Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΠΑΛΟΣ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ : 1 - 2 (ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ)

ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ 11ΑΔΑΣ ΣΤΗΝ 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1) Έκανα αλλαγή τον κεντρικό χάφ (Λιολιοσίδη Ευάγγελο) στο 60', με άλλο κεντρικό χάφ (Κλουβα Αναστάσιο), λόγω μέτριας αποδοσής.

2) Έκανα εσωτερική αλλαγή το δεξί χάφ (Τισκαρίδη Χρήστο) με το αριστερό χάφ (Οβσεπιάν Αρθούρος) και στο 75' λόγω κούρασης άλλαξα το αριστερό χάφ (Τισκαρίδη Χρήστο) με άλλο άριστερό χάφ (Τσικινά Νικόλαο).

3) Έστειλα τον κεντρικό αμυντικό (Καράμπαλη Λάμπρο) φουνταριστό επιθετικό και τη θέση του πήρε το αμυντικό χάφ (Νικολόπουλος Άγγελος). Το σύστημα άλλαξε σε 3-4-1-2.

4) Έκανα αλλαγή το δεξί κεντρικό αμυντικό (Τσαχίδη Γεώργιο) στο 85' λόγω τακτικής (βρισκόμασταν πίσω στο σκόρ και έριξα μέσα επιθετικό), με περιφερειακό επιθετικό (Κάτσουνα Ιωάννη). Το σύστημα άλλαξε σε 2-4-2-2.

5) Εκτός 18αδας έμεινε ο Βασιλειάδης Δημήτριος λόγω άδειας του στον τόπο του.

6) Εκτός 18αδας έμεινε ο Χατζούδης Ηλίας λόγω επιλογής μου.

7) Εκτός 18αδας έμεινε ο Δαούτης Βασίλειος λόγω μακρόχρονης απουσίας του απο τους αγώνες (το επιπεδό του δεν είναι ανταγωνιστικό).

8) Εκτός 18αδας έμειναν Παπαδόπουλος Προκόπης, Κοτσακτσίδης Ιωάννης και Διακίδης Αναστάσιος λόγω μη συμμετοχής στις προπονήσεις.

9) Εκτός 18αδας έμειναν λόγω αδιαφορίας για την ομάδα οι Τσικινάς Ραφαήλ και Γραικίδης Ιωάννης.

10) Εκτός 18αδας έμεινε ο Παναγιωτίδης Κων/νος λόγω ανάρρωσης του απο το ατύχημα που είχε.

11) Εκτός 18αδας έμεινε ο Ζωγραφόπουλος Χρήστος λόγω υπηρεσίας.

12) Εκτός 18αδας έμεινε ο Σφετούδης Μανώλης λόγω τιμωρίας του απο εμένα και τη διοίκηση με δύο (2) αγωνιστικές.

13) Οι υπόλοιποι παίκτες βρισκόταν στην 18αδα.

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΤΗΝ 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1) ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΛΑΜΠΗΣ – 1 ΓΚΟΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ

Η ένατη αγωνιστική της ομάδος μου για το πρωταθλήμα της Γ' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Έβρου διεξήχθη στο γήπεδο μας. Το γήπεδο ήταν σε κακή κατάσταση λόγω οτι έμεινε απότιστο (πρόβλημα με τις σωληνώσεις του νερού) για αρκετό διάστημα με συνέπεια την σκληρότητα του εδάφους. Αέρας δεν υπήρχε και η μέρα ήταν ζεστή. Μέτριες καιρικές συνθήκες για ποδόσφαιρο  (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ).

Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 3 - 5 - 2, σε σχηματισμό 3 – 1 - 4 - 2. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα σε ευθεία στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο το αμυντικό χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 περιφερειακό επιθετικό και 1 σε πλήρες βάθος. Απο το 70' και μετά παίξαμε 3 – 4 – 3 λόγω του οτι βρεθήκαμε πίσω στο σκόρ και απο το 85' και μετά παίξαμε με το εντελώς ανορθόδοξο σχήμα 2 – 4 – 1 - 3.

Η ομάδα μου στο 1ο ημίχρονο ήταν μέτρια με εξαίρεση τα πρώτα 15' λεπτά που πέτυχε το γκόλ. Το ημίχρονο γενικά ήταν παιχνίδι κέντρου χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά απο τις 2 εστίες. Το αποτέλεσμα 1-1. Στο 2ο ημίχρονο παίξαμε επιθετικά με περισσό πάθος για τη νίκη αλλά πολλές φορές με ανορθόδοξη ανάπτυξη και ενώ δημιουργήσαμε 4 κλασσικές ευκαιρίες δεν σκοράραμε με συνέπεια ο αντίπαλος σε μια εμπνευση της στιγμής να πετύχει ένα σπάνιο γκόλ σχεδόν απο το κέντρο του γηπέδου που έμελλε να του δώσει και τη νίκη (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ).

Η ήττα οφείλεται στη λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα μου στο δέυτερο γκόλ που είχε πολύ κακή τοποθέτηση, στη δυστοκία των επιθετικών μου (Κλούβας Παναγιώτης και Σταμπουλίδης Χαράλαμπος) οι οποίοι χαράμισαν τουλάχιστον 3-4 κλασσικές ευκαιρίες και στην κακή εμφάνιση του διαιτητή που διαμόρφωσε σκορ στο 1ο ημίχρονο με ανύπαρκτο πέναλτι (ΑΤΟΜΑ).

Η φυσική κατάσταση της ομάδας ήταν σε καταπληκτικό επίπεδο και αυτό φάνηκε στο 2ο ημίχρονο που κυνηγήσαμε μανιωδώς το γκόλ της ισοφάρισης με ανεξάντλητες δυνάμεις, χωρίς να το καταφέρουμε πάντως (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ).

Το παιχνίδι γενικά ήταν ρόλος για μία ομάδα και δυστυχώς ενώ όλοι ήταν αποφασισμένοι να καθαρίσουν αυτό το παιχνίδι νωρίς (γκόλ στο 5'), δεν υπολογίσαμε τις διαθέσεις του διαιτητή (ανύπαρκτο πέναλτι στο 40' – σωρεία σφυριγμάτων χωρίς λόγο). Χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς μας σ' αυτό τον αγώνα ήταν η κακή αντιδρασή μας στα σφυρίγματά του διαιτητή και το πάθος των παικτών για τη νίκη που τους θόλωσε το μυαλό στην τελική τους προσπάθεια (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ). 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ

Η αντίπαλη ομάδα στήθηκε με το σύστημα 4 - 4 – 2, σε σχηματισμό 1 - 3 – 4 - 2. Η άμυνα έπαιξε με 1 λίμπερο σε μέγιστο βάθος με 3 άτομα μπροστά του που έπαιξαν κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα σε ευθεία στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα. Η επίθεση έπαιξε με 2 επιθετικούς σε πλήρες βάθος.

Το στύλ παιχνιδιού του αντιπάλου ήταν μόνο με ψηλές μπαλίες  και στημένες φάσεις χωρίς ορθολογική ανάπτυξη. Οι αμυντικόι κυρίως έψαχναν τους επιθετικούς με γίομες. Επιθετικά ο αντίπαλος ήταν ανύπαρκτος που το φανερώνει και ο αριθμός τελικών προσπαθειών 2 στο σύνολο, ενώ αμυντικά τακτικά στεκόταν πολύ καλά λόγω της εμπειρίας που διέθεταν οι παίκτες του (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ).

Η ομάδα του αντιπάλου απαρτιζόταν απο σκληροτράχηλους και ποδοσφαιρικά επικίνδυνους παίκτες δίχως ενδοιασμούς για το πως θα μαρκάρουν τον αντίπαλο. Διακρίθηκαν οι παίκτες της άμυνας στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αν και με κάποιον άλλο διαιτητή πιθανόν να επαιζαν με 10 ή 9 παίκτες στο τέλος λόγω των βίαιων μαρκαρισμάτων που δεν σφυρίχτηκαν. Η ομάδα δεν διέθετε ηλικιακά μικρούς παίκτες με αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά, λόγω μη συμμετοχης νεαρου παίκτη ηλικίας κάτω των 21 ετών (ΑΤΟΜΑ).

Οι δυνάμεις του αντιπάλου ήταν σε καλό επίπεδο στο 1ο ημίχρονο, σε αντίθεση με το 2ο ημίχρονο που ήταν αρκετά πεσμένοι. Ωστόσο η εμπειρία τους και οι συνεχείς καθυστερήσεις που προκαλούσαν τους επέτρεψε να έχουν ενέργεια μέχρι και το τέλος του αγώνα (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ).

Το παιχνίδι του αντιπάλου καθ' όλη τη διάρκεια του ήταν σκληρό - βίαιο, αμυντικογενές με συνεχείς καθυστερήσεις και αδικαιολόγητη γκρίνια προς το διαιτητή. Η νοοτροπία της ομάδος ήταν αντισυναδελφική και αντιποδοσφαιρική απο τη στιγμή που δε νοιαζόταν στις προσωπικές μονομαχίες τους αν θα τραυματίσουν κάποιον αντίπαλο (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).   

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.