Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΑΛΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ : 2 - 3

 

 

ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ 11ΑΔΑΣ ΣΤΗΝ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) Άλλαξα στο ημίχρονο τον φουνταριστό επιθετικό (Ιωαννίδη Ι.), για τακτικούς λόγους  και λόγω ασθένειας (γρίπης) που τον εμπόδιζε να έχει υψηλή απόδοση. Έβαλα άλλο φουνταριστό επιθετικό (Καρακασίδης Π.), 

2) Άλλαξα στο ημίχρονο τον κεντρικό χάφ (Σουκασιάν Ε.) λόγω μέτριας εμφάνισης. Πέρασα στη θέση του το αμυντικό χαφ (Λαμπούδη Δ.) και το αμυντικό χάφ εώς εκείνη την ώρα (Κεσκίνης Α.) μεταφέρθηκε στον άξονα ώς κεντρικό χάφ.

3) Εκτός 18αδας έμεινε ο  Λαμπίρης Ι., για προπονητικούς λόγους.

4) Εκτός 18αδας έμειναν οι Μαρουλής Π. και ο Φωτιάδης Χ., λόγω τραυματισμού.

5) Εκτός 18αδας έμειναν οι Μούτλιας Α., Λιάσκος Α. και Φραγκιαδάκης Α., λόγω ασθένειας (γρίπη).

6) Εκτός 18αδας έμειναν οι Καρανίκας Α., Κείσογλου Α., Δήμου Π., Μπέκο Ε. και Ανρί Μ., λόγω οτι κρίνονται ανέτοιμοι για παιχνίδια υψηλού ανταγωνισμού.

7) Εκτός 18αδας έμεινε ο  Κολγκέγκα Ν., λόγω μη έκδοσης δελτίου.

8) Οι υπόλοιποι παίκτες βρισκόταν στην 18αδα 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

 

1) Α.Ο. ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ                3 (11 - 0)

2) ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ                               3 (3 - 2)

3) Α.Ε. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ                                       1 (2 – 2)

4) ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ                       1 (2 - 2)

5)  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΑΛΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ    0 (2 – 3)

6) Α.Ο. ΜΑΙΣΤΡΟΥ (ΡΕΠΟ)                                 0 (0 - 0)

7) ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ                                               0 (0 - 11)

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΤΗΝ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – 2 ΓΚΟΛ

2) ΕΜΙΝΟΓΛΟΥ ΝΑΣΜΙ – 1 ΓΚΟΛ 

3) MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ)

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΣΙΣΤ – ΓΚΟΛ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΗ

 

1) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ - 1 

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – 85'

2) ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – 85'

3) ΜΠΟΥΡΝΤΙΝ ΜΠΟΡΙΣ – 85'

4) ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 85'

5) ΣΙΠΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 85'

6) ΕΜΙΝΟΓΛΟΥ ΝΑΣΜΙ – 85'

7) ΚΕΣΚΙΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – 85'

8) ΜΟΥΧΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ – 85'

9) ΜΠΑΧΤΣΕΒΑΝΗΣ ΘΑΝΟΣ – 85'

10) ΣΟΥΚΕΣΙΑΝ ΕΝΤΓΚΑΡ – 43'

11) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 43'

12) ΛΑΜΠΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 43'

13) ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 43'

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ (ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ)

 

Το πρώτο παιχνίδι της ομάδος μου για το πρωτάθλημα Παίδων ΕΠΣ Έβρου / Νότιος Όμιλος, διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας Ολυμπιακού Απαλού. Το γήπεδο ήταν σε καλή κατάσταση, αλλά απο το δριμύ ψύχος το έδαφος ήταν εντελώς σκληρό. Οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες για μπάλα, αφού ο αέρας ήταν αρκετά έντονος και το κρύο ήταν πολικό, δυσκολεύωντας τις κινήσεις όλων (παικτων - προπονητών) - (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ). Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 3 - 5 - 2, σε σχηματισμό 3 – 1 - 4 - 2. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο το 1 αμυντικό χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και 1 περιφερειακό επιθετικό. Η ομάδα μου στο πρώτο ημίχρονο δυσκολεύτηκε να αναπτυχθεί όπως θα ήθελε, εξαιτίας του δυνατού αέρα που είχε κόντρα. Πάρα ταύτα παίζοντας πιό αμυντικογενές (εξαιτίας του αέρα), αφήνοντας μιά ελαφρά πρωτοβουλία στην ομάδα του αντιπάλου, κράτησε το παιχνίδι σε ισορροπία στο χώρο του κέντρου, δίχως σημαντικά κενά αμυντικά. Δυστυχώς η καλή εικόνα χάλασε στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου, όπου απο στημένο (κόρνερ), λόγω κακής τοποθέτησης των παικτών μου δεχθήκαμε γκόλ. Στο 2ο ημίχρονο με 2 εύστοχες αλλαγές παικτών απο τον πάγκο και εκμεταλλευόμενοι τον αέρα, τα στημένα και τις κακές τοποθετήσεις των αντιπάλων αμυντικών, αναπτυχθήκαμε και επιτεθήκαμε καλύτερα, γρηγορότερα και ευκολότερα, με αποτέλεσμα να επιτύχουμε 3 γρήγορα τέρματα στα πρώτα 20' και να χάσουμε ακόμα 2 κλασικές ευκαιρίες μέχρι το τέλος για να διευρύνουμε το σκόρ. Το παιχνίδι απο το 20' και μετά ήταν κυρίως κέντρου (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Παρότι η ομάδα είχε σοβαρές ελλείψεις παικτών απο ασθένειες και παρόλο που βρεθήκε πίσω στο σκόρ με τη λήξη του ημίχρονου, στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες που υπήρχαν έδειξαν ποδοσφαιρικό εγωισμό και άρνηση στην ήττα αντιδρώντας αποφασιστικά με σθένος και καθαρό μυαλό, επιτυχάνοντας να αντιστρέψουν το εις βάρος τους κλίμα. Με εξαιρετική εμφάνιση απο τα δύο μπάκ της ομάδας (Τζουμάκα Σ. - Εμίνογλου Ν.) που πέτυχαν τα τέρματα, συντελέστηκε μια εξ' ολοκλήρου μεγάλη ανατροπή (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης ήταν άριστο και ακόμα και παίκτες που έπαιζαν με ασθένειες τα έδωσαν όλα. Ωστόσο το ψύχος που υπήρχε επηρέασε σημαντικά τη φυσική κατάσταση του συνόλου των παικτών (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Η συμπεριφορά της ομάδος παρότι δοκιμάστηκε και αιφνιδιάστηκε απο το τέρμα του αντιπάλου στο τέλος του 1ου ημίχρονο, ανασυντάχθηκε με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου αντιδρώντας υποδειγματικά με ηρεμία, πείσμα και ισχυρό ψυχικό σθένος, που σήμανε την ολική ανατροπή του αποτελέσματος. Αυτό απο μόνο του δείχνει ομάδα φτιαγμένη απο μέταλλο νικητή που δεν θα παρατήσει κανένα παιχνίδι πρίν το σφύριγμα της λήξης (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).   

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΑΛΟΥ)

 

Η αντίπαλη ομάδα στήθηκε με το σύστημα 4 - 3 - 3, σε σχηματισμό 4 – 2 - 1 - 3. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με δύο αμυντικά χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 3 άτομα στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο τα 2 αμυντικά χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και τους 3 του κέντρου να πατούν περιοχή. Η ομάδα του αντιπάλου αμυντικά στο 1ο ημίχρονο στάθηκε άριστα και απέτρεψε σχεδόν κάθε κίνδυνο που πήγε να δηλιουργηθεί, ενώ στο κομμάτι της ανάπτυξης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον αέρα που είχε υπέρ της, κυρίως με υψηλές μεταβιβάσεις απο την άμυνα στην επίθεση, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Ωστόσο η ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων στο χώρο του κέντρου, μετουσιώθηκε σε γκόλ στο τέλος του ημιχρόνου. Αντίθετα στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του αντιπάλου με κόντρα τον αέρα αμυντικά στήθηκε πολύ ψηλά με πολλές κακές τοποθετήσεις και μπήκε χαλαρά με αποτέλεσμα να δεχθεί γρήγορα και εύκολα 3 τέρματα  στο πρώτο 20' λεπτο. Απο εκεί και έπειτα προσπάθηκε να αντιδράσει πιέζωντας ψηλά για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, αλλά εκτός απο το τέρμα που πέτυχε ανοίχτηκε τόσο πολύ η άμυνά της που απο αστοχία του αντιπάλου καθαρά το σκόρ δεν ξέφυγε. Οι 2 αναγκαστικές αλλαγές απο τραυματισμούς, δεν βοήθησαν καθόλου και αντίθετα αποδυνάμωσαν τη συνοχή της ομάδας του αντιπάλου (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Η ομάδα είχε ελλείψεις παικτών λόγω ασθενειών, όμως διέθετε αρκετούς παίκτες ηλικίακα μεγαλύτερους απο τον αντίπαλο, που λογικά η απόδοση τους αναμενόταν υψηλότερη. Κάκιστοι ήταν οι αμυντικοί του 2ου ημιχρόνου, που με τις τοποθετήσεις τους διευκόλυναν τον αντίπαλο να γυρίσει το παιχνίδι (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης ήταν άριστο και ακόμα και παίκτες που έπαιζαν με ασθένειες τα έδωσαν όλα. Ωστόσο το ψύχος που υπήρχε επηρέασε σημαντικά τη φυσική κατάσταση του συνόλου των παικτών (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Η συμπεριφορά του αντιπάλου ήταν άριστη όσον αφορά την αποδοχή της ήττας, αφού όλοι παραδέχτηκαν την ανωτερότητα του αντιπάλου και έδωσαν τα συγχαρητήρια τους. Ωστόσο η εικόνα της παράδοσης στον αντίπαλο με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, ήταν κάκιστη και μή αναμενόμενη σαν αντίδραση (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).  

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.