Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ - ΑΠΑΛΟΣ : 4 - 1 (ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ)

ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ 11ΑΔΑΣ ΣΤΗΝ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1) Έκανα αναγκαστική αλλαγή τον αριστερό μπάκ (Μιχαήλ Νικόλαος) στο 24' λόγω ενοχλήσεων στους αχίλλειους τένοντες, με άλλο αριστερό μπάκ (Τσικινάς Νικόλαος)

2) Άλλαξα τον αμυντικό χαφ (Δαούτης Βασίλειος) λόγω διαστρέμματος στο 38', με άλλο αμυντικό χάφ (Λιολιοσίδης Ευάγγελος)

3) Άλλαξα το κεντρο-επιθετικό χαφ (Τσακμάκ Ερσέν) στο 60' λόγω κούρασης, με περιφερειακό επιθετικό (Κλούβας Παναγιώτης)

4) Εκτός 18αδας έμειναν λόγω αδιαφορίας για την ομάδα οι Νικολόπουλος Άγγελος, Τσικινάς Ραφαήλ και Γραικίδης Ιωάννης

5) Εκτός 18αδας έμεινε ο Παναγιωτίδης Κων/νος λόγω ατυχήματος

6) Εκτός 18αδας έμειναν Καλυμνιός Στέφανος και Καράμπαλης Λάμπρος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

7) Εκτός 18αδας έμεινε ο Κατσουνας Ιωάννης απο επιλογή μου.

8) Οι υπόλοιποι παίκτες βρισκόταν στην 18αδα

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΤΗΝ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1) ΤΣΑΚΜΑΚ ΕΡΣΕΝ – 1 ΓΚΟΛ
2) MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΦΡΑΝΤΖΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ

Το δέυτερο παιχνίδι της ομάδος μου για το πρωταθλήμα της Γ' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Έβρου διεξήχθη στο γήπεδο του Μοναστηρακίου. Το γήπεδο ήταν σε άριστη κατάσταση και οι καιρικές συνθήκες ιδανικές για μπάλα (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ).

Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 4 - 5 - 1, σε σχηματισμό 4 – 2 - 3 - 1. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με δύο αμυντικά χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 3 άτομα σε ευθεία στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο τα αμυντικά χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και τους 3 του κέντρου να πατούν περιοχή.

Η ομάδα μου απο την αρχή εώς το τέλος έκανε πολύ κακό παιχνίδι, χωρίς πίεση συνολικά παίζοντας αργά με ψηλές μεταβιβάσεις (γιόμες),  χωρίς αλλαγές παιχνιδιού και σωστη εναλλαγή θέσεων. Οι πλάγιοι μπάκ/χαφ ήταν σε κάκιστη μέρα.

Στο 1ο ημίχρονο προηγηθήκαμε απο στημένη φάση  0 – 1 και στο επόμενο λεπτό λόγω μη σωστής αμυντικής αντίδρασης (βάθος αμυντικών – γρήγορη έξοδος τερματοφύλακα) έγινε η ισοφάριση και το ημίχρονο έληξε 1 – 1. Στο 2ο ημίχρονο αφού αντιλήφθηκα οτι ο αντιπάλος αγχώθηκε για το αποτέλεσμα ζήτησα διαχείριση του μάτς απο τους παίκτες μου αφού και η ισοπαλία μας συνέφερε.

Ωστόσο ο αντίπαλος που μπήκε πιο παθιασμένα στο παιχνίδι με την ταυτόχρονη ανεξήγητη ολική καθίζηση και πανικό της ομάδας μου που δεν βγήκε ποτέ για το 2ο ημίχρονο του έδωσε μία ανετη και έυκολη νίκη με το εμφατικό 4 - 1. (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ).

Αυτό οφείλεται κατ' αρχήν σε κάποιους έμπειρους παίκτες βαρόμετρο για την ομάδα που δεν απέδωσαν τα ελάχιστα και κατά δέυτερον στον άπειρο τερματοφύλακα ο οποίος φέρει σχεδόν ακέραιη ευθύνη για τα 2 πρώτα γκόλ που δεχτήκαμε. Ωστόσο ο τερματοφύλακας ήταν ο MVP της ομάδας ο οποίος πέρα απο τα λάθη έκανε φανταστική εμφάνιση κρατώντας το σκόρ σε αξιοπρεπή επίπεδα (ΑΤΟΜΑ).

Το επίπεδο φυσικής κατάστασης ήταν άριστο μέχρι και το 90' του αγώνα που δεν μας έδωσε κάποιο πλεονέκτημα αφού το γήπεδο του αντιπάλου ήταν εξαιρετικά μικρό και οι αποστάσεις μικρές (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ).

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 70' όπου είχαμε την μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε το 2 – 2 σε μοναδικό τετ-α-τετ και αφού δέν το καταφέραμε πέσαμε εντελώς ψυχολογικά με αποτέλεσμα τη διέυρυνση του σκόρ απο τον αντίπαλο. Το δέυτερο γκόλ που δεχθήκαμε στο 60' μας επηρέασε αφού μας πρόσθεσε εκνευρισμό στο ήδη κακό παιχνίδι που κάναμε. Γενικά ωστόσο στο 2ο ημίχρονο είμασταν κάκιστοι και η συμπεριφορά της ομάδος έβγαλε κατάλοιπα του κακού προπονητικού παρελθόντος (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ

Η αντίπαλη ομάδα στήθηκε με το σύστημα 4 - 5 - 1, σε σχηματισμό 1 – 3 - 2 – 3 - 1. Η άμυνα έπαιζε με λίμπερο και τρείς μπροστά του σε ζώνη χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με βοήθεια απο τα 2 αμυντικά χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 3 άτομα σε ευθεία στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο τα αμυντικά χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και τους 3 του κέντρου να πατούν περιοχή.

Η ομάδα του αντιπάλου είχε συγκεκριμένο στύλ παιχνιδιού παίζοντας τη μπάλα μονίμως ψηλά (γιόμες) ψάχνωντας τους παίκτες που έπαιζαν μπροστά. Επίσης οι αμυντικόι δεν προωθούνταν ποτέ να βοηθήσουν την ανάπτυξη παιχνιδιού και πάντα την έδιωχναν ψηλά. Ωστόσο σαν ομάδα έπαιζε σκληρά και με πολύ πάθος. (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ), 

Η ομάδα διέθετε σκληροτράχηλους αμυντικούς, υψηλόσωμους κεντρικούς και μαχητικούς επιθετικούς. Διαθέτει παθιασμένους ποδοσφαιριστές χωρίς ιδιαίτερα ποδοσφαιρικά χαρίσματα πλήν το αρχηγού της ομάδος που είχε μεγάλη εμπειρία και φαινόταν σ' ολες τις κινήσεις του στο γήπεδο.

Ωστόσο η ομαδική προσπάθεια και το περίσσιο πάθος όλης της ομάδος τους έδωσε μια μεγάλη και έυκολη νικη (ΑΤΟΜΑ), οι δυνάμεις των παικτών ήταν σε αρκετά καλό επίπεδο, άν και το γήπεδο ήταν πολύ μικρό και δεν μπορούσες να διακρίνεις αν μια ομάδα ειναι γυμνασμένη ή όχι αφού οι αποστάσεις ήταν πολύ μικρές  (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ).

Το παιχνίδι του αντιπάλου στο 1ο ημίχρονο ήταν σε αρκετά καλό επίπεδο και με πολύ σκληρότητα που είναι χαρακτηριστικό της ομάδας. Η ομάδα τους παρ' οτι βρέθηκε πίσω στο σκόρ δεν πτοήθηκε και έδειξε οτι διαθέτει μαχητικό σύνολο που πολεμάει για την ανατροπή του αποτελέσματος.

Στο 2ο ημίχρονο και με το σκόρ στο 1 – 1, η ομάδα του αντιπάλου έδειξε οτι πραγματικά είχε πολύ καλή ψυχολογία και οτι ήθελε περισσότερο απο εμάς το παιχνίδι και τα έδωσε όλα γι' αυτό με τελικό αποτέλεσμα την έυκολη επικράτηση του. Το πάθος και η πίστη μιάς ομάδος πολλές φορές είναι αρκετά στοιχεία για να επιβληθεί επι οποιουδήποτε αντιπάλου (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ)  

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.