Εκτύπωση αυτής της σελίδας

12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΟΥΤΡΑ - ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ : 0 - 3 (ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ)

ΠΟΥ ΕΣΤΙΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Πρίν την έναρξη του αγώνα (Κυριακή, 24/02/2008) για άλλη μία αγωνιστική, στα αποδυτήρια ζήτησα απο τους παίκτες μου να αγωνιστούν με ηρεμία για να πάρουμε τη νίκη και να παραμείνουμε σε απόσταση ασφαλείας απο τον δέυτερο.

Στο ημίχρονο έδωσα συγχαρητήρια για το σκόρ (2 – 0) και ξαναζήτησα ηρεμία για τη διασφάλιση και την επέκταση του σκόρ. Πραγματικά η ομάδα δούλεψε όπως έπρεπε μέσα στο γήπεδο, αφού όχι μόνο κράτησε το σκόρ αλλά κατάφερε να πετύχει κι ακόμα ένα γκόλ.

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΤΗΝ 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1) ΚΕΡΙΜ ΟΓΛΟΥ ΑΛΙ – 2 ΓΚΟΛ
2) ΚΑΛΥΜΝΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ – 1 ΓΚΟΛ
3) MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΚΕΡΙΜ ΟΓΛΟΥ ΑΛΙ (ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ)

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ (ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ)

Το δωδέκατο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Γ' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Έβρου διεξήχθη στο γήπεδο των Λουτρών, με τις καιρικές συνθήκες να είναι ιδανικές για ποδόσφαιρο και οι κτιριακές εγκαταστάσεις άριστες για αυτή την κατηγορία (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ).

Η ομάδα μου στήθηκε με το συνήθες σύστημα 3 - 5 - 2, σε σχηματισμό 3 – 1 - 4 - 2. Η άμυνα έπαιξε με βάθος στον κεντρικό αμυντικό, με ζώνη χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα, μ' ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα σε ευθεία στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα.Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και  τον αλλο περιφερειακά.

Η ομάδα ήταν καλή κατα χρονικά διαστήματα και όχι σε όλη τη διαρκεια του παιχνιδιού. Οι γραμμές δεν συνεργάστηκαν πολύ καλά, ιδίως όσον αφορά την αριστερή πλευρά της ομάδος (κυρίως τακτικά στην άμυνα), ενώ ταυτόχρονα  και οι αμυντικοί είχαν προβλήματα ασυνεννοησίας στην κάλυψη χώρου (πιθανόν επειδή αυτή η τριάδα αμυντικών δεν παίζει πολύ συχνά μαζί) (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ)..

Ωστόσο η πείρα μερικών παικτών, σε συνδυασμό με το πάθος και την πίεση κάποιων νεαρότερων μας οδήγησε σε μία σχετικά έυκολη νίκη. Βέβαια ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν το αριστερό χάφ, αφού με 2 γκόλ και 1 ασίστ στο πρώτο γκόλ έκανε τη διαφορά (ΑΤΟΜΑ).

Το επίπεδο φυσικής κατάστασης των παικτών μου ήταν πολύ καλό, με μοναδική εξαίρεση το αριστερό χάφ που το εγκατέλειψαν γρήγορα οι δυνάμεις του  και έπαιζε σχεδόν μόνιμα επίθεση (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ).

Η συμπεριφορά της ομάδας ήταν άριστη, αφού στο 10'λεπτο πέτυχε γκόλ, διατήρησε το παιχνίδι στο ρυθμό που ήθελε και έκλεισε το ημίχρονο με ένα γκόλ ακόμα. Συνολικά αυτή η μεστή και ουσιαστική εμφάνιση δείχνει οτι η ομάδα πλέον, ξέρει και μπορεί να πάρει αποτελέσματα και κυρίως να κρατήσει αυτά. (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).  

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ

Η αντίπαλη ομάδα στήθηκε με το σύστημα 4 - 4 - 2. Η άμυνα έπαιζε ζώνη χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα σε ευθεία σε ζώνη. Η επίθεση έπαιξε με 2 σε πλήρες βάθος.

Η ομάδα του αντιπάλου ήταν αρκετά καλή στη διάρκεια του παιχνιδιού όσον αφορά βασικά στοιχεία τακτικής – τεχνικής και σχηματισμού παίζοντας κυρίως με ψηλές μπαλιές αμυντικά και επιθετικά (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ - ΤΑΚΤΙΚΗ), με κυριότερο πρόβλημα τον συντονισμό των παικτών τους, αφου σε πολλές στιγμές φάνηκε σάν να παίζουν πρώτη φορά μεταξύ τους. Διακριθέντες δεν υπήρχαν αλλά η συνολική προσπάθεια δεν ήταν διόλου ευκαταφρόνητη  (ΑΤΟΜΑ).

Η φυσική κατάσταση των παικτών ήταν αρκετά καλή συγκριτικά με άλλες ομάδες που είχαμε παίξει εώς τώρα (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ), και η οργάνωση της ομάδας ήταν σε καλό επίπεδο, τόσο όσον αφορά τη φιλοξενία όσο και την ανταγωνιστικότητα της ομάδος στον αγωνιστικό χώρο, που προσπάθησε για το καλύτερο  (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ). 

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (Γκόλ – Στιγμές της ομάδας μου και γκόλ του αντιπάλου)

- Γκόλ απο τον φουνταριστό επιθετικό στο 10' ύστερα απο πλασέ απο το ύψος του πέναλτι, μετά απο ιδανικό κόψιμο της μπάλας απο το αριστερό χάφ παράλληλα προς την εστία.

- Γκόλ απο το αριστερό χάφ στο 45', ύστερα απο εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έξω απο την μεγάλη περιοχή του αντιπάλου

- Αλλαγή του περιφερειακού επιθετικού στο 55', με αριστερό χάφ (το αριστερό χάφ του 1ου ημιχρόνου έπαιξε στο 2ο σαν περιφερειακός επιθετικός), λόγω κόπωσης.

- Αλλαγή του φουνταριστού επιθετικού στο 65', με άλλο φουνταριστό επιθετικό, λόγω κόπωσης.

- Αλλαγή του κεντρικού χάφ στο 70', με άλλο κεντρικό χάφ, λόγω κόπωσης.

- Γκόλ απο το αριστερό χάφ στο 90', ύστερα απο προσωπική ενέργεια του ντριμπλάροντας δύο αντιπάλους έξω απο την μεγάλη περιοχή και εκτελώντας δυνατό σούτ που κατέληξε στα δίχτυα.

Κατηγορίες
Περισσότερα