Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ / Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΝΙΨΑ - ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ : 4 - 2

 

ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ 11ΑΔΑΣ ΣΤΗΝ 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

1) Αλλαγή στο 76' το κεντρικό χάφ (Καλαιτζιδης Χ.), λόγω μέτριας εμφάνισης, με άλλο κεντρικό χάφ (Τσιπλάκη Α.).
2) Άλλαγή στο 88' τον περιφερειακό επιθετικό (Σιδηρόπουλο Γ.), λόγω κούρασης, με αριστερό κεντρικό αμυντικό (Εμίνογλου Ν.). Εσωτερική αλλαγή, ο αριστερός κεντρικός αμυντικός που έπαιζε ώς εκείνη τη στιγμή (Μπάμπιτς Π.), έπαιξε δεξιός κεντρικός αμυντικός και ο δεξιός κεντρικός αμυντικός (Σαρκισιάν Γ.), έπαιξε στο κέντρο της άμυνας. Ο κεντρικός αμυντικός εώς εκείνη τη στιγμή (Γκάκιος Γ.), έπαιξε περιφερειακός επιθετικός.
3) Εκτός 18αδας έμεινε ο Μπόρας Ι., λόγω υπηρέτησης θητείας στον Στρατό.
4) Εκτός 18αδας έμειναν οι Τσοτανίδης Π., Καμέας Π. και Γκαγιος Π., λόγω τραυματισμού.
5) Εκτός 18αδας έμειναν ο Ασλανίδης Χ., Μπακιρτζόπουλος Π. και Μπιριντζής Δ., λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

6) Εκτός 18αδας έμεινε ο Τσαμαδός Ι., λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς (έφυγε απο την ομάδα).
7) Εκτός 18αδας έμεινε ο Κατσικάς Ι., λόγω προπονητικής επιλογής.
8) Οι υπόλοιποι παίκτες βρισκόταν στην 18αδα

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

1) ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 1 ΓΚΟΛ
2) ΝΤΟΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – 1 ΓΚΟΛ
3) MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΜΠΑΜΠΙΤΣ ΑΛΕΚΟΣ (ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ)

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΟ) - 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

1) ΠΟΛΙΔΗΣ ΦΑΝΗΣ – 10 ΓΚΟΛ
2) ΝΤΟΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – 8 ΓΚΟΛ
3) ΜΠΑΚΙΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 5 ΓΚΟΛ
4) ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 4 ΓΚΟΛ
5) ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΚΟΣ – 3 ΓΚΟΛ
6) ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ – 3 ΓΚΟΛ
7) ΤΣΑΜΑΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 2 ΓΚΟΛ
8) ΜΠΑΜΠΙΤΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 1 ΓΚΟΛ
9) ΓΚΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - 1 ΓΚΟΛ
10) ΚΑΜΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 1 ΓΚΟΛ
11) ΓΟΥΣΜΕΡΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ – 1 ΓΚΟΛ
12) ΜΠΑΜΠΙΤΣ ΠΕΤΡΟΣ – 1 ΓΚΟΛ
13) ΣΑΡΚΙΣΙΑΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 1 ΓΚΟΛ

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΣΙΣΤ – ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ) - 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

1) ΝΤΟΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - 8
2) ΠΟΛΙΔΗΣ ΦΑΝΗΣ - 7
3) ΔΑΒΟΥΔΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 2
4) ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - 2
5) ΜΠΑΚΙΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 2
6) ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 2
7) ΜΠΑΜΠΙΤΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 2
8) ΣΑΡΚΙΣΙΑΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 1
9) ΚΑΜΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 1
10) ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 1
11) ΣΙΠΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - 1

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ)

1) ΠΟΛΙΔΗΣ ΦΑΝΗΣ – 1226'
2) ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΚΟΣ – 1199'
3) ΓΚΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 928'
4) ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – 925'
5) ΝΤΟΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – 899'
6) ΜΠΑΜΠΙΤΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 880'
7) ΚΑΜΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 853'
8) ΑΛΑΜΠΕΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ – 773'
9) ΜΠΑΚΙΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 736'
10) ΤΣΑΜΑΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 636'
11) ΣΑΡΚΙΣΙΑΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 590'
12) ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ – 533'
13) ΜΠΑΜΠΙΤΣ ΠΕΤΡΟΣ – 523'
14) ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – 479'
15) ΕΜΙΝΟΓΛΟΥ ΝΑΣΜΙ – 421'
16) ΔΑΒΟΥΔΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 355'

17) ΓΚΑΙΔΑΡΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 310'
18) ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 269'
19) ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 191'
20) ΣΑΡΒΑΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – 138'
21) ΣΙΠΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 117'
22) ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – 115'
23) ΚΙΟΥΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – 101'
24) ΡΑΜΑΔΑΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ – 95'
25) ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 92'
26) ΓΚΑΙΔΑΡΤΖΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 86'
27) ΓΚΑΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 46'
28) ΤΣΟΤΑΝΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ – 42'
29) ΓΟΥΣΜΕΡΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ – 15'
30) ΜΠΙΡΙΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 12'

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ (ΘΡΑΚΗΣ ΦΕΡΩΝ)

 Το δέκατο παιχνίδι της ομάδος μου για το Πρωτάθλημα ΕΠΣ Έβρου, διεξήχθη στο γήπεδο της Νίψας, το οποίο ήταν σε καλή κατάσταση και οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές για να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ). Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 3 - 5 - 2, σε σχηματισμό 3 – 1 - 4 - 2. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο το 1 αμυντικό χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και 1 περιφερειακό επιθετικό. Αμυντικά καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχαμε κακές αλληλοκαλύψεις και πολύ χαμηλή αυτοσυγκέντρωση, με αποτέλεσμα σε σύνολο 6 φάσεων του αντιπάλου, να δεχθούμε 4 τέρματα και 1 δοκάρι. Στα στημένα του αντιπάλου παίζαμε χαλαρά και η αμυντική συμπεριφορά ορισμένων παικτών με σαφείς οδηγίες (man-to-man) ήταν απαράδεκτη, αφού δεν μάρκαραν. Στο χώρο του κέντρου είχαμε υπεροχή, σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά σε πολλές περιπτώσεις παίζαμε βιαστικά και μή ορθολογικά (γιόμες). Ωστόσο δημιουργήσαμε κλασικές ευκαιρίες για τέρματα, απο τις οποίες δεν εκμεταλλευτήκαμε καμία. Επιθετικά με εξαίρεση τις εκτελέσεις στημένων, που μας έδωσαν 2 τέρματα, ενώ είχαμε κίνηση βρεθήκαμε σε κάκιστη ημέρα αφού δεν καταφέραμε εύκολα τελειώματα να τα μετατρέψουμε σε τέρματα (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Διασωθείς απο το ναυάγιο του παιχνιδιού το αριστερό χάφ (Μπάμπιτς Α.), ο οποίος προσπάθησε πολύ, αλλά χωρίς την ανάλογη υποστήριξη. Σε κακή ημέρα βρέθηκαν, ο κεντρικός αμυντικός (Γκάκιος Γ.) που δεν κρατούσε βάθος άμυνας σε πολλές περιπτώσεις και το αμυντικό χάφ (Σιδηρόπουλος Α.) που ενώ του είχε ανατεθεί man-to-man δέχεται 2 τέρματα απο τον παίκτη που έπρεπε να μαρκάρει, ενώ το παιχνίδι βρίσκεται στο 2-2 (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης ήταν άριστο σε όλο το παιχνίδι (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Η συμπεριφορά της ομάδας ήταν κάκιστη μέσα στον αγωνιστικό χώρο, γιατί όταν δεχόμασταν τέρμα, πιέζαμε ασφυκτικά και προσπαθούσαμε να ισοφαρίσουμε και όταν ισοφαρίζαμε παίζαμε χαλαρά ή με πανικό, με συνέπεια να ηττηθούμε. Αυτό δείχνει οτι η ομάδα έχει έλλειψη εμπειρίας διαχείρισης ροής αγώνα, το οποίο εν μέρει μπορεί να θεωρηθεί φυσιολογικό, άν δούμε τον μέσο όρο ηλικίας που είναι σχετικά χαμηλός. Ωστόσο τόσο αγωνιστικά νοοτροπιακά (σκληρό παιχνίδι και ύβρεις αντιπάλου), όσο και εξωαγωνιστικά (διαχείριση ήττας), η ομάδα αντέδρασε σωστά και ήρεμα, ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση το συντομότερο δυνατό και να εμφανιστούμε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ (ΝΙΨΑ)

Η αντίπαλη ομάδα στήθηκε με το σύστημα 4 - 5 - 1, σε σχηματισμό 4 – 1 - 4 - 1. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα στο κέντρο σε όλο το πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και βοήθεια απο τα 1 αμυντικό χάφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και βοήθεια απο τους 4 της κεντρικής γραμμής. Αμυντικά οι γραμμές ήταν κοντά, με σωστές τοποθετήσεις και συνεχείς αλληλοκαλύψεις. Ωστόσο το παιχνίδι του αντιπάλου ήταν σκληρό (χαρακτηριστικό τα 2 τέρματα που δέχονται απο στημένα) και σε πολλά σημεία αντιαθλητικό (ύβρεις προς τους αντιπάλους), το οποίο εξαιτίας της ανεκτικότητας του διαιτητή συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μεσοεπιθετικά η ομάδα προσπάθησε να παίξει με άμεσες επιθέσεις με οποιοδήποτε τρόπο, κυρίως μή ορθολογικά με γιόμες, χωρίς ιδιαίτερο χτίσιμο παιχνιδιού, ψάχνωντας τον επιθετικό. Ωστόσο η πολύ κακή μέρα της αμυντικής λειτουργίας του αντιπάλου, τους έδωσε τη δυνατότητα να πετύχουν 4 τέρματα. Επιθετικά η τεράστια αποτελεσματικότητα του αντιπάλου, είναι απο τα αξιοσημείωτα γεγονότα, αφού σε σύνολο 6 τελικών σε όλο το παιχνίδι πέτυχαν 4 τέρματα και 1 δοκάρι (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Ουσιώδης εμφάνιση απο τον επιθετικό της ομάδας, ο οποίος με 1 ασίστ και 2 τέρματα, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης ήταν καλό σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Το θετικό στοιχείο της ομάδας του αντιπάλου είναι η εμπειρία των παικτών του, με συνέπεια τη σωστή διαχείριση της ροής ενός παιχνιδιού. Ωστόσο η χειριστη νοοτροπία του αντιπάλου τόσο αγωνιστικά, που ορισμένοι παίκτες έβριζαν ασταμάτητα, όσο και εξωαγωνιστικά με την αλαζονεία τους, τους καθιστά φαβορί ώστε να βγούνε απο την κούρσα του πρωταθλήματος με την έναρξη του 2ου γύρου, λόγω αγένειας, που θα τους κοστίσει διαιτητικά και ποδοσφαιρικά (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.