Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Α.Σ. Πέπλου-Θράκη Φερών 0-4

Στα γήπεδα του Έβρου

 

 

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

 

Α.Σ. Πέπλου-Θράκη Φερών 0-4

 

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

 

 

 

Η Θράκη Φερών επικράτησε εκτός έδρας με 4-0 του Α.Σ. Πέπλου στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

 

 

Η ομάδα του Πασχάλη Ζαπαρτίδη σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και έφτασε τους επτά βαθμούς, ενώ ο Πέπλος δεν έχει κατορθώσει μέχρι τώρα να συγκεντρώσει βαθμούς στο πρωτάθλημα.

 

 

 

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου με τον Παναγιώτη Μπακιρτζόπουλο, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο γκολ του στο πρωτάθλημα. Πέντε λεπτά αργότερα ο Νίκος Ντόλας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και στο 50' με εκτέλεση πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης ο Πολίδης διαμόρφωσε το τελικό 0-4, φτάνοντας τα τρία γκολ στον πίνακα των σκόρερ.

 

 

Την επόμενη αγωνιστική ο Α.Σ. Πέπλου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ατρόμητο Άβαντα (24/10, 16:00), ενώ η Θράκη Φερών θα φιλοξενήσει τον Α.Ο. Δορίσκου (25/10, 11:00).

 

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σουμάκας με βοηθούς τους Στρατούδη και Αποστολίδη.

 

 

 

ΑΣ Πέπλου: Κατσούγιας, Νικολόπουλος, Βουτσάς, Τσιπλάκης Β., Μπουγιουκλής, Κεραμίδης, Γιαξίδης, Γιαλαματζής, Γερακάκης, Γεωργουσίδης, Τσάντζαλης. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Φαλέκας, Καλπάκας, Σωτηρίου

 

Θράκη Φερών: Βαφειάδης, Εμίνογλου (55' ΓκαϊνταρτζάκηςΑθ.), Αλάμπεης, Καμέας, Σιδηρόπουλος Αλ., Μπάμπιτς Αλ., Ντόλας, Τσαμαδός (67' Τσιπλάκης Αλ.), Γεωργίου (60' Σιπάκης), Μπακιρτζόπουλος, Πολίδης

 

 

Κατηγορίες
Περισσότερα