Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΙΣΑΑΚΙΟ - ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ : 0 - 3 (ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ)

ΠΟΥ ΕΣΤΙΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Πρίν την έναρξη του αγώνα στα αποδυτήρια (Κυριακή, 20/01/2008), ζήτησα απο τους παίκτες συγκεκριμένα πράγματα απο το παιχνίδι, αφού όλοι γνώριζαν οτι ο τελευταίος επίσημος αγώνας ήταν πρίν 41 ημέρες, και υπήρχε ο φόβος στην ομάδα οτι μπορεί να χάθηκε ο πολύ καλός ρυθμός που είχαμε  στις 5 πρώτες αγωνιστικές.

Στο ημίχρονο εστίασα στο πρόβλημα που όλοι περιμέναμε (του κακού ρυθμου) και ζήτησα με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου να πιέσουμε πιο σωστά, ώστε να φτάσουμε γρήγορα στο 2ο γκόλ που θα μας έδινε άνεση και ηρεμία, όσον αφορά το αποτέλεσμα (μεχρι εκείνη τη στιγμή το σκόρ ήταν 1 – 0). Τέλος έδωσα συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έγινε μέσα στο γήπεδο, γνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι για έναν αθλητή να προσαρμοστεί αμέσως, μετά απο ενάμιση μήνα αγωνιστικής απραξίας.

ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΔΑΝΙΚΗΣ 11ΑΔΑΣ ΣΤΗΝ 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1) Άλλαξα το δεξί μπάκ (Μαχμούτ Ο. Τζελίλ – στον πάγκο) λόγω μη συμμετοχής του στο προηγούμενο παιχνίδι χωρίς έγκυρη ενημέρωση, με άλλο δεξί μπάκ (Ουσείν Ο. Σαμί). Έπαιξε ώς αλλαγή στο 60'.

2) Άλλαξα το αριστερό μπάκ (Ηλιάδης Πάυλος – εκτός 18αδας) λόγω μη συμμετοχής στις προπονήσεις, με άλλο αριστερό μπάκ (Ιμπραήμ Ο. Σαλί)

3) Άλλαξα το δεξί χαφ (Σαλί Ο. Χαλίλ – εκτός 18αδας) λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, με άλλο δεξί  χαφ (Καραμπαιράμ Ισμαήλ)

4) Άλλαξα το αριστερό χαφ (Κερίμ Ο. Αλί – στον πάγκο) λόγω τραυματισμού του παίκτη στη μέση του, με άλλο αριστερό χαφ (Μεμέτ Ο. Ερτζάν). Δέν έπαιξε καθόλου.

5) Άλλαξα το κεντρικό χαφ (Ισμαίλ Ο. Ερτζάν – εκτός 18αδας) λόγω βαριάς μορφής γρίπης, με άλλο κεντρικό  χαφ (Ουστα Μ. Ερτζάν)

6) Τον αμυντικό χάφ (Ουστα Μ. Ερτζάν), τον μετέφερα στο κέντρο και τη θέση του σαν αμυντικό χάφ πήρε ο (Χουσείν Ο. Ιλχάν)

7) Οι υπόλοιποι παίκτες βρισκόταν στο σχήμα της βασικής 11αδας

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΤΗΝ 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1) ΟΥΣΤΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΣΕΡΤΖΑΝ – 1 ΓΚΟΛ
2) ΜΕΜΕΤ ΟΓΛΟΥ ΕΡΤΖΑΝ – 1 ΓΚΟΛ
3) ΧΟΥΣΕΙΝ ΟΓΛΟΥ ΑΙΧΑΝ – 1 ΓΚΟΛ
4) MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΕΜΙΝ ΟΓΛΟΥ ΓΚΙΟΥΛΙΣΤΑΝ (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ (ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ)

Το έβδομο παιχνίδι του  πρωταθλήματος της Γ' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Έβρου ήταν μεταξύ των ομάδων Ισαάκιο – Μάυροι Αετοί. Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο του Πραγγίου με την ομάδα του Ισαακίου τυπικά γηπεδούχο (λόγω προβλημάτων με το γηπεδό τους). Το γήπεδο ήταν σε άριστη κατάσταση και οι καιρικές συνθήκες ιδανικές για μπάλα (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ).

Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 3 - 5 - 2, σε σχηματισμό 3 – 1 - 4 - 2. Η άμυνα έπαιξε με βάθος στον κεντρικό αμυντικό, με ζώνη χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα, μ' ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα σε ευθεία στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα.Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και  τον αλλο περιφερειακά.

Η ομάδα μου απο την αρχή εώς το τέλος παρ'όλο που είχε την κατοχή της μπάλας, φάνηκε πάρα πολύ οτι ήταν επηρεασμένη απο τη μακρά διακοπή του πρωταθλήματος. Ωστόσο, παίζοντας γρήγορα με χαμηλές μεταβιβάσεις, σωστές αλλαγές παιχνιδιού και καλή εκμετάλλευση των άκρων το ημίχρονο έληξε 1 – 0.

Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοι και αυτό φαίνεται απο το 3 – 0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Άν και η αμυντική τακτική της ομάδος δεν ήταν σε πολύ καλό επίπεδο (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ), σταθήκαμε τυχεροί, αφού τερματοφύλακας και λίμπερο έκαναν καλή εμφάνιση, με αποτέλεσμα να μην δεχθούμε γκόλ για άλλη μια αγωνιστική. Ταυτόχρονα  η εμπειρία κάποιων παικτών, μας χάρισε μία νίκη που μας χρίζει μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου (ΑΤΟΜΑ).

Το επίπεδο φυσικής κατάστασης δεν ήταν τόσο καλό, αφού εμφανίστηκαν σημάδια κούρασης σε κάποιους παίκτες απο νωρίς στον αγώνα. Αυτό βέβαια κρίνεται φυσιολογικό μιάς και η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν τεράστια (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ).

Μολονότι όμως η ομάδα είχε τόσο πολύ καιρό να παίξει ανταγωνιστικά, οι παίκτες με τη στάση τους μέσα στο γήπεδο (πάθος για τη νίκη, δύναμη στις μονομαχίες, ομοψυχία και στο λάθος) έδειξαν οτι είναι έτοιμοι για αλλαγή κατηγορίας και οτι είναι καθαρα δικό μας θέμα αν θα το καταφέρουμε ή όχι. (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).     

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ

Η αντίπαλη ομάδα στήθηκε με το σύστημα 4 - 4 - 2. Η άμυνα έπαιζε ζώνη χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα σε ευθεία σε όλο το πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα. Η επίθεση έπαιξε με 2 άτομα σε πλήρες βάθος.

Ήταν η καλύτερη ομάδα που αντιμετώπίσαμε εώς τώρα, διότι είχε κάποιες βασικές αρχές του ποδοσφαίρου στο παιχνίδι της και τακτικά (ομαδικά και υποομαδικά) κυρίως αμυντικά και επιθετικά ήταν αρκετά καλή. Δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει το γκόλ, αλλά η τελική προσπάθεια τους υστερούσε πάρα πολύ. Κακό στοιχείο το συνεχές ψηλό παιχνίδι της (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ).

Η ομάδα είχε ένα μίγμα νεαρών και έμπειρων παικτών στη συνθεσή της, που συνδυαζόταν αρμονικά και μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν καλά στις συνθήκες ενός τέτοιου αγώνα. Η εμπειρία του τερματοφύλακα τους και του ενός κεντρικού αμυντικού βοήθησαν στο να κρατηθεί το σκόρ σε χαμηλά επίπεδα (ΑΤΟΜΑ).

Το επίπεδο φυσικής κατάστασης στο σύνολο της ομάδος, συγκριτικά με άλλες ομάδες, ήταν πολύ καλό για όλο το 90λεπτο (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ), ενώ η προσπάθεια που καταβλήθηκε απο τους παικτες ακόμα και μετά το 3 - 0 ήταν αξιόλογη. Δεν εγκατέλειψαν ποτέ το παιχνίδι, στάση που χαρακτηρίζει καλές ομάδες και σε δύσκολες στιγμές (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).     

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (Γκόλ – Στιγμές της ομάδας μου και γκόλ του αντιπάλου)

- Γκόλ απο τον περιφερειακό επιθετικό στο 30', ύστερα απο σέντρα του κεντρικού χάφ της ομάδος μέσα στην περιοχή και σωστό κοντρόλ του πρώτου με το στήθος και άψογου τελειώματος με γυριστό σούτ.

- Γκόλ απο το αριστερό χάφ στο 47', ύστερα απο εξαιρετικό 1 – 2 μεταξύ φουνταριστού επιθετικού – αριστερού χάφ και άψογο πλασέ του τελευταίου με το αριστερό πάνω απο τον τερματοφύλακα.

- Αλλαγή του αριστερού χάφ στο 55', με άλλο αριστερό χάφ, λόγω υπερβολικής κόπωσης.

- Αλλαγή του αριστερού μπάκ στο 60', με άλλο αριστερό μπάκ, λόγω μικροενοχλήσεων στην αριστερή πλευρά της ωμοπλάτης.

- Γκόλ απο τον φουνταριστό επιθετικό στο 70', μετά απο εξαιρετική κάθετη μπαλιά του κεντρικού χαφ και ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ του επιθετικού πάνω απο τον τερματοφύλακα.

- Αλλαγή του περιφερειακού επιθετικού στο 75', με άλλον περιφερειακό επιθετικό, λόγω κόπωσης (προερχόταν απο τραυματισμό, που τον κράτησε αρκετό καιρό εκτος αγωνιστικής δράσης)

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.