Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΡΟΛΟΣ - ΑΠΑΛΟΣ : 0 - 6 (ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ)

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΤΗΝ 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1) ΚΑΡΑΣΤΡΑΤΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – 1 ΓΚΟΛ
2) ΚΛΟΥΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 1 ΓΚΟΛ
3) ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – 1 ΓΚΟΛ
4) ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΛΑΜΠΗΣ – 1 ΓΚΟΛ
5) ΚΑΡΑΜΠΑΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ – 1 ΓΚΟΛ
6) ΚΛΟΥΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – 1 ΓΚΟΛ
7) MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΛΑΜΠΗΣ ( ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ

Η προ-τελευταία αγωνιστική της ομάδος μου για το πρωταθλήμα της Γ' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Έβρου διεξήχθη στο γήπεδο του Ισαακίου. Το γήπεδο ήταν σε πάρα πολύ κακή κατάσταση. Θυμιζε περισσότερο χωράφι. Υπήρχε αρκετός αέρας που όμως δεν ήταν ικανός να επηρέασει τις προσπάθειες των παικτών ενω η μέρα ήταν αρκετά ζεστή (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ).

Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 4 - 3 - 3, σε σχηματισμό 4 – 2 - 1 - 3. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα. Το κέντρο έπαιζε με 2 αμυντικά και ένα κεντρικό χάφ σε ευθεία στο κέντρο του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα. Η επίθεση έπαιξε με 2 περιφερειακούς επιθετικούς (εξτρέμ) και 1 σε πλήρες βάθος. Στο πρώτο 30' η ομάδα μου ήταν ανούσια δίχως συγκεκριμένο στύλ και τακτική παιχνιδιού.

Απο εκεί και έπειτα ειδικά μετα την επίτευξη του 1ου γκόλ το παιχνίδι της ομάδας μου ήταν φούλ επιθιτικογενές που μας έδωσε και ευρεία νίκη με 6 – 0 μολονότι παρατηρήθηκαν σημάδια αναρχίας όσον αφορά τις θέσεις παικτών που δεν τα πληρώσαμε αμυντικά. Χαρακτηριστικό ήταν η σωρεία ευκαιριών που απολέσαμε και που θα μπορουσαν να ειχαν ανεβασει το δείκτη του σκόρ σε διψήφια νούμερα, όπως επίσης και η αρκετή δόση τύχης που μας βοήθησε σε φάσεις του αντιπάλου (απο αυτές που λεμε πως δεν χάνονται) με συνέπεια να μείνει το μηδέν στην άμυνα (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ).

Η νίκη οφείλεται στην επιθετικότητα και ομαδικότητα, καθώς επίσης και στην πολύ καλή μέρα που βρέθηκε το δεξί εξτρέμ ο οποίος πέτυχε 1 γκόλ, μοίρασε δύο ασίστ-γκολ και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις (ΑΤΟΜΑ).

Η φυσική κατάσταση της ομάδας ήταν σε καλό επίπεδο δίχως όμως πολλά τρεξίματα απο τους ποδοσφαιριστές στη διάρκεια του αγώνα, λόγω του αντιπάλου που ήταν πολύ αδύναμος όσον αφορά τη φυσική καταστασή του (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ).

Η ομάδα παρ'οτι ήταν ακέφαλη σ' αυτό το παιχνίδι και έπαιξε με τον βοηθό προπονητή στον πάγκο, δεν πτοήθηκε καθόλου. Αντιθέτως μάλιστα έδωσε εικόνα δουλεμένης ομάδος με διάρκεια και θέληση για το παιχνίδι. Αυτό είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό για ομάδες που ονειρέυονται άλλο επίπεδο ποδοσφαίρου και άλλες κατηγορίες (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ

Η αντίπαλη ομάδα στήθηκε με το σύστημα 4 - 3 – 3, σε σχηματισμό 4 - 3 – 3. Η άμυνα έπαιξε με 4 αμυντικούς σε ευθεία γραμμή. Το κέντρο έπαιζε με 3 άτομα, 3 κεντρικά χάφ σε ευθεία στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα. Η επίθεση έπαιξε με 3 άτομα επιθετικά σχεδόν στην ίδια ευθεία.

Το στύλ παιχνιδιού του αντιπάλου επιθετκά ήταν κυρίως με ψηλές μπαλίες στον άξονα και όποτε μπορούσε σούτ απο διάφορα σημεία. Αμυντικά ήταν πολύ κακοί χωρίς αλληλοκαλύψεις και μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των γραμμών. Στην ανάπτυξη του παιχνιδιού πολλές φορές έχαναν την μπάλα δίχως ιδιαίτερη πίεση, σημάδι που δείχνει κακή τεχνική κατάρτιση απο αρκετούς ποδοσφαιριστές και όσο για το τελείωμα τον φάσεων για γκόλ ήταν τραγικό αν αναλογιστεί κανείς οτι έπρεπε να είχαν πετύχει τουλάχιστον δύο γκόλ (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ).

Η ομάδα του αντιπάλου είχε ηλικιακά πολύ μικρούς και πολύ μεγάλους παίκτες οι οποίοι πραγματικά δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους σαν επίπεδο με αποτέλεσμα την πολύ κακη χημεία των παικτών στο συνολό τους. Ατομικά δε διακρίθηκε κανείς (ΑΤΟΜΑ).

Οι δυνάμεις του αντιπάλου ήταν σε κάκιστο επίπεδο και αυτό φαίνεται και απο το σκόρ, αλλά και απο τη διακύμανση του. Μετά απο το 30' η ομάδα δεν είχε δυνάμεις και κατέρευσε σε ολα τα επίπεδα. Ο αντίπαλος ήταν τόσο αδύναμος απο το 30' και ύστερα που το ημίχρονο έκλεισε με 4 γκόλ στην πλάτη του (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ).

Το παιχνίδι του αντιπάλου καθ' όλη τη διάρκεια του ήταν ποδοσφαιρικό αλλά πολύ ανοιχτό επιθετικά μολονότι οι παίκτες δεν είχαν δυνάμεις να επιστρέψουν στην άμυνα. Αυτό δείχνει οτι ο αντίπαλος δεν έχει δουλέψει πάνω στην τακτική συμπεριφορά ετσι ώστε να παίξει πιο οργανωμένα και συμμαζεμενα (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).  

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.