Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΓΡΙΑΝΗ - ΑΠΑΛΟΣ : 4 - 1 (ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ)

ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ 11ΑΔΑΣ ΣΤΗΝ 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1) Έκανα αλλαγή το κεντρικό χάφ (Δαούτη Βασίλη) στο 35' με άλλο κεντρικό χάφ (Κλούβα Τάσο) , λόγω τακτικής.

2) Έκανα εσωτερική αλλαγή το αριστερό χάφ (Σφετούδη Μανώλη) με τον περιφερειακό επιθετικό (Κατσουνα Ιωάννη) και ταυτόχρονα έκανα αλλαγή περιφερειακού επιθετικού (Σταμπουλίδη Λάμπη) στη θέση του Σφετούδη Μανώλη στο 40', λόγω κακής απόδοσης του.

3) Έκανα αλλαγή τον τερματοφύλακα (Φραντζάκη Αντώνιο) στο 60' με άλλο τερματοφύλακα (Ντόσκα Σάκη), λόγω πάρα πολύ κακής εμφάνισης.

4) Εκτός 18αδας έμεινε ο Χατζούδης Ηλίας λόγω επιλογής μου.

5) Εκτός 18αδας έμειναν Διακίδης Αναστάσιος λόγω μη συμμετοχής στις προπονήσεις.

6) Εκτός 18αδας έμειναν λόγω αδιαφορίας για την ομάδα οι Παπαδόπουλος Προκόπης, Κοτσακτσίδης Ιωάννης, Τσικινάς Ραφαήλ και Γραικίδης Ιωάννης.

7) Εκτός 18αδας έμεινε ο Παναγιωτίδης Κων/νος λόγω ανάρρωσης του απο το ατύχημα που είχε.

8) Εκτός 18αδας έμεινε ο Λιολιοσίδης Βαγγέλης λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς.

9) Εκτός 18αδας έμεινε ο Ζωγραφόπουλος Χρήστος και ο Νικολόπουλος Άγγελος λόγω υπηρεσίας.

10) Εκτός 18αδας έμεινε ο Τσικινάς Νικόλαος λόγω ταξιδιού για οικογενειακούς λόγους.

11) Εκτός 18αδας έμεινε ο Βασιλειάδης Δημήτρης λόγω του οτι δεν ήταν στην κατάσταση υγείας.

12) Εκτός 18αδας έμεινε ο Οβσεπίαν Αρθούρος και ο Τισκαρίδης Χρήστος λόγω εκδρομής με το σχολείο.

13) Οι υπόλοιποι παίκτες βρισκόταν στην 18αδα.

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΤΗΝ 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1) ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΛΑΜΠΗΣ – 1 ΓΚΟΛ
2) MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΚΑΛΥΜΝΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ( ΔΕΞΙ ΧΑΦ)

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ

Η τελευταία αγωνιστική της ομάδος μου για το πρωταθλήμα της Γ' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Έβρου διεξήχθη στο γήπεδο των Λαβάρων με αντίπαλο την Αγριάνη. Το γήπεδο ήταν σε πάρα πολύ κακή κατάσταση με λακούβες και απότιστο. Η μέρα δεν ήταν ζεστή αλλά ούτε και κρύα, ήταν όπως έπρεπε για ποδοσφαιρικό αγώνα (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ).  

Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 3 - 5 - 2, σε σχηματισμό 3 – 1 - 4 - 2. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα σε ευθεία στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο το αμυντικό χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 περιφερειακό επιθετικό και 1 σε πλήρες βάθος.  

Η ομάδα μου απο την αρχή εώς το τέλος του αγώνα δεν ήξερε τι ήθελε και έπαιζε δίχως προσανατολισμό τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Δε δικαιούμασταν τίποτα βάση της εικόνας μας καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού που ήταν κατα γενική ομολογία κάκιστη (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ).

Η ήττα μας κατά 90% οφείλεται στα παιδαριώδη λάθη του τερματοφύλακα και κατα 10% στους υπόλοιπους παίκτες που έπαιξαν απο πολύ μέτρια εώς χαλαρά. Χειρότεροι όλων με διαφορά ο τερματοφύλακας (Φραντζάκης Αντώνιος) και το δεκάρι της ομάδας μου (Καραστρατίδης Κων/νος). Καλύτερος όλων με πολύ διαφορά το δεξί χάφ (Καλυμνιός Στέφανος) που προσπαθούσε απελπιστικά μόνος του (ΑΤΟΜΑ).

Η φυσική κατάσταση της ομάδας ήταν σε μέτριο επίπεδο και φάνηκε πολύ σ' αυτό το παιχνίδι λόγω της δυναμικής του αντιπάλου. Βέβαια αυτό οφειλόταν κατά κύριο λόγο στη χθεσινοβραδινή φιέστας-γλέντι ανόδου της ομάδος που τράβηξε μέχρι πρωίας  (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ).

Η ομάδα ήταν πολύ χαλαρη και πλήρωσε ακριβά τη χαλαρότητα αυτήν με ενα 4-1 στο τελευταίο της παιχνίδι. Ωστόσο απο το συγκεκριμένο παιχνιδι συμπεράσματα δεν μπορούν να βγούνε αν αναλογιστεί κάποιος οτι ήδη είχαμε την άνοδο και μαθηματικά εξασφαλισμένη (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ

Η αντίπαλη ομάδα στήθηκε με το σύστημα 4 - 4 – 2, σε σχηματισμό 4 - 4 – 1 - 1. Η άμυνα έπαιξε με 4 αμυντικούς σε ευθεία γραμμή. Το κέντρο έπαιζε με 4 κεντρικά χάφ σε ευθεία στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα. Η επίθεση έπαιξε με 2 άτομα επιθετικά 1 περιφερειακό και 1 φουνταριστό.

Το στύλ παιχνιδιού του αντιπάλου επιθετικά ήταν με διάφορες μπαλίες στον άξονα ή στα πλάγια, αφού υπήρχαν πάρα πολλοί κενοί χώροι στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αμυντικά ήταν πολύ καλοί με μέτριες αλληλοκαλύψεις αλλά σωστές αποστάσεις μεταξύ των γραμμών. Στην ανάπτυξη του παιχνιδιού ήταν αρκετά δημιουργικοί και με πίεση ειδικά στο χώρο του κέντρου. Ειδική τακτική είχαν στην τελική τους μπαλία για γκόλ που πάντα προσπαθούσαν να βρούν το φουνταριστό επιθετικό (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ).

Η ομάδα του αντιπάλου έχει ανάμικτες ηλικίες και πολύ έντονο είναι το χαρακτηριστικό της ομοιογένειας που τους βοηθάει πολύ σαν ομάδα. Ατομικά ο φουνταριστός επιθετικός που έχουν διαθέτει  εκτελεστικές ικανότητες,  τεχνικές αρετές και ποδοσφαιρική ευφυια που θα μπορουσε έυκολα να παίξει και σε ψηλότερο επίπεδο. Σημερα ήταν μία ομάδα μόνος του (ΑΤΟΜΑ).

Οι φυσική κατάσταση του αντιπάλου ήταν άριστη και αυτό φαίνεται και απο το σκόρ. Κυνήγησε γκόλ καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και στη φάση μετάβασης απο επίθεση-άμυνα ανταπεξήλθε ιδανικά και αποτελεσματικά. Δεν κουράστηκε σε κανένα σημείο του αγώνα και για μεγάλο διάστημα ήταν κυρίαρχος στο κέντρο (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ).

Το παιχνίδι του αντιπάλου καθ' όλη τη διάρκεια του ήταν σκληρό και σίγουρα σε άλλη κατηγορία θα έπαιζε με λιγότερους παίκτες αν οι διαιτητές είναι άλλου επιπέδου. Ωστόσο το πάθος για νίκη ήταν διάχυτο και η αποφασιστικότητα τους δεδομένη όπως ακριβώς και στον πρώτο γύρο πρωταθλήματος στην έδρα μας. Τα στοιχεία αυτά γίνονται ευεργετικά αν συνδυασθουν και με ποδόσφαιρο επιπέδου που προς το παρον δεν το διαθέτουν και προτιμούν να αναλώνονται σε αψιμαχίες με διαιτητές και αντιπάλους (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).  

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.