΝΤΙΝ ΜΠΟΡΙΣ – 2

9) ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 1

10) ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - 1

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΜΠΑΧΤΣΕΒΑΝΗΣ ΘΑΝΟΣ – 582'

2) ΜΟΥΧΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ – 545'

3) ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – 542'

4) ΜΠΟΥΡΝΤΙΝ ΜΠΟΡΙΣ – 536'

5) ΕΜΙΝΟΓΛΟΥ ΝΑΣΜΙ – 530'

6) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 527'

7) ΚΕΣΚΙΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – 488'

8) ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 483'

9) ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – 481'

10) ΚΟΥΙΝΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – 453'

11) ΛΑΜΠΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 341'

12) ΣΙΠΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 286'

13) ΣΟΥΚΕΣΙΑΝ ΕΝΤΓΚΑΡ – 231'

14) ΛΙΑΣΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – 190'

15) ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 164'

16) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – 155'

17) ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 111'

18) ΑΝΡΙ ΜΑΡΣΕΛ – 46'

19) ΛΑΜΠΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 41'

20) ΚΕΙΣΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 18'

21) ΜΠΕΚΟ ΕΡΓΚΙ – 12'

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ (ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ)

 

Το ένατο παιχνίδι της ομάδος μου για το πρωτάθλημα Παίδων ΕΠΣ Έβρου / Νότιος Όμιλος, διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Καππαδοκίας. Το γήπεδο ήταν σε άριστη κατάσταση και οι καιρικές συνθήκες ιδανικές για ποδόσφαιρο (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ). Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 3 - 5 - 2, σε σχηματισμό 3 – 1 - 4 - 2. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο το 1 αμυντικό χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και 1 περιφερειακό επιθετικό. Η ομάδα μου έπαιξε ποδόσφαιρο κατοχής με ορθολογική ανάπτυξη απο την αρχή εώς το τέλος του παιχνιδιού. Η επιλογή αυτή μας δικαίωσε, αφού πετύχαμε 3 τέρματα στο 1ο ημίχρονο. Ωστόσο ενώ επιθετικά κινηθήκαμε σωστά με ανάπτυξη παιχνιδιού απο πλάγια, απο τον άξονα, με γρήγορες αλλαγές πλευρών, με κάθετες και σέντρες, με σωστές συνεργασίες, αμυντικά βρεθήκαμε σε κάκιστη ημέρα ειδικά το 1ο ημίχρονο όπου δεχθήκαμε 3 τέρματα με αποτέλεσμα το παιχνίδι να λήξει ισόπαλο. Η γραμμές ειδικά αμυντικών - αμυντικού χάφ είχαν σε πολλές περιπτώσεις τεράστιες αποστάσεις μεταξύ τους και κατά δεύτερον οι αμυντικοί δεν πρόσφεραν ο ένας στον άλλο αλληλοκάλυψη σωστά. Επιπρόσθετα η χαμηλή απόδοση των 2 απο τους 3 κεντρικούς αμυντικούς, μας έκανε ευάλωτους στις επιθέσεις του αντιπάλου με συνέπεια να δεχθούμε 3 εύκολα τέρματα. Στο 2ο ημίχρονο ανέβηκε η απόδοση της αμυντικής γραμμής και συνολικά της ομάδας, με συνέπεια να πιέσουμε για την επίτευξη του τέρματος που θα μας χάριζε τη νίκη, αλλά ενώ φτάσαμε αρκετές φορές σε θέση βολής απέναντι απο τον αντίπαλο τερματοφύλακα, τα κακά τελειώματα μας δεν μας επέτρεψαν να διεκδικίσουμε τίποτα άλλο παρά την ισοπαλία (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Η ομάδα συνολικά, πλήν του δεξιού (Κουινέλης Ν.) και αριστερού (Εμίνογλου Ν.) κεντρικού αμυντικού, κινήθηκε σε υψηλό επίπεδο ομαδικοτακτικής λειτουργίας και ο κεντρικός επιθετικός (Καρακασίδης Π.) ενώ στο 1ο ημίχρονο ήταν υποδειγματικός στα τελειωματά του (3 γκόλ), στο 2ο ημίχρονο ήταν μοιραίος, αφού πέταξε 2 εύκολα τετ-α-τετ για την κλάση του στα σκουπίδια με απογοητευτικά τελειώματα. Επίσης αυτός που ξεχώρισε για τη συνολική του απόδοση ήταν το αριστερό χάφ (Μουχίδης Π.), που κινήθηκε σε πολύ υψηλά στάνταρ ποδοσφαίρου (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης ήταν άριστο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, πλήν του κεντρικού χάφ (Φραγκιαδάκη Α.), που λόγω έλλειψης παιχνιδιών αγωνιστικού ρυθμού κουράστηκε στο 60' (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Η συμπεριφορά κάποιων παικτών στο 1ο ημίχρονο ήταν κακή, αφού μπήκαν χαλαροί δίνωντας δικαιώματα στους αντιπάλους. Συνολικά όμως η ομάδα δείχνει ατσαλένιο χαρακτήρα και δε χάνει ακόμα και όταν κάποιοι παίκτες είναι χαλαροί ή σε κακή ημέρα, και τους υπερκαλύπτει με αυταπάρνηση και περισσή προσπάθεια απο τους υπόλοιπους  (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).    

   

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ (ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ)

 

Η αντίπαλη ομάδα στήθηκε με το σύστημα 4 - 3 - 3, σε σχηματισμό 4 – 2 – 1 - 3. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα. Το κέντρο έπαιζε με 2 αμυντικά χάφ μπροστά απο την άμυνα και 3 κεντρικά χάφ στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα (όταν αμυνόταν). Η επίθεση έπαιξε με 1 κεντρικό χάφ πίσω απο τον επιθετικο, 2 εξτρέμ με πλάτος και 1 επιθετικό σε πλήρες βάθος. Το παιχνίδι του αντιπάλου στο 1ο ημίχρονο  αμυντικά ήταν κακό, αφού οι αμυντικοί δεν είχαν σωστές αλληλοκαλύψεις, οι αποστάσεις των γραμμών ήταν μεγάλες και ατομικά οι αμυντικοί και ο τερματοφύλακας κινήθηκαν σε μέτριο επίπεδο. Αντίθετα κεντροεπιθετικά κινήθηκαν σωστά, με πίεση ψηλά, με καλές συνεργασίες, με σωστή κίνηση στον κενό χώρο χωρίς μπάλα και με άμεση εκμετάλευση των λαθών του αντιπάλου. Συνέπεια όλων των παραπάνω στο 1ο ημίχρονο ήταν το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3-3. Στο 2ο ημίχρονο περιορίστηκαν στο αμυντικό κομμάτι, λόγω της αφόρητης πίεσης που δεχόταν και προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να πάρουν το παιχνίδι. Αμυντικά στο 2ο ημίχρονο λοιπόν, παρουσιάστηκαν πιο σκληροτράχηλοι, πιό δεμένοι, με καλύτερες τοποθετήσεις και τα όποια κενά προέκυψαν απο αλληλοκαλύψεις, δε φάνηκαν αφού δεν τους κόστισαν. Επιθετικά πέραν της μίας αξιόλογης ευκαιρίας που τους δόθηκε, δεν έκαναν κάτι παραπάνω αφού δυσκολευόταν να περάσουν τη γραμμή του κέντρου απο την πίεση που δεχόταν (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Συνολικά η ομάδα του αντιπάλου έπαιξε σε υψηλό επίπεδο, πλήν των κεντρικών αμυντικών. Ξεχώρισαν το αμυντικό χαφ (Νο 3), το οποίο στο 1ο ημίχρονο προσπαθούσε μόνος του να μαζέψει το κέντρο και στο 2ο ημίχρονο έπαιξε κεντρικός αμυντικός και συνέβαλε τα μέγιστα στη διασφάλιση της ισοπαλίας με τις σωστές αμυντικές του τοποθετήσεις. Επίσης διακρίθηκε το δεξί χαφ – εξτρέμ (Νο 8) με τα άψογα τελειωματά του (2 γκόλ) - (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης ήταν άριστο μέχρι το 65', απο εκεί και πέρα  κάποιοι παίκτες δυσκολευόταν εμφανώς να ακολουθήσουν το τέμπο του αντιπάλου (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Θετική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός οτι ο αντίπαλος έπαιξε καθαρό παιχνίδι καθόλη τη διάρκεια και παρότι ήταν αδιάφορος βαθμολογικά έπαιξε το παιχνίδι με πάθος και δύναμη για να το κερδίσει, δείχνωντας χαρακτήρα μεγάλης ομάδας που δεν τα παρατάει και παίζει για την τιμή της ομάδας και της φανέλας (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).    

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.