Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρήστος Σαρηγιαννίδης: Ένα αστέρι γεννιέται

Χρήστος Σαρηγιαννίδης: Ένα αστέρι γεννιέται

 

  • Δημοσιεύτηκε:
  • / www.thrakisport.gr

 

Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στo thrakisport.gr ο 15χρονος κεντρικός αμυντικός των τμημάτων υποδομής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Χρήστος Σαρηγιαννίδης και μας μίλησε για την εξαιρετική φετινή πορεία της ομάδας του στο φετινό παιδικό πρωτάθλημα, για το αγαπημένο του άθλημα, αλλά και για τους προσωπικούς στόχους και τα όνειρα του!

Μπορεί να είναι μόλις 15 ετών, αλλά έχει ισορροπία και εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του και σε κάθε αγώνα προσπαθούσε να βάζει τα δυνατά του με μοναδικό σκοπό την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

ΕΡ.:Η μεγάλη σου αγάπη ήταν ανέκαθεν το ποδόσφαιρο; Ποίος σε παρακίνησε για να ασχοληθείς με αυτό;
Χ.Σ.: «Ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο 9 χρόνια, πάντα ήταν η αγάπη μου και έβλεπα αγώνες στην τηλεόραση και μου άρεσε πολύ... Έτσι και άρχισα...».

ΕΡ.: Μία επιτυχημένη χρονιά ολοκληρώθηκε... Πες μας δυο λόγια...
Χ.Σ: «Κουραστήκαμε αρκετά δυσκολευτήκαμε, αλλά πετύχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

ΕΡ.: Πες μας μια στιγμή που δεν θα ξεχάσεις από την φετινή χρονιά και μία που θα ήθελες να την ξεχάσεις.
Χ.Σ.: «Μια στιγμή που δε θα ξεχάσω είναι που έσπασα τη μύτη μου σε έναν σημαντικό αγώνα με τον Ολυμπιακό Απαλού, αλλά το θέμα είναι ότι νικήσαμε για αυτό δε με ένοιαξε καθόλου. Αυτή που θα ήθελα να ξεχάσω είναι όταν άκουσα το σφύριγμα του διαιτητή για την έναρξη του τελικού αλλά εγώ δεν ήμουν βασικός λόγο ενός ατυχήματος μου και έτσι είχα στεναχωρηθεί πολύ».

ΕΡ: Φέτος σε κάλεσαν και στην ανδρική ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Πως ένιωσες;
Χ.Σ.:«Ένιωσα πολύ χαρούμενος που με κάλεσαν να παίξω σε έναν αγώνα με τη μεγάλη ομάδα και επίσης ένιωσα ότι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν».

ΕΡ.:Για την επόμενη χρονιά, υπάρχουν νέα σχέδια;
«Για την επόμενη χρονιά θα συνεχίσω με πολλή προσπάθεια για βελτίωση και ελπίζω να προκύψει κάτι και να προχωρήσω».

Φυσικά δε θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε και για τα προσωπικά του όνειρα, αλλά και για τις προτιμήσεις που έχει... «Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση στις ομάδες αλλά αρχικά θα ήθελα να παίξω σε μια ομάδα στην Ελλάδα και ύστερα στο εξωτερικό αν ήταν δυνατό (κατά προτίμηση στο αγγλικό η το ισπανικό πρωτάθλημα). Το όνειρο μου, όπως και κάθε ποδοσφαιριστή είναι να παίξει σε έναν τεράστιο σύλλογο όπως η Μπαρτσελόνα ή η Ρεάλ Μαδρίτης πράγμα που είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά όχι και ανέφικτο».

Έκθεση εικόνων

Κατηγορίες
Περισσότερα