Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΠΑΛΟΣ - ΑΓΡΙΑΝΗ : 3 - 1 (ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ)

ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ 11ΑΔΑΣ ΣΤΗΝ 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1) Έκανα αλλαγή τον κεντρικό χάφ (Λιολιοσίδη Ευάγγελο) στο 65', με άλλο κεντρικό χάφ (Κατσούλης Κων/νος), λόγω μέτριας αποδοσής του και συνεχών διαμαρτυριών πρός το διαιτητή.

2) Έκανα αλλαγή τον αριστερό χάφ (Οφσεπιάν Αρθούρος) στο 78' λόγω κούρασης με επιθετικό (Κάτσουνας Ιωάννης). Ο επιθετικός αυτός έπαιξε ώς αριστερό χάφ.

3) Έκανα αλλαγή τον περιφερειακό επιθετικό (Σταμπουλίδη Λάμπη) στο 81' λόγω κούρασης, με αμυντικό χάφ (Κλούβας Αναστάσιος). Απο εκείνο το λεπτό έπαιξα με 2 αμυντικά χάφ και 1 επιθετικό για να διαφυλάξω το σκόρ.

4) Εκτός 18αδας έμεινε ο Φραντζάκης Αντώνιος και Ζωγραφόπουλος Χρήστος λόγω επιλογής μου.

5) Εκτός 18αδας έμεινε ο Παναγιωτίδης Κων/νος λόγω ατυχήματος.

6) Εκτός 18αδας έμεινε ο Τσακμάκ Ερσέν λόγω οικειοθελής αποχώρησής του απο την ομάδα

7) Εκτός 18αδας έμεινε ο Δαούτης Βασίλειος, ο Γκουτοσίδης Κων/νος και ο Διακίδης Αναστάσιος λόγω τραυματισμού απο προηγούμενο παιχνίδι.

8) Εκτός 18αδας έμεινε ο Παπαδόπουλος Προκόπης λόγω μη συμμετοχής στις προπονήσεις.

9) Εκτός 18αδας έμειναν λόγω αδιαφορίας για την ομάδα οι Τσικινάς Ραφαήλ και Γραικίδης Ιωάννης.

10) Οι υπόλοιποι παίκτες βρισκόταν στην 18αδα.

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΤΗΝ 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1) ΚΛΟΥΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 3 ΓΚΟΛ
2) MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΚΛΟΥΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ

Η έβδομη αγωνιστική της ομάδος μου για το πρωταθλήμα της Γ' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Έβρου διεξήχθη στο γήπεδο μας. Το γήπεδο ήταν βαρύ λόγω της συνεχής βροχόπτωσης της προηγούμενης ημέρας και το κρύο ήταν τσουχτερό (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ).

Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 3 - 5 - 2, σε σχηματισμό 3 – 1 - 4 - 2. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα σε ευθεία στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο το αμυντικό χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 περιφερειακό επιθετικό και 1 σε πλήρες βάθος. Η ομάδα μου στο 1ο ημίχρονο ήταν πολύ κακή στην αμυντική τακτική της κυρίως όσον αφορά τις τοποθετήσεις των παικτών με αποτέλεσμα να κινδύνεψουμε σε αρκετές περιπτώσεις, σε αντίθεση με το 2ο ημίχρονο που ήταν αριστη και δεν άφησε τον αντίπαλο να δημιουργήσει κανένα κίνδυνο για την εστία μας.

Το στύλ παιχνιδιού μας στο 1ο ημίχρονο ήταν το ψηλό παιχνίδι τόσο για την ανάπτυξη παιχνιδιού όσο και για τη δημιουργία φασεων. Το παιχνίδι λοιπόν ήταν αμφίροπο στη διαρκεια του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο άλλαξε υπέρ μας με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου αφού παίξαμε με ορθολογικό τρόπο ανάπτυξης και ο αντίπαλος απο το 65' και μετά έπαιζε με παίκτη λιγότερο (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ).

 Η νίκη οφείλεται βέβαια σε μεγάλο βαθμό στη δεινότητα εκτέλεσης του φουνταριστού επιθετικού μου (Κλούβας Παναγιώτης) ο οποίος βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα και έκανε χατ-τρικ. Επίσης η έυστοχες τακτικές οδηγίες μέσα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο βοήθησαν πολύ στην αλλαγή προσώπου της ομάδος (ΑΤΟΜΑ).

Η ομάδα σε επίπεδο φυσικής κατάστασης ανταποκρίθηκε πολύ καλά απέναντι σ' εναν αντίπαλο πραγματικά γυμνασμένο και με μεγάλη δύναμη στις προσωπικές μονομαχίες των παικτών (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ).

Το παιχνίδι ήταν αμφίροπο κυρίως στο 1ο ημίχρονο και παρ'οτι ισοφαριστήκαμε απο ένα φτηνό γκολ απο λάθος εκτίμηση του τερματοφυλακά μας, έπειτα και κυρίως στο 2ο ημίχρονο αντιδράσαμε με ηρεμία και καθαρό μυαλό που μας χάρισε τη νίκη και ταυτόχρονα την μοναξιά της κορυφής στο πρωτάθλημα με τον άτυπο τίτλο του Πρωταθλητή χειμώνα. (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ

Η αντίπαλη ομάδα στήθηκε με το σύστημα 3 - 5 - 2, σε σχηματισμό 3 – 1 - 4 - 2. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα σε ευθεία στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο το αμυντικό χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 περιφερειακό επιθετικό και 1 σε πλήρες βάθος. Το στύλ παιχνιδιού του αντιπάλου ήταν μόνο με ψηλές μπαλίες ώσπου στο τέλος κατέληξε να γίνει μονότονο και προβλέψιμο.

Οι αμυντικόι κυρίως έψαχναν τους επιθετικούς, ενω οι κεντρικοί ειχαν περισσότερο αμυντικό ρολο. Τακτικά ο αντίπαλος δεν υπήρχε, υπηρχαν στιγμές που ο καθένας κινούταν όπου να 'ναι. Γενικα η Αγριάνη στηρίχθηκε περισσότερο στο πάθος που διαθέτει σαν ομάδα παρα σε ποδοσφαιρικές αρχές (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ).

Η Αγριάνη απαρτίζεται απο παίκτες που έχουν πάθος για το ποδόσφαιρο και την ομάδα τους. Αυτο τους κάνει ιδιαίτερα μαχητικούς και τους βοηθάει πολύ στο να κρύβουν πολλές ατέλειες κυρίως όσον αφορα τα ατομικά τους χαρακτηριστικά (π.χ. πολύ χαμηλό επίπεδο τεχνικής απο ορισμένους παίκτες). Επίσης διαθέτει και 1-2 άτομα που μονίμως ασχολούταν με τα σφυρίγματα του διαιτητή παρά με τον αγώνα, σε σημείο να βλάψουν την ομάδα τους και να την αφήσουν με 1 και 2 παίκτες λιγότερους (ΑΤΟΜΑ).

Οι δυνάμεις των παικτών ήταν σε πολύ καλό επίπεδο που δείχνει οτι η ομάδα προπονείται ανα τακτά διαστήματα και δικαιολογεί μαζί με το πάθος την αμφίροπη κατάσταση του παιχνιδιού όσον αφορά το 1ο ημίχρονο (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ).

Το παιχνίδι του αντιπάλου καθ' όλη τη διάρκεια του ήταν καλό με μαχητικότητα και αυταπάρνηση. Η ομάδα θεωρώ οτι αδικείται απο την βαθμολογική της θέση  γιατι πραγματικά διαθέτει ένα καλό σύνολο που δεν τα παρατάει ποτέ. Ίσως όμως βρίσκεται εκεί διότι ύστερα απο κάθε γκόλ που δέχετε αντιδρά πολύ ασχημα χάνωντας την αυτοσυγκέντρωσή της και επικεντρώνεται στις αποφάσεις του διαιτητή με ανάρμοστο τρόπο (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).  

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.