Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΗΠΟΙ - ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ : 0 - 2 (ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ)

ΠΟΥ ΕΣΤΙΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Πρίν την έναρξη του αγώνα (Σάββατο, 05/04/2008), στα αποδυτήρια ζήτησα απο τους παίκτες μου να αγωνιστούν με ηρεμία και δίχως άγχος, αφού το πρωτάθλημα είχε κριθεί και ήμασταν και μαθηματικά πρώτοι.

Στο ημίχρονο φυσικά επιβράβευσα τους παίκτες μου, διότι ακόμα και σ' αυτό τον αδιάφορο αγώνα έπαιζαν με πάθος για τη νίκη (σκόρ ημιχρόνου 0 - 1) και τη διατήρηση του αήττητου που είχαμε όλη τη χρονιά. Ωστόσο προχώρησα και σε μία παρατήρηση που αφορούσε τη μονόπλευρη ανάπτυξη του παιχνιδιού μας απο τον άξονα, αφού σ' όλο το 1ο ημίχρονο δεν κάναμε ούτε μία σέντρα απο τα πλάγια.

Στο τέλος του αγώνα η ομάδα συμπεριφέρθηκε πολύ ωραία, αφού πανυγήρισε σε κόσμια πλαίσια και συγκεντρώθηκε ενωμένη.

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΤΗΝ 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1) ΧΟΥΣΕΙΝ ΟΓΛΟΥ ΑΙΧΑΝ – 1 ΓΚΟΛ
2) ΧΟΥΣΕΙΝ ΟΓΛΟΥ ΜΕΜΕΤ – 1 ΓΚΟΛ
3) MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΧΟΥΣΕΙΝ ΟΓΛΟΥ ΜΕΜΕΤ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ (ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ)

Το δέκατο έβδομο και τελευταίο παιχνίδι για εμάς (την τελευταία αγωνιστική έχουμε ρεπό) του πρωταθλήματος της Γ' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Έβρου διεξήχθη στο γήπεδο του Πέπλου, με τις καιρικές συνθήκες να μήν είναι και πολύ καλές αφού ψιλοβρέχε συνεχώς τις 2 τελευταίες ημέρες. Το γήπεδο ωστόσο ήταν σε άριστη κατάσταση, αφού πραγματικά ο Πέπλος διαθέτει ένα απο τα καλύτερα γήπεδα στον Έβρο (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ).

Η ομάδα μου στήθηκε με το συνήθες σύστημα 3 - 5 - 2, σε σχηματισμό 3 – 1 - 4 - 2. Η άμυνα έπαιξε με βάθος στον κεντρικό αμυντικό, με ζώνη χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα, μ' ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα σε ευθεία στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και τον αλλο περιφερειακά.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με τις 2 ομάδες να παίζουν απελευθερωμένα δίχως άγχος αφού όλα πλέον είχαν κριθεί. Η μορφή του παιχνιδιού θύμιζε περισσότερο φιλικό με τις ομάδες να παίζουν δίχως τακτικές και στύλ. Ειδικά η ομάδα μου το 1ο ημίχρονο δεν εκδήλωσε ούτε μία προσπάθεια απο τους πλάγιους άξονες (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ).

Η ομάδα σ' αυτό το παιχνίδι είχε πολλές ελλείψεις διότι διεξήχθει Σάββατο (εργάσιμη ημέρα για τους περισσότερους) με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούμε μόλις 12 άτομα για τον αγώνα. Αυτός που ξεχώρισε ιδιαίτερα ήταν ο φουνταριστός επιθετικός του 2ου ημιχρόνου που εκτός απο το γκόλ που πέτυχε μοίρασε και αρκετές ασίστ που θα ανέβαζαν το δείκτη του σκόρ αν οι υπόλοιποι παίκτες ήταν πιό σωστοί στα τελειώματα φάσεων (ΑΤΟΜΑ).

Το επίπεδο φυσικής κατάστασης των παικτών μου δεν ήταν όπως την αρχή αφού ο ρυθμός και η ένταση των προπονήσεων είχαν πέσει και οι παίκτες είχαν χαλαρώσει (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ).

Η συμπεριφορά της ομάδας για άλλη μία φορά ήταν ιδανική και κόσμια εντός και εκτός γηπέδου και πολλές φορές κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος θύμιζε επαγγελματική αφού τερματίσαμε αήττητοι με 15 νίκες και 1 ισοπαλία (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (Γκόλ – Στιγμές της ομάδας μου και γκόλ του αντιπάλου)

- Γκόλ απο το φουνταριστό επιθετικό στο 30', με πλασέ απο το ύψος του πέναλτι, ύστερα απο πάσα ακριβείας του κεντρικού χάφ.

- Αλλαγή του περιφερειακού επιθετικού στο 45', με φουνταριστό επιθετικό (ο φουνταριστός επιθετικός του 1ου ημιχρόνου έπαιξε στο 2ο ημίχρονο δεξί μπάκ, το δεξί μπάκ ώς αριστερό χάφ και το αριστερό χάφ ώσ περιφερειακός επιθετικός), λόγω χαμηλής απόδοσης.

- Γκόλ απο τον φουνταριστό επιθετικό στο 55', με παληκαρίσια προσπάθεια απο το ύψος του πέναλτι, ύστερα απο σέντρα του αριστερού χάφ.

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.