Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ -Α.Ο.ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ 2-0

ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ -Α.Ο.ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ 2-0 ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 20150 σχόλια

 

Δύσκολα η Θράκη Φερών επικράτησε επί του μαχητικού Α.Ο.Αριστείνου με σκόρ 2-0  και έφτασε του 17 Βαθμούς μετά από επτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου στο Νότιο όμιλο και συγκατοικεί με την Α.Ε.Ν Χιλής .
Το πρώτο μέρος έληξε 0-0 με τις δυο ομάδες να 'εχουν τις ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ .
Ο Σιδηρόπουλος στο 3΄ έπιασε δυνατό σουτ και έστειλε τη μπάλα  μόλις πάνω από τα δοκάρια του Μακρή!!
Ο Μπάπλιτς Πέτρος πραγματοποίησε σέντρα στο κέντρο της μικρής περιοχής δεν πρόλαβε ο Πολίδης μπλόκαρε ο Μακρής σταθερά στο 8΄ .
Ο Καραβασίλης σέντρα στο 10΄ο Μπάπλιτς την κεφαλιά ελάχιστα έξω η μπάλα. 
Ο Λυμτσούλης Β στην αντεπίθεση  για τον Α.Ο Αριστείνου τετ α τετ με τον Βαφειάδη φοβερή απόκρουση εξ επαφής στο 14΄ο γκολκίπερ της Θράκης κράτησε το 0-0 !!
Ο Κυριακίδης στο επόμενο λεπτό σουτ λίγο πάνω από τα δοκάρια του Βαφειάδη.
Ο Ντόλας βρέθηκε ξεμαρκάριστος ένα μέτρο από την μικρή περιοχή  έπιασε το σουτ όμως ο Μακρής σε ετοιμότητα έδιωξε σε κόρνερ !!
Ο Λυμτσούλης έκλεψε τη μπάλα από τον Σιδηρόπουλο Αλέκο έβγαλε καταπληκτική πάσα τετ α τετ στον Γκόγκα ο Βαφειάδης την έξοδο ,το πλασέ βρήκε την πλάτη του τερματοφύλακα και χάθηκε μοναδική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ στο 30΄ !!!
Ο Μπακιρζόπουλος στο 40΄ μόνος του με τον Μακρή που έκλεισε καλά τη δεξιά του γωνία και έβγαλε τη μπάλα σε κόρνερ!!

Στο δεύτερο μέρος ο Σιδηρόπουλος Γιώργος στο 60΄  πραγματοποίησε ένα συρτό σουτ στην αριστερή γωνία του Μακρή ,όμως το  τραγικό (μοναδικό) λάθος του τερματοφύλακα  ,έφυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια του και κατέληξε στα δίχτυα!!!
Μετά από το γκολ τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα ,ξεδιπλώθηκαν οι παίκτες του Πασχάλη Ζαπαρτίδη,   στο 70΄ ο Σιδηρόπουλος Αλέκος καλό σουτ λίγο έξω ,λίγα λεπτά αργότερα ο Μπάμπλιτς Πέτρος αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του πλάσαρε και τον Μακρή ο Γκαβουγιώργης έδιωξε σε κόρνερ λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή !!
Ο Τσαμαδός που πέρασε αλλαγή στη θέση του Καραβασίλη με ωραίο πλασέ στο 84΄έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μακρή ...

Τελικό σκορ 2-0 ...

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Παπαδόπουλου και των βοηθών Στρατούδη -Παπαχρήστου


ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΡΩΝ : (ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΖΑΠΑΡΤΙΔΗΣ) ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ,ΜΠΑΜΠΛΙΤΣ ΠΕΤΡΟΣ,ΚΑΜΕΑΣ,ΕΜΙΝΟΓΛΟΥ,ΓΚΑΓΚΙΟΣ,ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,ΠΟΛΙΔΗΣ,ΝΤΟΛΑΣ,ΜΠΑΚΙΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΚΟΣ

Επαιξαν στο δεύτερο μέρος Τσαμαδός,Μπάπλιτς Αλέξανδρος,

Α.Ο.ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ :(ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ) ΜΑΚΡΗΣ,ΚΟΥΠΑΣ,ΔΑΟΥΛΤΖΗΣ,ΓΚΑΒΟΥΓΙΩΡΓΗΣ,ΤΣΙΓΚΑΣ,ΜΗΤΡΙΤΖΙΚΟΣ,ΝΤΕΦΙΔΗΣ,ΤΟΠΟΥΖΗΣ,ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ,ΛΥΜΤΣΙΟΥΛΗΣ Β,ΓΚΟΓΚΟΣ
Έπαιξαν και Λυμτσούλης,Χριστάκης

Έκθεση εικόνων

Κατηγορίες
Περισσότερα