Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

ΚΥΠΕΛΛΟ 1ος ΓΥΡΟΣ

ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ - ΔΑΔΙΑ : 5 - 0

 

ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ 11ΑΔΑΣ ΣΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

1) Άλλαξα στο 56' το δεξί χάφ (Κιούση Α.), λόγω ενόχλησης στο πόδι που τον εμπόδιζε να έχει υψηλή απόδοση. Έβαλα δεξί μπάκ (Καμέα Π.) να παίξει στη θέση του, λόγω έλλειψης χάφ.
2) Άλλαξα στο 70' τον αριστερό χάφ (Καραβασίλη Α.) λόγω κούρασης, με τον υπο δοκιμή αριστερό χάφ (Σαρβανάκη Χ.).
3) Άλλαξα στο 78' τον περιφερειακό επιθετικό (Μπακιρτζόπουλο Π.) λόγω κούρασης, με άλλον περιφερειακό επιθετικό (Γουσμεράκη Μ.).
4) Εκτός 18αδας έμεινε ο Βαφειάδης Χ., ο Μπόρας Ι. και ο Ντόλας Ν., λόγω υπηρέτησης θητείας στον Στρατό.
5) Εκτός 18αδας έμειναν οι Γκάγιος Π. και ο Τσοτανίδης Π., λόγω τραυματισμού.
6) Εκτός 18αδας έμειναν οι Μπιριντζής Δ., Γκαιδαρτζάκης Α., Μπαμπιτς Π., Μπάμπιτς Α., Σιπάκης Ι., Αλάμπεης Σ., Ραμαδάνης Π., Σιδηρόπουλος Γ., Γεωργίου Ι. και Τσιπλάκης Α., λόγω μη έκδοσης δελτίων.

7) Εκτός 18αδας έμειναν ο Κατσικάς Ι. και Ασλανίδης Χ., λόγω μη συμμετοχής στις προπονήσεις.
8) Οι υπόλοιποι παίκτες βρισκόταν στην 18αδα

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

1) ΠΟΛΙΔΗΣ ΦΑΝΗΣ – 3 ΓΚΟΛ
2) ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΚΟΣ – 1 ΓΚΟΛ
3) ΓΟΥΣΜΕΡΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ – 1 ΓΚΟΛ
4) MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΠΟΛΙΔΗΣ ΦΑΝΗΣ (ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΣΙΣΤ – ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

1) ΔΑΒΟΥΔΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 2
2) ΣΑΡΚΙΣΙΑΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 1
3) ΠΟΛΙΔΗΣ ΦΑΝΗΣ - 1

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

1) ΓΚΑΙΔΑΡΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 93'
2) ΣΑΡΚΙΣΙΑΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 93'
3) ΓΚΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – 93'
4) ΕΜΙΝΟΓΛΟΥ ΝΑΣΜΙ – 93'
5) ΤΣΑΜΑΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 93'
6) ΔΑΒΟΥΔΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 93'
7) ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΚΟΣ – 93'
8) ΠΟΛΙΔΗΣ ΦΑΝΗΣ – 93'
9) ΜΠΑΚΙΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 78'
10) ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – 70'
11) ΚΙΟΥΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – 56'
12) ΚΑΜΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 37'
13) ΣΑΡΒΑΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – 23'
14) ΓΟΥΣΜΕΡΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ – 15'

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 1ου ΓΥΡΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ (ΘΡΑΚΗΣ ΦΕΡΩΝ)

Το πρώτο παιχνίδι της ομάδος μου για το Κύπελλο ΕΠΣ Έβρου, διεξήχθη στο γηπεδό μας. Το γήπεδο ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και οι καιρικές συνθήκες ιδανικές για μπάλα (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ). Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 3 - 5 - 2, σε σχηματισμό 3 – 1 - 4 - 2. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο το 1 αμυντικό χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και 1 περιφερειακό επιθετικό. Η ομάδα μου σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού δυσκολεύτηκε να αναπτυχθεί όπως θα ήθελε, εξαιτίας του γεγονότος οτι βρισκόμασταν ακόμα σε στάδιο προετοιμασίας και μας έλειπε ο συγχρονισμός – συντονισμός στις κινήσεις μας και σε πολλά σημεία του αγώνα δεν είχαμε καθόλου ρυθμό. Στο 1ο ημίχρονο, μέχρι το 30' αντιμετωπίσαμε και κάποια προβλήματα στην αμυντική λειτουργία, ωστόσο η δυναμική της ομάδος, με την υποστήριξη του κόσμου και την καλή ημέρα ορισμένων παικτών, μας βοήθησε να πετύχουμε κάποια εύκολα τέρματα και τελικά το παιχνίδι να γείρει υπέρ μας, πέρνωντας μία εύκολη νίκη με 5-0 (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Παρότι η ομάδα είχε σοβαρές ελλείψεις παικτών απο διάφορες αιτίες, καλύφθηκαν τα κενά εκ των έσω και καταφέραμε να παρουσιάσουμε συνολικά ένα αξιόμαχο σύνολο. Ωστόσο η εξαιρετική εμφάνιση και αποτελεσματικότητα του φουνταριστού επιθετικού μας (Πολίδη Φ. - 3 γκόλ) και η συμπαράσταση απο το κεντρικό χάφ (Δαβουδάνη Α. - 2 ασίστ), ήταν τα 2 στοιχεία, που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας, χαρίζοντας έτσι μία ευρεία νίκη (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης ήταν άριστο και στάθηκε καταλύτης στην άνετη επικράτηση, αφού στο 2ο ημίχρονο και συγκεκριμένα μετά το 60'-65' ο αντίπαλος κουράστηκε και δεν μπορούσε να μας ακολουθήσει στο ρυθμό του αγώνα, με συνέπεια να δεχτεί στα τελευταία 25' τρία τέρματα (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Η συμπεριφορά της ομάδος γενικά ήταν καλή, που χαρακτηρίστηκε κυρίως απο την προσπάθεια να παίξει ποδόσφαιρο και τη θέληση κάποιων παικτών να τα δώσουν όλα για την ομάδα. Στα θετικά στοιχεία της ομάδας η αγάπη της πλειοψηφίας των παικτών για τη φανέλα, που είναι σημαντικό στην προσπάθεια χτισίματος μίας δυνατής ομάδας (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 1ου ΓΥΡΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ (ΑΚΡΙΤΑΣ ΔΑΔΙΑΣ)

Η αντίπαλη ομάδα στήθηκε με το σύστημα 4 - 5 - 1, σε σχηματισμό 4 – 1 - 4 - 1. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο το 1 αμυντικό χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος. Η ομάδα του αντιπάλου αμυντικά στο 1ο ημίχρονο στάθηκε σχεδόν άριστα, αφού απέτρεψε κάθε κίνδυνο που πήγε να δημιουργηθεί πλήν του τέρματος που δέχεται (απο άτυχη στιγμή – η κόντρες ευνόησαν την ομάδα μου), ενώ στο κομμάτι της ανάπτυξης έπαιζε κυρίως με ψηλές μεταβιβάσεις, δίχως να πετύχει κάτι άξιο αναφοράς. Στο 2ο ημίχρονο επιθετικά δε βελτιώθηκε καθόλου και αμυντικά μπήκε με χαμηλή αυτοσυγκέντρωση, με αποτέλεσμα να δεχτεί 2ο τέρμα απο τραγικό λάθος της άμυνας (πάσα στον επιθετικό του αντιπάλου, που τον έβγαλε τετ-α-τετ). Απο εκεί και έπειτα προσπάθηκε να αντιδράσει πιέζωντας ψηλά για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, αλλά είχε πολλές κακές τοποθετήσεις και ανοίχτηκε τόσο πολύ η άμυνά της, που της κόστισε άλλα 3 γκόλ (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Οι αμυντικοί παίκτες του 2ου ημιχρόνου, φέρουν μερίδιο ευθύνης, διότι με τις τοποθετήσεις τους διευκόλυναν τον αντίπαλο να πετύχει μερικά εύκολα τέρματα. Ωστόσο ο καλός μέσος όρος ηλικίας, είναι ενθαρρυντικό στοιχείο, αφού δουλεύωντας σωστά με τέτοιο υλικό μπορείς να βελτιωθείς σε σύντομο χρονικό διάστημα (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης ήταν καλό μόνο για ένα ημίχρονο, αφού στο 2ο ημίχρονο η ομάδα δεν είχε ανάσες και παραδόθηκε στις ορέξεις του αντιπάλου (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ).  Η συμπεριφορά του αντιπάλου ήταν άριστη όσον αφορά την αποδοχή της ήττας, αφού όλοι παραδέχτηκαν την ανωτερότητα του αντιπάλου και έδωσαν τα συγχαρητήρια τους. Τέτοιες υποδειγματικές συμπεριφορές προάγουν τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο ειδικότερα (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).  

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.