Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΔΟΡΙΣΚΟΣ - ΑΠΑΛΟΣ : 1 - 4 (ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ)

ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ 11ΑΔΑΣ ΣΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1) Έκανα αλλαγή τον κεντρικό χάφ (Βασιλειάδη Δημήτριο) στο 35', με άλλο κεντρικό χάφ (Λιολιοσίδη Ευάγγελο), λόγω κακής αποδοσής του.

2) Έκανα αλλαγή τον περιφερειακό επιθετικό (Κάτσουνα Ιωάννη) στο 46' λόγω μέτριας αποδοσής του, με άλλον περιφερειακό επιθετικό (Σταμπουλίδη Λάμπη).

3) Έκανα αλλαγή τον αριστερό κεντρικό αμυντικό (Μιχαήλ Νικόλαο) στο 65' λόγω τακτικής (ήθελα αμυντικούς με πιο επιθιτικογενή χαρακτηρισικά καθως το σκόρ ήταν 1-1), με κεντρικό αμυντικό (Καράμπαλης Λάμπρος). Ο κεντρικός αμυντικός που έπαιζε έως εκείνο το λεπτό (Νικολόπουλος Αγγελος) πήρε τη θέση του αριστερού κεντρικού αμυντικού στη διάταξη.

4) Εκτός 18αδας έμεινε ο Φραντζάκης Αντώνιος λόγω επιλογής μου.

5) Εκτός 18αδας έμεινε ο Τσικινάς Νικόλαος λόγω τραυματισμού.

6) Εκτός 18αδας έμεινε ο Παναγιωτίδης Κων/νος λόγω ατυχήματος.

7) Εκτός 18αδας έμεινε ο Κλούβας Τάσος λόγω μη εμφάνισης του.

8) Εκτός 18αδας έμειναν Δαούτης Βασίλειος, Παπαδόπουλος Προκόπης, Κοτσακτσίδης Ιωάννης και Διακίδης Αναστάσιος λόγω μη συμμετοχής στις προπονήσεις.

9) Εκτός 18αδας έμειναν λόγω αδιαφορίας για την ομάδα οι Τσικινάς Ραφαήλ και Γραικίδης Ιωάννης.

10) Οι υπόλοιποι παίκτες βρισκόταν στην 18αδα.

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1) ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΛΑΜΠΗΣ – 3 ΓΚΟΛ
2) ΚΑΡΑΣΤΡΑΤΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – 1 ΓΚΟΛ
3) MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΛΑΜΠΗΣ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ

Η όγδοη αγωνιστική της ομάδος μου για το πρωταθλήμα της Γ' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Έβρου διεξήχθη στο γήπεδο του Δορισκου. Το γήπεδο ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και το κρύο σε φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή. Ο αέρας ήταν μέτριος και δεν επηρέασε σημαντικά το παιχνίδι  (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ).

Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 3 - 5 - 2, σε σχηματισμό 3 – 1 - 4 - 2. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα σε ευθεία στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο το αμυντικό χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 περιφερειακό επιθετικό και 1 σε πλήρες βάθος.

Η ομάδα μου στο 1ο ημίχρονο ήταν κακή όσον αφορά τη συνεργασία και ρυθμό των παικτών που οφείλεται στη 2μηνη διακοπή του πρωταθλήμος. Το ημίχρονο ήταν αμφίρροπο και νευρικό με αποτέλεσμα το 0-0. Αντίθετα στο 2ο ημίχρονο παρ'οτι δεχτήκαμε γκόλ απο τα αποδυτήρια ήμασταν κυρίαρχοι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γήπεδου και φυσιολογικά κερδίσαμε 1-4. Το στύλ παιχνιδιού που παίξαμε ήταν με χαμηλές μεταβιβάσεις, χωρις ιδιαίτερη ταχύτητα και αγωνιστικό ρυθμό (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ).

Η νίκη οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη μεγάλη εμφάνιση του περιφερειακού επιθετικού μου που μπήκε στο 46' (Σταμπουλίδης Χαράλαμπος) και σ' ενα ημίχρονο μέσα έκανε χατ-τρικ. Επίσης το πολύ ώριμο και μεστό παιχνίδι του δεκαριού της ομάδος (Καραστρατίδης Κων/νος) που συνοδέυτηκε απο γκόλ πέναλτι αποτέλεσε εχέγγυο νίκης (ΑΤΟΜΑ).

Η ομάδα σε επίπεδο φυσικής κατάστασης ύστερα απο 2μιση μήνες διακόπης του πρωταθλήματος ήταν σε καταπληκτικό επίπεδο και μας βοήθησε τα μέγιστα στην ανατροπή του σκόρ ειδικά στο 2ο ημίχρονο (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ).

Το παιχνίδι ήταν αμφίροπο κυρίως στο 1ο ημίχρονο και παρ'οτι βρεθήκαμε πίσω στο σκόρ στις αρχές του 2ου ημιχρόνου, αντιδράσαμε πραγματικά σαν πρωταθλητές και πιέσαμε τον αντίπαλο αφόρητα μέχρι και την επίτευξη του 2ου τέρματος που μας έδωσε το προβάδισμα. Απο εκεί και πέρα η ομάδα έπαιξε έξυπνα και οργανωμένα και χτύπησε στην αντεπίθεση με δύο γκόλ που έκριναν το παιχνίδι (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ). 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ

Η αντίπαλη ομάδα στήθηκε με το σύστημα 4 - 5 - 1, σε σχηματισμό 4 – 1 - 4 - 1. Η άμυνα έπαιξε με 1 λίμπερο και 3 με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα σε ευθεία στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο το αμυντικό χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 επιθετικό σε πλήρες βάθος.

Το στύλ παιχνιδιού του αντιπάλου ήταν μόνο με ψηλές μπαλίες χωρίς ορθολογική ανάπτυξη. Οι αμυντικόι κυρίως έψαχναν τον επιθετικό, ενω οι κεντρικοί ειχαν περισσότερο αμυντικό ρολο. Επιθετική τακτική ο αντίπαλος δεν είχε, ενώ αμυντικά τακτικά στεκόταν καλύτερα λόγω της εμπειρίας που διέθεταν 2-3 παίκτες του (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ).

Η ομάδα του αντιπάλου απαρτίζεται απο σκληροτράχηλους – αγύμναστους παίκτες ώς επι τω πλείστον και αυτο τους έκάνε ιδιαίτερα δύσκολους στο 1ο ημίχρονο λόγω της μαχητικότητας τους, ενώ αντίθετα στο 2ο ημίχρονο τους έκανε έυκολη λεία λόγω της  αγυμνασιάς τους. Επίσης διαθέτει και 1 άτομο που μονίμα έκανε καθυστερήσεις παρά έπαιζε, σε σημείο να βλάψει και την ίδια την ομάδα του αποσυντονίζοντας τους συμπαίκτες του (ΑΤΟΜΑ).

Οι δυνάμεις του αντιπάλου ήταν σε πολύ κακό επίπεδο ειδικά στο 2ο ημίχρονο και δικαιολογεί μαζί με την τακτική ανυπαρξία του την πανωλεθρία που υπεστη απο το 60'-90' (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ).

Το παιχνίδι του αντιπάλου καθ' όλη τη διάρκεια του ήταν κακό με συνεχείς καθυστερήσεις και γκρίνια προς το διαιτητή. Επίσης σαν ομάδα δεν έιχε αυτογνωσία του επιπέδου της και ενώ ύστερα απο το 60' ήταν σχεδόν ανύπαρκτη έριχναν την αδυναμία της στο να παίξει ποδόσφαιρο είτε στον αντίπαλο είτε στις αποφάσεις του διαιτητή με ανάρμοστο τρόπο (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).   

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.