Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ : 1 – 3

 

 

ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ 11ΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ

 

1) Αλλαγή στο 66' το αμυντικό χάφ (Φραγκιαδάκη Α.), λόγω κούρασης, με άλλο αμυντικό χάφ (Κεσκίνης Α.).

2) Αλλαγή στο 85' το αριστερό χάφ (Μουχίδη Π.), λόγω κούρασης, με άλλο αριστερό χάφ (Σουκασιάν Ε.)

3) Αλλαγή στο 86' τον περιφερειακό επιθετικό (Λιάσκο Α.), λόγω τακτικής, με κεντρικό αμυντικό (Μούτλιας Α.). Απο εκείνη τη στιγμή έπαιξα με 4 αμυντικούς και 1 επιθετικό. 

4) Εκτός 18αδας έμειναν οι Μαρουλής Π. και Λαμπίρης Ι., λόγω αδιαφορίας για την ομάδα. 

5) Εκτός 18αδας έμειναν οι Δήμου Π., Καρανίκας Α., Μπέκο Ε.,λόγω οτι έχουν μικρό αριθμό προπονήσεων και κρίνονται ανέτοιμοι.

6) Εκτός 18αδας έμειναν οι Κεισογλου Α. και Ανρί Μ., λόγω προπονητικής επιλογής.

7) Εκτός 18άδας έμεινε ο Σαρηγιαννίδης Χ., λόγω τραυματισμού στο μάτι (είχε ράμματα).

8) Εκτός 18αδας έμεινε ο Λαμπούδης Δ., λόγω αποχής απο τις προπονήσεις, για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

9) Εκτός 18αδας έμεινε ο  Κολγκέγκα Ν., λόγω μη έκδοσης δελτίου.

10) Οι υπόλοιποι παίκτες βρισκόταν στην 18αδα.

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ

 

1) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 2 ΓΚΟΛ

2) ΣΙΠΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 1 ΓΚΟΛ

3) MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ) ΚΑΙ ΣΙΠΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΔΕΞΙ ΧΑΦ)

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΟ)

 

1) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 21 ΓΚΟΛ

2) ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 6 ΓΚΟΛ

3) ΛΙΑΣΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – 4 ΓΚΟΛ

4) ΕΜΙΝΟΓΛΟΥ ΝΑΣΜΙ – 3 ΓΚΟΛ 

5) ΜΟΥΧΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ – 3 ΓΚΟΛ

6) ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – 3 ΓΚΟΛ

7) ΣΙΠΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 3 ΓΚΟΛ

 8) ΚΕΣΚΙΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – 1 ΓΚΟΛ

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΣΙΣΤ – ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ)

 

1) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 6

2) ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 6

3) ΣΙΠΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 5

4) ΛΙΑΣΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – 5

5) ΜΟΥΧΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ – 3

6) ΚΕΣΚΙΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – 2

7) ΑΝΡΙ ΜΑΡΣΕΛ - 2

8) ΜΠΟΥΡΝΤΙΝ ΜΠΟΡΙΣ – 2

9) ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 1

10) ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 1

11) ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ - 1

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ

 

1) ΜΟΥΧΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ – 782'

2) ΜΠΟΥΡΝΤΙΝ ΜΠΟΡΙΣ – 776'

3) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 758'

4) ΜΠΑΧΤΣΕΒΑΝΗΣ ΘΑΝΟΣ – 756'

5) ΕΜΙΝΟΓΛΟΥ ΝΑΣΜΙ – 744'

6) ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 718'

7) ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – 698'

8) ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – 694'

9) ΚΟΥΙΝΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – 676'

10) ΚΕΣΚΙΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – 552'

11) ΣΙΠΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 405'

12) ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 374'

13) ΛΙΑΣΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – 342'

14) ΛΑΜΠΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 341'

15) ΣΟΥΚΕΣΙΑΝ ΕΝΤΓΚΑΡ – 234'

16) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – 174'

17) ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 164'

18) ΚΑΜΠΑΝΤΑΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 66'

19) ΑΝΡΙ ΜΑΡΣΕΛ – 51'

20) ΛΑΜΠΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 41'

21) ΜΟΥΤΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – 28'

22) ΚΕΙΣΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 18'

23) ΜΠΕΚΟ ΕΡΓΚΙ – 12'

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ (ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ)

 

Ο τελικός του πρωταθλήματος Παίδων ΕΠΣ Έβρου, διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Σουφλίου 'Δημήτρης Μπακιρτζής'. Το γήπεδο ήταν σε κάκιστη κατάσταση και ο κίνδυνος για τραυματισμό παίκτη λόγω της μορφολογίας του εδάφους ήταν υψηλός. Οι καιρικές συνθήκες ιδανικές για ποδόσφαιρο (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ). Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 3 - 5 - 2, σε σχηματισμό 3 – 1 - 4 - 2. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη χώρου προσανατολισμένη στη μπάλα. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και 1 περιφερειακό επιθετικό. Αμυντικά ή ομάδα ήταν σχεδόν αλάνθαστη σε όλη τη διάρκεια και δεν απειλήθηκε καθόλου, παρόλο που δέχθηκε 1 τέρμα (πολύ όμορφο σούτ του αντιπάλου έξω απο την περιοχή). Οι κεντρικοί ήταν σε πάρα πολύ καλή ημέρα, αφού δημιουργούσαν συνεχώς ευκαιρίες (ειδικά στο 2ο ημίχρονο) και προσπαθούσαν να παίξουν ποδόσφαιρο με ορθολογική ανάπτυξη, είτε απο τον άξονα είτε απο τα πλάγια, παρόλο που το γήπεδο ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ο απολογισμός της μεσαίας γραμμής ήταν εντυπωσιακός με ένα γκόλ, ένα δοκάρι και 1 ασίστ. Οι επιθετική γραμμή στο 2ο ημίχρονο ανέβασε κατακόρυφα την αποδοσή της, δημιούργησε ρήγματα και με 1 ασίστ, 2 δοκάρια και 2 γκόλ, έδωσε τη νίκη στην ομάδα. Η ατυχία με τα δοκάρια έφερε για μικρό χρονικό διάστημα το παιχνίδι στα ίσα, αλλά η πλήρης εκμετάλλευση των στημένων μας (3 γκόλ – 2 κόρνερ και 1 φάουλ) μας έδωσε στο τέλος τη νίκη (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Όλη η ομάδα συνολικά κινήθηκε σε υψηλό επίπεδο, αφού απο την αρχή του παιχνιδιού κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο.  Διακριθέν είναι το δεξί χάφ (Σιπάκης Ι.), ο οποίος πέτυχε ένα τέρμα και μοίρασε 1 ασίστ, και επίσης διακρίθηκε ο φουνταριστός επιθετικός (Καρακασίδης Π.) που πέτυχε 2 τέρματα στο τέλος του αγώνα (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης όλων των παικτών, ήταν άριστο καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εξαιτίας της έντασης του παιχνιδιού υπήρξαν κάποιες κράμπες σε παίκτες που θεωρούνται φυσιολογικές (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Η συμπεριφορά της ομάδος ήταν πρωταθλητή, αφου δεν υποτίμησε τον αντίπαλο σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και έδειχνε με τον κυρίαρχο τρόπο που αγωνιζόταν οτι αργά ή γρήγορα θα πάρει τη νίκη που τόσο πολύ κυνήγησε. Επίσης η ευγενής άμιλλα και ο υγιής ανταγωνισμός τόσο εντός του αγωνιστικου χώρου, όσο και εκτός ήταν στοιχεία ενθαρρυντικά για το μέλλον των παιδιών, σπάνια και όμορφα, που δεν μας έχει συνηθίσει το άθλημα του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).            

   

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ (ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ)

 

Η αντίπαλη ομάδα στήθηκε με το σύστημα 3 - 5 - 2, σε σχηματισμό 3 – 4 – 1 - 2. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και 1 άτομο μπροστά τους ελεύθερο.  Η επίθεση έπαιξε με 2 σε πλήρες βάθος. Αμυντικά η ομάδα του αντιπάλου ήταν εύθραυστη με μεγάλα κενά και κακές τοποθετήσεις που τις πλήρωσε με 3 γκόλ απο στημένα και άν δεν είχε και την τύχη με το μέρος της (3 δοκάρια έκανε ο αντίπαλος), το τελικό σκόρ θα ήταν πιό διευρυμένο. Μεσοεπιθετικά η ομάδα πλήν του τέρματος που πέτυχε και μίας καλής φάσης στο 1ο ημίχρονο, δε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, αφού δε βοηθούσε στην ανάπτυξη και έχανε τις περισσότερες μονομαχίες. Μελανό σημείο η κακή αντιδραση των παικτών στα στημένα του αντιπάλου, με αποτέλεσμα να δεχθεί 3 τέρματα (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Συνολικά η αποδοσή των παικτών ήταν μέτρια, πλήν του τερματοφύλακα και του κεντρικού αμυντικού, που είχαν κάποιες καίριες επεμβάσεις και δεν άφησαν το δείκτη του σκόρ να ξεφύγει (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης δεν ήταν καλό για επίπεδο τελικού, αφού μετά το 65' αρκετοι παίκτες έδειχναν εξουθενωμένοι, δίχως φρεσκάδα και δύναμη για να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο. Αυτό ίσως οφείλεται και στην έλλειψη παιχνιδιών απο τα πόδια των παικτών, αφού το πρωτάθλημα των Παίδων του Βορείου Ομίλου, έχει ελάχιστους, συνήθως μη ανταγωνιστικούς αγώνες (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Η ομάδα διεκδίκησε με όλες τις δυνάμεις που διέθετε, μέχρι και το τελευταίο λεπτό τις πιθανότητες νίκης που της αναλογούσαν και αυτό είναι σαφώς ευχάριστο για τους ιθύνοντες της ομάδας (ασχέτως αποτελέσματος). Πολύ όμορφη εντύπωση προκάλεσε η εικόνα των παικτών και προπονητή που αποδέχτηκαν την ανωτερότητα του αντιπάλου και αναγνώρισαν την καθαρή νίκη του. Αυτό είναι σημάδι ανωτερότητας και είναι σίγουρο οτι με τέτοια μυαλά στο άμεσο μέλλον θα καρπωθούν τις επιτυχίες που τους αναλογούν (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).  

Έκθεση εικόνων

Κατηγορίες
Περισσότερα