Εκτύπωση αυτής της σελίδας

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ - ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ: 1 - 0

 

 

ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ 11ΑΔΑΣ ΣΤΗΝ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) Άλλαξα στο 55' το κεντρικό χάφ (Μπουρντιν Μ.), λόγω τραυματισμού, με αμυντικό χάφ (Λαμπούδη Δ.). Το αμυντικό χάφ εώς εκείνη την ώρα (Κεσκίνης Α.) μεταφέρθηκε στον άξονα ώς κεντρικό χάφ.

2) Άλλαξα στο 60' το αριστερό χάφ (Σουκασιάν Ε.) λόγω μέτριας εμφάνισης. Πέρασα στη θέση του άλλο αριστερό χαφ (Μουχίδη Π.).

3) Άναγκαστική αλλαγή στο 69' του κεντρικό χάφ (Φραγκιαδάκη Α.), λόγω τραυματισμού, με δεξί χάφ (Σιπάκης Ι.), που για τις ανάγκες του αγώνα έπαιξε κεντρικό χάφ. 

4) Εκτός 18αδας έμεινε ο  Λαμπίρης Ι. για προπονητικούς λόγους.

5) Εκτός 18αδας έμειναν οι Λιάσκος Α., λόγω ασθένειας (γρίπη).

6) Εκτός 18αδας έμειναν οι Καρανίκας Α., Μαρουλής Π., Φωτιάδης Χ., Κείσογλου Α., Δήμου Π., Μπέκο Ε. και Ανρί Μ., λόγω οτι κρίνονται ανέτοιμοι για παιχνίδια υψηλού ανταγωνισμού.

7) Εκτός 18αδας έμεινε ο  Κολγκέγκα Ν., λόγω μη έκδοσης δελτίου.

8) Οι υπόλοιποι παίκτες βρισκόταν στην 18αδα

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

 

1) ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ                                  6 (4 - 2) 

2) Α.Ε. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ                                          4 (10 – 2)

3) Α.Ο. ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (ΡΕΠΟ)     3 (11 - 0)

4) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΑΛΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ        3 (5 – 3)

5) ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ                           1 (2 - 3)

6) Α.Ο. ΜΑΙΣΤΡΟΥ (ΡΕΠΟ)                                   0 (0 - 3)

7) ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ                                                  0 (0 - 19)

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΤΗΝ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 1 ΓΚΟΛ 

2) MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΚΕΣΚΙΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ (ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ)

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΟ) - 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – 2 ΓΚΟΛ

2) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 1 ΓΚΟΛ

3) ΕΜΙΝΟΓΛΟΥ ΝΑΣΜΙ – 1 ΓΚΟΛ

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΣΙΣΤ – ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ) 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

 1) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 1

2) ΚΕΣΚΙΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ - 1

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – 170'

2) ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – 170'

3) ΕΜΙΝΟΓΛΟΥ ΝΑΣΜΙ – 170'

4) ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 170'

5) ΚΕΣΚΙΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – 170'

6) ΜΠΑΧΤΣΕΒΑΝΗΣ ΘΑΝΟΣ – 170'

7) ΜΠΟΥΡΝΤΙΝ ΜΠΟΡΙΣ – 140'

8) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 128'

9) ΜΟΥΧΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ – 110'

10) ΣΟΥΚΕΣΙΑΝ ΕΝΤΓΚΑΡ – 103'

11) ΣΙΠΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 101'

12) ΚΟΥΙΝΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – 85'

13) ΛΑΜΠΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 73'

14) ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 69'

15) ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 43'

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ (ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ)

 

Το δεύτερο παιχνίδι της ομάδος μου για το πρωτάθλημα Παίδων ΕΠΣ Έβρου / Νότιος Όμιλος, διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας μας. Το γήπεδο ήταν σε καλή κατάσταση για την εποχή και οι καιρικές συνθήκες ιδανικές για μπάλα (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ). Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 3 - 5 - 2, σε σχηματισμό 3 – 1 - 4 - 2. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο το 1 αμυντικό χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και 1 περιφερειακό επιθετικό. Η ομάδα απο το πρώτο εώς το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την πλήρη κατοχή της μπάλας. Αμυντικά ήταν σχεδόν αλάνθαστη με σωστές αλληλοκαλύψεις, ενώ κεντροεπιθετικά αναπτυσσόταν ορθά και έφτανε με χαρακτηριστική ευκολία έξω απο την περιοχή του αντιπάλου. Δημιουργήσαμε αρκετές κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχουμε τέρματα, αλλά η αστοχία στην τελική προσπάθεια μας έδωσε μία αγχωτική νίκη στο 90' με 1-0 (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Η ομάδα έπαιξε πλήρης. Ξεχώρισε το αμυντικό χάφ (Κεσκίνης Α.), που με την υψηλή ατομική του απόδοση και το μεστό παιχνίδι που έκανε, ώθησε την ομάδα στο να πετύχει μία πολύτιμη νίκη. Επίσης η αμυντική γραμμή έπαιξε σε ψηλό επίπεδο αποτρέποντας τον αντίπαλο να δημιουργήσει οποιοδήποτε πρόβλημα (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης ήταν άριστο καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Η συμπεριφορά της ομάδος ήταν υποδειγματική, αφού ποτέ δεν εγκατέλειψε την ιδέα της νίκης και την πέτυχε με πάθος και δύναμη, έστω και στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).   

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ (ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ)

 

Η αντίπαλη ομάδα στήθηκε με το σύστημα 4 - 4 - 2, σε σχηματισμό 4 – 4 - 2. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με δύο αμυντικά χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και 1 περιφερειακό επιθετικό. Η ομάδα του αντιπάλου σ' όλο το παιχνίδι κυρίως έπαιξε αμυνά. Αμυντικά λοιπόν ήταν σκληροτράχηλη .και συμπαγής, αλλά σε πολλές περιπτώσεις οι παίκτες μεταξύ τους δεν πρόσφεραν αλληλοκαλύψεις, με αποτέλεσμα τη δημιουργία κενών. Κεντροεπιθετικά η ανάπτυξη ήταν κυρίως με γιόμες, με αποτέλεσμα να χάνουν εύκολα τη μπάλα και να μην μπορούν να αναπτυχθούν ορθά. Επιθετικά ήταν ανύπαρκτη και στηριζόταν στις ατομικές πρωτοβουλίες και στα ποδοσφαιρικά χαρίσματα των 2 επιθετικών που διέθετε. Δεν απέιλησε ιδιαίτερα τον αντίπαλο γενικά και οποιοδήποτε αποτέλεσμα, πλήν της ήττας θα τους ικανοποιούσε, αφού κινήθηκαν σαν σύνολο μέτρια (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ).  Η άμυνα του αντιπάλου κινήθηκε σε αρκετά υψηλά επίπεδα, προσπαθώντας να κρατήσει την ισοπαλία, αλλά οι κεντρικοί και κυρίως οι δύο επιθετικοί βρέθηκαν σε πολύ κακή ημέρα, με συνέπεια την ανυπαρξία επιθετικής δραστηριότητας (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης ήταν άριστο καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Η συμπεριφορά του αντιπάλου ήταν κατώτερη των περιστάσεων, αφού φάνηκε οτι ήρθε να παλέψει για την ισοπαλία και μόνο. Επίσης δεν ήταν καλή όσον αφορά την αποδοχή της ήττας, αφού αντί να δεχθούν την επιθετική ανυπαρξία τους σχεδόν σ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και την ανωτερότητα του αντιπάλου, προσπάθησαν να ρίξουν την ευθύνη της ήττας τους στο διαιτητή (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).  

Έκθεση εικόνων

Κατηγορίες
Περισσότερα