Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόκριση στα πέναλτι για τη Θράκη Φερών επί της ΑΕΚ Έβρου

Στα γήπεδα του Έβρου

 

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015

Πρόκριση στα πέναλτι για τη Θράκη Φερών επί της ΑΕΚ Έβρου

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Σε ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, που διεξήχθη στο γήπεδο του Πέπλου, η Θράκη Φερών επικράτησε με 3-0 στα πέναλτι (2-2 στην παράταση και 1-1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα) της ΑΕΚ Έβρου και προκρίθηκε στην τρίτη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.

 

Η ΑΕΚ Έβρου κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο με τον Σταγκόπουλο, αλλά η ομάδα του Πασχάλη Ζαπαρτίδη ισοφάρισε στο 55' με τον Γεωργίου. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν στην κανονική διάρκεια του αγώνα και έτσι οι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

 

Η Θράκη Φερών προηγήθηκε στο δέκατο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης με τον Μπακιρτζόπουλο, που είχε περάσει ως αλλαγή στον αγώνα στη θέση του σκόρερ Γεωργίου, αλλά το συγκρότημα του Νίκου Γελαδάρη κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να οδηγήσει το παιχνίδι στα πέναλτι.

 

Με τρεις εύστοχες εκτελέσεις από τους Καμέα, Αλ. Σιδηρόπουλο και Μπακιρτζόπουλο η Θράκη Φερών κατάφερε να πάρει την πρόκριση, καθώς τα δύο πέναλτι της ΑΕΚ Έβρου απέκρουσε ο Γκαϊνταρτζάκης, ενώ το άλλο κατέληξε άουτ.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σιβούδης με βοηθούς τους Δερμετζόγλου και ΣτρατούδηΧαρ.

 

Θράκη Φερών: Γκαϊνταρτζάκης Γ., Σαρκησιάν, Αλάμπεης, Εμίνογλου, Σιδηρόπουλος Αλ., Σαρβανάκης (60' ΓκαϊνταρτζάκηςΑθ.), Τοπαλίδης (35' λ. τρ. Τσαμαδός), Δαβουδάνης, Καμέας, Γεωργίου (58' Μπακιρτζόπουλος), Πολίδης

 

ΑΕΚ Έβρου: Στέφος, Γεωργιάδης, Σιατήρας, Στροφύλλας, Χαρμπής, Χατζηκωνσταντινίδης, Τσιακίρης, Πετρίδης, Καραστρατίδης, Πολυχρονίδης, Σταγκόπουλος. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Λυκίδης, Κεκέογλου Ι. και Πιστάλκας.

Κατηγορίες
Περισσότερα