Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ - ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ : 2 - 2

 

 

ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ 11ΑΔΑΣ ΣΤΗΝ 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) Άλλαξα στο ημίχρονο το δεξί χάφ (Σιπάκη Ι.), λόγω χαμηλής απόδοσης, με άλλο δεξί χάφ (Σουκασιάν Ε.). 

2) Άλλαξα στο 54' τον περιφερειακό επιθετικό (Λιάσκο Α.), λόγω κούρασης, με φουνταριστό επιθετικό (Ιωαννίδης Ι.). Ο φουνταριστός επιθετικός, που έπαιζε ώς εκείνη τη στιγμή (Καρακασίδης Π.), έπαιξε ώς περιφερειακός επιθετικός.

3)  Άναγκαστική αλλαγή στο 73' του αμυντικού χάφ (Κεσκίνη Α.), λόγω τραυματισμού, με κεντρικό χάφ (Μπέκο Ε.). Το κεντρικό χάφ έπαιξε αναγκαστικά ώς αμυντικό χάφ, αφού έλειπαν όλα τα αμυντικά χάφ εκείνη την ημέρα.

4) Εκτός 18αδας έμεινε ο Μαρουλής Π., λόγω αδιαφορίας για την ομάδα. 

5) Εκτός 18αδας έμειναν οι Δήμου Π., Καρανίκας Α. και Φωτιάδης Χ., λόγω οτι κρίνονται ανέτοιμοι για παιχνίδια πρωταθλήματος υψηλού ανταγωνισμού. 

6) Εκτός 18αδας έμειναν οι Τζουμάκας Σ., Λαμπίρης Ι. και Μούτλιας Α., λόγω τραυματισμού.  

7) Εκτός 18αδας έμειναν ο Λαμπούδης Δ. και Φραγκιαδάκης Α., λόγω ασθένειας.

8) Εκτός 18αδας έμεινε ο  Κολγκέγκα Ν., λόγω μη έκδοσης δελτίου.

9) Οι υπόλοιποι παίκτες βρισκόταν στην 18αδα.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

 

1) ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (ΡΕΠΟ)               16 (30 - 4) 

2) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΑΛΟΥ (ΡΕΠΟ)                15 (20 – 7)

3) ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (ΡΕΠΟ)        10 (26 - 7)

4) Α.Ε. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (ΡΕΠΟ)                         8 (16 – 6)*

5) Α.Ο. ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (ΡΕΠΟ)   6 (16 - 15)*

6) ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ (ΡΕΠΟ)                                 3 (4 – 47)

7) Α.Ο. ΜΑΙΣΤΡΟΥ (ΡΕΠΟ)                                 0 (0 - 26)

 

 ΟΠΟΥ (*) ΑΝΑΒΛΗΘΕΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΤΗΝ 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 1 ΓΚΟΛ

2) ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 1 ΓΚΟΛ 

3) MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΑΦ)

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΟ) - 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 14 ΓΚΟΛ

2) ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 5 ΓΚΟΛ

3) ΜΟΥΧΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ – 3 ΓΚΟΛ

4) ΕΜΙΝΟΓΛΟΥ ΝΑΣΜΙ – 3 ΓΚΟΛ 

5) ΛΙΑΣΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – 3 ΓΚΟΛ 

6) ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – 2 ΓΚΟΛ

7) ΚΕΣΚΙΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – 1 ΓΚΟΛ

8) ΣΙΠΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 1 ΓΚΟΛ

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΣΙΣΤ – ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ) 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 6

2) ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 5

3) ΣΙΠΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 3

4) ΜΟΥΧΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ – 3

5) ΑΝΡΙ ΜΑΡΣΕΛ - 2

6) ΚΕΣΚΙΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – 2

7) ΛΙΑΣΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – 1

8) ΜΠΟΥΡΝΤΙΝ ΜΠΟΡΙΣ - 1

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 427'

2) ΜΠΑΧΤΣΕΒΑΝΗΣ ΘΑΝΟΣ – 404'

3) ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – 382'

4) ΜΟΥΧΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ – 375'

5) ΕΜΙΝΟΓΛΟΥ ΝΑΣΜΙ – 375'

6) ΜΠΟΥΡΝΤΙΝ ΜΠΟΡΙΣ – 358'

7) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 357'

8) ΚΕΣΚΙΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – 347'

9) ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – 303'

10) ΚΟΥΙΝΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – 275'

11) ΣΙΠΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 263'

12) ΛΑΜΠΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 223'

13) ΣΟΥΚΕΣΙΑΝ ΕΝΤΓΚΑΡ – 213'

14) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – 155'

15) ΛΙΑΣΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – 145'

16) ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 104'

17) ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 74'

18) ΑΝΡΙ ΜΑΡΣΕΛ – 46'

19) ΛΑΜΠΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 41'

20) ΚΕΙΣΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 18'

21) ΜΠΕΚΟ ΕΡΓΚΙ – 12'

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ (ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ)

 

Το έβδομο παιχνίδι της ομάδος μου για το πρωτάθλημα Παίδων ΕΠΣ Έβρου / Νότιος Όμιλος, διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας μας 'Κωστας Χριστοφορίδης'. Το γήπεδο μας ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και οι καιρικές συνθήκες ιδανικές για ποδόσφαιρο (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ). Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 3 - 5 - 2, σε σχηματισμό 3 – 1 - 4 - 2. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο το 1 αμυντικό χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και 1 περιφερειακό επιθετικό. Η ομάδα μου έπαιξε ποδόσφαιρο μέχρι και τη στιγμή που πετυχαίνει το πρώτο τέρμα, για περίπου 20' δηλαδή. Απο εκεί και πέρα, πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση παίζοντας κατα κύριο λόγο με υψηλές μεταβιβάσεις, που δεν είχαν τύχη, με αποτέλεσμα να αναλωνόμαστε σε συνεχείς μονομαχίες στο κέντρο και να δίνουμε εύκολα στον αντίπαλο στημενα γύρω και έξω απο την περιοχή. Αμυντικά βρεθήκαμε σε κακή ημέρα, δίχως σωστές αλληλοκαλύψεις, δίχως πάθος στις μονομαχίες και το σημαντικότερο χωρίς καμία διάθεση να βοηθήσει η άμυνα στην ορθή ανάπτυξη παιχνιδιού, αφού έδιωχνε τη μπάλα, ώς επι το πλείστον ψηλά στην τύχη. Η μεσαία γραμμή κινήθηκε σε μέτριο επίπεδο, με μονότονη, μονόπλευρη, αργή και προβλεπόμενη ανάπτυξη. Η επιθετική γραμμή ήταν αποκομμένη και δε βοηθούσε στην ανάπτυξη της ομάδος στο χώρο του κέντρου με αποτέλεσμα τη δυσκολία μεταφοράς της μπάλας στην περιοχή του αντιπάλου (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Η ομάδα συνολικά κινήθηκε σε πολύ χαμηλό επίπεδο και έξω απο τα γνωστά στάνταρ αποδόσεως, με εξαίρεση τον κεντρικό χάφ (Φωτιάδη Α.), που πετυχαίνοντας 1 τέρμα και μοίραζοντας 1 ασίστ για το γκόλ της ισοφάρισης, πήρε την ομάδα του στις πλάτες και κατάφερε να τις δώσει τουλάχιστον τον ένα βαθμό της ισοπαλίας. Στα συν του προσμετράτε και η αγωνιστική του θέληση, αφού απο το πρώτο λεπτό έπαιζε τραυματίας με πρόβλημα στη μέση (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης ήταν καλό μόνο στο 1ο ημίχρονο, ενώ στο 2ο ημίχρονο η ομάδα συνολικά έδειξε σημάδια κούρασης (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Η συμπεριφορά της ομάδος ήταν κακή, αφου υποτίμησε τον αντίπαλο και δεν έπαιξε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Στα θετικά της ομάδας καταλογίζεται οτι, ακόμα και σε ημέρα που πραγματοποιούμε τραγική εμφάνιση, είχαμε το ψυχικό σθένος και το καθαρό μυαλό έστω και στο τέλος να ισοφάρισουμε και να πάρουμε ένα πόντο απο το παιχνίδι, παραμένωντας έτσι στην κορυφή του πρωταθλήματος (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).    

   

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ (ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ)

 

Η αντίπαλη ομάδα στήθηκε με το σύστημα 4 - 4 - 2, σε σχηματισμό 4 – 4 – 2. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα. Η επίθεση έπαιξε με 2 σε πλήρες βάθος. Το παιχνίδι του αντιπάλου στο 1ο ημίχρονο ήταν κυρίως κεντροαμυντικό με αμυντικό προσανατολισμό. Στο 2ο ημίχρονο λόγω του οτι ήταν πίσω στο σκόρ απο το ημίχρονο, έπαιξαν περισσότερο επιθετικά, ειδικά μεταξύ 45' – 65', με αποτέλεσμα να προηγηθούν στο σκόρ με 1 – 2. Συνολικά αμυντικά ήταν συμπαγής και οι γραμμές κοντά απο την αρχή εώς το τέλος, με εξαίρεση κάποιες στημένες φάσεις και το κενό που δημιουργήθηκε στο γκόλ της ισοφάρισης μας. Μεσοεπιθετικά έπαιζαν κυρίως με ψηλές μεταβιβάσεις προς τους δύο επιθετικούς, για να εκμεταλλευτούν τα σωματικά τους προσόντα. Γενικά η ανάπτυξη τους δεν ήταν ορθή και προσπαθούσαν με γεμίσματα και ψηλές μεταβιβάσεις να εκμεταλλευτούν τα ψηλά κορμιά και τους σκληροτράχηλους παίκτες που διέθεταν, ώστε να κερδίσουν μονομαχίες που θα προκαλούσαν ρήγματα στην άμυνα του αντιπάλου (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Συνολικά η ομάδα κινήθηκε σε καλό επίπεδο, με καλύτερο παίκτη το δεξί χάφ που με τα τρεξίματα του και το τέρμα που πετυχαίνει σε στημένη φάση (κόρνερ), δημιούργησε τεράστια προβλήματα στην ομάδα μας (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης ήταν άριστο καθόλη τη διάρκεια του αγώνα (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Θετική εντύπωση προκάλεσε η νοοτροπία του αντιπάλου, που παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκόρ, δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι αλλά αντίθετα οι παίκτες είχαν πολύ μεγάλη πίστη στο οτι θα το γυρίσουν και θα πάρουν τελικά τη νίκη. Αυτό δείχνει ομάδα απο μέταλλο πρωταθλητή και άσχετα απο τα άτυχα αποτελέσματα εώς τώρα, είναι σίγουρο οτι η καλή δουλειά θα τους ανταμείψει στο άμεσο μέλλον (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).  

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.